Arjuna Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα σας, Έχω τις RAM που φαίνονται στην εικόνα. Θέλω να αναβαθμίσω στα 16gb. Αν πάρω αυτές θα είμαι εντάξει; Αν όχι, μπορείτε να μου προτείνετε ποιες είναι συμβατές με τις δικές μου;
nickk0kkav Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Μάλλον θα παιξουν κανονικά. 100% σίγουρα κανεις δε μπορεί να στο εγγυηθεί, εγώ είχα θέματα σε hyper x 1866mhz που δεν έπαιζαν μεταξυ τους κ τελικά έκανα τραμπες με pc του αδελφου μου έως να βρω συνδυασμό που να δουλευουν όλες . Πιο safe επιλογή είναι για αγοράσεις 16 GB kit κ να πουλησεις αυτές που έχεις. Θα χάσεις 10€ κ θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Το θέμα είναι πως πουλας μέσα στη καραντίνα 1
Arjuna Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Ναι είναι ένα θέμα να πουλήσω εν μέσω καραντίνας. Για 16gb θέλω κοντά 90 - 100€ και δεν ξέρω πόσο να πουλήσω αυτές που έχω.. Νομίζω πως θα ρισκάρω να αγοράσω αυτές που βρήκα και ό, τι γίνει😄 Στην τελική αν δεν κάνουν τις βάζω για πούλημα, σχεδόν αχρησιμοποίητες θα είναι εξάλλου.. 1
profile Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Κάνε και μια ερώτηση στο support της Kingston. Εγω έκανα κάτι αντίστοιχο με KHX 1600 8GB που είχα και προσθεσα αλλα 8 GB HX 1600. Έστειλα λοιπόν mail στο support με το θέμα μου και σε 1-2 μέρες μου απάντησαν να προχωρήσω άφοβα. Σε κάποιο από τα δύο, δεν θυμάμαι https://www.kingston.com/en/support/technical/products/desktop-notebook-memory https://www.hyperxgaming.com/unitedstates/us/support/technical/emailcustomerservice 1 1
Arjuna Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μου απάντησαν από το support της Kingston αυτό: Αναφορά σε κείμενο Thank you for contacting Kingston Technology. The TRG department provided the following information regarding your inquiry for HyperX memories and the Asus H97- Plus. Both HX318C10FBK2/8 and HX318C10F/8 are supported by Asus H97 - Plus system. https://www.kingston.com/unitedkingdom/en/memory/search?model=89044&devicetype=7&mfr=ASU&line=H97%20Motherboard According to the technical specifications of this Asus H97-Plus motherboard, it supports Dual Channel memory feature but not Quad Channel. Dual Channel or Quad Channel feature usually requires identical memory modules (same part number and revision number) to be enabled. Therefore, if you decide to mix the existing memory module KHX1866C10D3/4G with another memory kit (HX318C10FBK2/8) it may not allow the memory to operate in Dual Channel mode. Οπότε λέω να αφαιρέσω αυτές που έχω, όπως πρότεινε εξαρχής ο φίλος @nickk0kkav και να πάω σε καινούριες 2χ8gb. Απ΄ ότι βλέπω αυτές εδώ (Corsair Vengeance 16GB DDR3) είναι συμβατές με την H97-Plus Mobo μου και πιο φθηνές από HX318C10FBK2/8 και HX318C10F/8. Να προχωρήσω σε αγορά ή να πάω σε κάποιο άλλο kit; Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2021 από Arjuna
nickk0kkav Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 23 ώρες πριν, Arjuna είπε Μου απάντησαν από το support της Kingston αυτό: Οπότε λέω να αφαιρέσω αυτές που έχω, όπως πρότεινε εξαρχής ο φίλος @nickk0kkav και να πάω σε καινούριες 2χ8gb. Απ΄ ότι βλέπω αυτές εδώ (Corsair Vengeance 16GB DDR3) είναι συμβατές με την H97-Plus Mobo μου και πιο φθηνές από HX318C10FBK2/8 και HX318C10F/8. Να προχωρήσω σε αγορά ή να πάω σε κάποιο άλλο kit; Δεν έχω εμπειρία με μνήμες corsair αλλά πρόσεξε γιατί αυτές είναι high profile και σε αντίθεση με τις Kinston μπορεί να βρίσκουν στη ψυχτρα του cpu. Βασικά τσέκαρε ποσο ψηλότερες μπορείς να βάλεις από αυτές που έχεις Αν χωράνε πηγαινε στις φθηνοτερες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα