Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

[ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΗ/ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ] BRAUN BT 5242 στα 35,90€ από το newsletter του eshop. +3€ μεταφορικά για αποστολη.

https://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=201230l02k120ng1562j7e0lr7

ισχύει έως τις 08/01.

Skroutz από 44€ + 3€ μεταφορικά

https://www.skroutz.gr/s/22787358/Braun-BT5242.html

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ignome4 είπε

Guys , επειδή την πάτησα παλιότερα, δεν αξίζει η συγκεκριμένη  

Για πες.. Σε φάση χάλασε γρήγορα ή δεν έκοβε καλά τα γένια κλπ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, raul7 είπε

Για πες.. Σε φάση χάλασε γρήγορα ή δεν έκοβε καλά τα γένια κλπ;

Με τα χτενακια δεν κόβει και πλ καλά, πρπει να το περάσεις 3-4 φορές, η ροδέλα επιλογής μετά από λίγο χαλαρώνει και αλλάζει με το παραμικρό. Και πλέον ΔΕΝ είναι η Braun όπως παλιά, χαλάνε γρήγορα  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, thodoris5321 είπε

Θα πήγαινα σε οποιαδήποτε Wahl προσωπικά. 5 χρόνια και δεν έχω μετανιώσει στιγμή. Λίγο βαριές αλλά αξίζουν.

Για ποια wahl αναφέρεσαι;

Επεξ/σία από stefanidisg
Δημοσ.
Μόλις τώρα, thodoris5321 είπε

Θα πήγαινα σε οποιαδήποτε Wahl προσωπικά. 5 χρόνια και δεν έχω μετανιώσει στιγμή. Λίγο βαριές αλλά αξίζουν.

Η Wahl είναι κορυφαίες αλλά οχι για καθημερινή χρήση, ας πούμε πιο πολύ για κούρεμα την έχω. Το μουστάκι δεν το κόβει  ωραία 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ignome4 είπε

Η Wahl είναι κορυφαίες αλλά οχι για καθημερινή χρήση, ας πούμε πιο πολύ για κούρεμα την έχω. Το μουστάκι δεν το κόβει  ωραία 

Ναι ίσως να μην είναι τόσο εύκολες για το μουστάκι.

2 λεπτά πριν, stefanidisg είπε

Για ποια wahl αναφέρεσαι;

Εγώ πρέπει να έχω την 300 από όταν είχε 30-35 ευρώ αλλά λέω για όλες.

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω βάλει ήση μια παραγγελία για να τη δοκιμάσω, αν και με βάλατε σε σκέψεις..

Κάτι για απλή χρήση έβλεπα για να αντικαταστήσει λίγο καλύτερα την AEG των 15€ για συμμάζεμα τα μούσια κυρίως 😁

Τώρα αν είναι τόσο μάπα και δεν αξίζει στα 36€ που έπεσε τι να πω, στην αρχή μου φάνηκε αρκετά καλό deal γιαυτό και την ανέβασα.

Δημοσ.

ποσο ατυχος μπορει να ειμαι ρε διαολε 

ηθελα μια μηχανη  αλλα με το E-shop.gr  αντε βγαλε ακρη 

ακομα περιμενω μια παραγγελια εδω και εναμιση μηνα 

το faceboook τους μονο παναγιες δεν ακουνε 

https://www.facebook.com/eshopgrgreece/

καλη τυχη με την παραλαβη/ καλη τυχη με τηλεφωνικο κεντρο μονο 3 ωρες αναμονη ..και μετα στο κλεινουν 

Παθών αλλά μαθών

Δημοσ.

Αφήνω και ένα link από το Γερμανικό Amazon για όποιον θέλει να δει reviews χρηστών από Γερμανία/Ιταλία/Ισπανία (έχει επιλογή translate to english το ίδιο το site, αλλιώς υπάρχει πάντα η επιλογή του chrome για μετάφραση σελίδας στα ελληνικά)

https://www.amazon.de/Braun-Barttrimmer-Haarschneider-39-Längeneinstellungen-schwarz/dp/B0822XRRX7?th=1

Δημοσ.

Επειδή έχω διάφορες ξυριστικές, κουρευτικές και trimmers, να αναφέρω ότι οι κατασκευαστές έχουν ξεχωριστά προϊόντα που εξειδικεύονται σε συγκεκριμένες εργασίες. Η συγκεκριμένη πουθενά δεν αναφέρει ξυριστική ή κουρευτική μηχανή, είναι καθαρά beard trimmer. Αν κάποιος την αγόρασε/θα την αγοράσει για όλα-σε-ένα, κάνει λάθος. Πιθανόν σε άτομα με μαλακές τρίχες να μην έχει πρόβλημα η συγκεκριμένη ακόμη και για λίγο μαλλί, αλλά πάλι δεν είναι ότι πιο βολικό. Ξύρισμα κάνει μόνο το ξυραφάκι gillette που έχει δώρο. Αντίστοιχα για τις Wahl που αναφέρονται πιο πάνω, οι γνωστές που παίζουν στην αγορά (κλασσικά σχέδια, βαριές κτλ) είναι εξαιρετικές για κούρεμα στο σπίτι, αλλά για beard trimming είναι κάπως δύστροπες, όπως οι περισσότερες κουρευτικές σε χρήση για γένια. Τα αναφέρω διότι όλες έχουν θετικά και αρνητικά, είναι όπως όλα τα προϊόντα στο χώρο της τεχνολογίας δεν υπάρχει ένα που να τα κάνει όλα τέλεια (ούτε καν μέτρια🤪). Αν θέλετε κουρευτική, ψάξτε στις κουρευτικές και δείτε εκεί θετικά/αρνητικά της καθεμίας (βάρος, ρύθμιση εύρους κοπής, αδιάβροχη, με μπαταρία κτλ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...