Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, τραβήχτηκε η πρίζα και αποσυνδέθηκαν τα καλώδια,συνδεσα το γυμνό στο πράσινο και το κόκκινο θέση του.. έχω σύνδεση αλλά χαμηλές ταχύτητες..

IMG_20210105_220236__01.jpg

Δημοσ.

εχεις βαλει ενα σωστο καλωδιο και ενα λαθος ή το εχεις βαλει το ενα απο τα δυο σε λαθος υποδοχη.η φωτο δεν βοηθαει οπως την εχεις βγαλει

18 minutes ago, darky299 said:

Καλησπέρα παιδιά, τραβήχτηκε η πρίζα και αποσυνδέθηκαν τα καλώδια,συνδεσα το γυμνό στο πράσινο και το κόκκινο θέση του.. έχω σύνδεση αλλά χαμηλές ταχύτητες..

IMG_20210105_220236__01.jpg

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, poulinos είπε

εχεις βαλει ενα σωστο καλωδιο και ενα λαθος ή το εχεις βαλει το ενα απο τα δυο σε λαθος υποδοχη.η φωτο δεν βοηθαει οπως την εχεις βγαλει

Συγνώμη, ελπίζω αυτή να είναι καλύτερη

IMG_20210105_224709__01__01__01__01.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε μου καλησπέρα, θα σου έλεγα να δοκιμάσεις ένα από τα ζεύγη κόκκινο-κίτρινο από το ίδιο καλώδιο

Δες στις επαφές των καλωδίων σε ποιες θέσεις στη πρίζα πάνε, φρόντισε να πάνε στις 2 μεσαίες, αν έχουν νούμερα να είναι οι 2-3

Το γυμνό καλώδιο δε νομίζω πως είναι για τηλεφωνία..

Επεξ/σία από Kozanitis1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε

Φίλε μου καλησπέρα, θα σου έλεγα να δοκιμάσεις ένα από τα ζεύγη κόκκινο-κίτρινο από το ίδιο καλώδιο

Δες στις επαφές των καλωδίων σε ποιες θέσεις στη πρίζα πάνε, φρόντισε να πάνε στις 2 μεσαίες, αν έχουν νούμερα να είναι οι 2-3

Το γυμνό καλώδιο δε νομίζω πως είναι για τηλεφωνία..

Καλησπέρα φίλε, δοκίμασα κόκκινο κίτρινο και δεν έχω καθόλου σύνδεση

15 λεπτά πριν, poulinos είπε

κοκκινο μαυρο στο κοκκινο πρασινο της πριζας.

ο οτε που χρησιμοποιει τετοια καλωδια συνηθως δινει ασπρο κιτρινο και κοκκινο μαυρο οταν ειναι διζευγο το καλωδιο.

Αδερφέ να είσαι καλά δούλεψε απευθείας σαν ρολόι, κόκκινο μαύρο στο κόκκινο πράσινο 🙂

Αλλά έχω μια απορία, παρόλο που δούλεψε δεν είχα σταθερό,συνδεσα τα 2 μαύρα μαζί και ήρθε το σήμα.. γιατί?

Δημοσ.
42 minutes ago, darky299 said:

Καλησπέρα φίλε, δοκίμασα κόκκινο κίτρινο και δεν έχω καθόλου σύνδεση

Αδερφέ να είσαι καλά δούλεψε απευθείας σαν ρολόι, κόκκινο μαύρο στο κόκκινο πράσινο 🙂

Αλλά έχω μια απορία, παρόλο που δούλεψε δεν είχα σταθερό,συνδεσα τα 2 μαύρα μαζί και ήρθε το σήμα.. γιατί?

λογικα το αλλο καλωδιο παει στο/στα επομενα πριζακια που εχεις το τηλεφωνο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω τώρα για να έχω σταθερό κ ίντερνετ έβαλα το ένα κόκκινο στο κόκκινο και τα 2 μαυρα ενωμένα στο πράσινο..ειναι σωστό αυτό?

Επεξ/σία από darky299
Δημοσ.

Η δική μου συνδεσμολογία πως σας φαίνεται? Πιάνω 9 στα 24 και απλά θέλω να δω αν είναι σωστό γιατί ο τεχνικός της φορθνετ όταν την είχε βάλει την πρίζα την είχε βάλει αναποδα οπότε θεωρώ πως θα του ήταν πολύ εύκολο να κάνει κάποιο χαζό λάθος.

Ευχαριστώ.

IMG_20210106_181339.jpg

Δημοσ.

Και κάτι ακόμα,όλα τα υπόλοιπα καλώδια που περισσεύουν πρέπει να είναι καλυμμένα με ταινία η δεν πειράζει αν βρίσκουν το ένα στο άλλο

Δημοσ.
15 hours ago, darky299 said:

Εγω τώρα για να έχω σταθερό κ ίντερνετ έβαλα το ένα κόκκινο στο κόκκινο και τα 2 μαυρα ενωμένα στο πράσινο..ειναι σωστό αυτό?

για να παιξει το ιντερνετ στο ρουτερ θελει το ενα κοκκινο και το ενα μαυρο.το αλλο κοκκινο και μαυρο (πρεπει να τα συνδεσεις και τα δυο) είναι ειτε αναπληρωματικο προς τον κατανεμητη που δεν πρεπει να το συνδεσεις ειτε πηγαινει σε αλλο τηλεφωνικο πριζακι μεσα στο σπιτι.αν δεν το χρειαζεσαι δεν το συνδεεις.αν το τηλεφωνο ειναι στην ιδια πριζα τοτε δεν τα θες.θες μονο το ενα κοκκινο μαυρο.αρκει να βρεις το σωστο κοκκινο και το σωστο μαυρο που θα σου δωσει τον σωστο συγχρονισμο.

11 hours ago, darky299 said:

Και κάτι ακόμα,όλα τα υπόλοιπα καλώδια που περισσεύουν πρέπει να είναι καλυμμένα με ταινία η δεν πειράζει αν βρίσκουν το ένα στο άλλο

σωστο ειναι.καλυψε τα με ταινια διοτι δεν θελουμε να ακουμπησουν πανω στο πριζακι.μεταξυ τους δεν μας νοιαζει αλλα δεν θελουμε να ακουμπησουν εκει που ενωνονται τα αλλα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...