anso Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Θυμαμαι παλιοτερα υπήρχε μια υπηρεσία με 1-2 ευρω η οποία μειωνε το ping και καλα στη γραμμη.σε προσφατη επικοινωνια με τον παροχο δεν γνωριζε κατι(εχω αλλαξει σπιτι κ παροχο,πλεον εχω κοσμοτε vdsl).εχει κανείς κάποια ιδεα;η καπως να καλυτερευσει γενικα η γραμμή μου;
pantosqwerty Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Μπορείς να καλέσεις τον πάροχο και να τους ζητήσεις να σου γυρίσουν το Profile της γραμμής σε fast path. Μπορείς να αγοράσεις κάποια υπηρεσία όπως το wtfast ή το exitlag για να σου χαμηλώσουν τα ping . ΠΡΟΣΟΧΗ δες αν το παιχνίδι που παίζεις σε αφήνει να κάνεις το 2ο καθώς κάποια μπορεί να σου κάνουν ban το account.
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 On 05/01/2021 at 20:25, anso said: Θυμαμαι παλιοτερα υπήρχε μια υπηρεσία με 1-2 ευρω η οποία μειωνε το ping και καλα στη γραμμη.σε προσφατη επικοινωνια με τον παροχο δεν γνωριζε κατι(εχω αλλαξει σπιτι κ παροχο,πλεον εχω κοσμοτε vdsl).εχει κανείς κάποια ιδεα;η καπως να καλυτερευσει γενικα η γραμμή μου; α.να εισαι με ethernet και ζητα fast path σν δεν εισαι ηδη.το βλεπεις μεσα απο το router
anso Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 59 λεπτά πριν, poulinos είπε α.να εισαι με ethernet και ζητα fast path σν δεν εισαι ηδη.το βλεπεις μεσα απο το router Πως το βλεπω;χρεωνει κατι;αλλαζει κατι στην συνδεση μου;θελει να περασει εθερνετ ο αδερφος μου για τα παιχνιδια που παιζει κ λεω να το κανω για να μειωθουν πινγκ κτλ.
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 On 10/01/2021 at 01:46, anso said: Πως το βλεπω;χρεωνει κατι;αλλαζει κατι στην συνδεση μου;θελει να περασει εθερνετ ο αδερφος μου για τα παιχνιδια που παιζει κ λεω να το κανω για να μειωθουν πινγκ κτλ. a.γενικως προτιμουμε ethernet.β.μπαινεις στο Web interface του ρουτερ και εκει που λεει attenuation margin κτλ θα σου λεει αν εισαι Fast ή interleave τοσο στο Downstream όσο και στο Upstream. δεν το χρεωνουν αλλα αναλογως τον παροχο μπορει να το κανουν μπορει και οχι. οχι δεν αλλαζει κατι στην συνδεση αλλα υπαρχει περιπτωση αν η γραμμη σου παιζει οριακα τοτε να χασεις λιγο σε ταχυτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα