Alex88 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Kαλησπερα και καλη χρονια σε ολους. Θα ηθελα την βοηθεια σας με την οθονη μου. Την εχω περιπου 6 μηνες και τον τελευταιο μηνα εχει βγαλει μια διαφανη γραμμη στο πανω μερος της, η οποια ειναι μονιμα εκει αλλα φαινεται μονο οταν δειχνει κατι η οθονη σχετικα χαμηλου φωτισμου και οχι εντονου χρωματος. Για παραδειγμα σε ενα παιχνιδι ας πουμε εαν κοιταξω τον ουρανο το πρωι για να την προσεξω πρεπει να παω κοντα στην οθονη και να την ψαξω, ενω την νυχτα εαν κοιταξω τον ουρανο και δεν ειναι τελειως μαυρο κανει μπαμ απο μακρια. Επισης προσεξα οτι πανω απο την γραμμη, υπαρχουν κατι σημαδακια, δεν ξερω πως να τα εξηγησω τα οποια ειναι σε σχηματα και ειναι οπως η γραμμη, διαφανα. Ενας κυκλος ενα μικρο τετραγωνακι, διαφανα παντα το οποιο λογικα σημαινει οτι δεν ειναι καμμενα τα πιξελ αλλιως θα ηταν μαυρη αυτη η περιοχη. Θελω οπωσδηποτε την γνωμη σας εαν γνωριζετε τι ειναι αυτο και εαν φταιει κατι το οποιο μπορω να φτιαξω-αλλαξω καλωδια κατι τετοιο γιατι δεν εχω δευτερη οθονη και το να την στειλω πισω μεσω εγγυησης ειναι λιγο δυσκολο, ειδικα ετσι οπως ειναι η κατασταση. Βεβαιως εαν δεν βρεθει λυση θα πρεπει να γινει αυτο αλλα για αυτο γραφω αυτο το θεμα μηπως και ρε παιδι μου.
Alex88 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 14 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Φωτογραφία; Bεβαιως απλα την εχω μικρυνει λιγο γιατι δεν την επαιρνε. Υπαρχει και αυτος ο κυκλος που ελεγα αν και δυσκολα τον διακρινεις. Θα προσπαθησω να βγαλω και αλλη φωτογραφια σε καλυτερο φοντο απο πισω για να φαινεται πιο πολυ εαν το καταφερω γιατι το κινητο μου ειναι για πεταμα. 14 λεπτά πριν, Alex88 είπε Bεβαιως απλα την εχω μικρυνει λιγο γιατι δεν την επαιρνε. Υπαρχει και αυτος ο κυκλος που ελεγα αν και δυσκολα τον διακρινεις. Θα προσπαθησω να βγαλω και αλλη φωτογραφια σε καλυτερο φοντο απο πισω για να φαινεται πιο πολυ εαν το καταφερω γιατι το κινητο μου ειναι για πεταμα. και αυτη η φωτο ειναι απο την δεξια πλευρα την οθονης. Η πρωτη ηταν απο τα αριστερα. Η γραμμη πηγαινει απο την μια μερια στην αλλη. Τα σχηματα αυτα ειναι πανω απο αυτην, καποια αριστερα καποια δεξια εαν μπορεις να τα διακρινεις βεβαια.
7nisiotis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 https://aoc.infotip-rts.com/Issue.xhtml Ξεκινάς από εδώ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα