Προς το περιεχόμενο

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χρόνια πολλά σε όλους!

Υπάρχει η δυνατότητα με κάποιο μηχάνημα ή με κάποιο app ή κάποιο άλλο τρόπο να εμφανίζονται οι απόρρητοι αριθμοί όταν με καλούν στο σπιτι σε  VDSL VOIP?

Εκτός από το κλασικό με τον εισαγγελέα ή να πάμε για 15ημερο κακόβουλων κλησεων.... κάτι μόνιμο....

...αν όχι στο σπιτι τότε στα κινητά τηλέφωνα υπάρχει κάτι ίσως?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 λεπτά πριν, PGP737ng είπε

Χρόνια πολλά σε όλους!

Υπάρχει η δυνατότητα με κάποιο μηχάνημα ή με κάποιο app ή κάποιο άλλο τρόπο να εμφανίζονται οι απόρρητοι αριθμοί όταν με καλούν στο σπιτι σε  VDSL VOIP?

Εκτός από το κλασικό με τον εισαγγελέα ή να πάμε για 15ημερο κακόβουλων κλησεων.... κάτι μόνιμο....

ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ και απο πουθενά

• Sad 1

2 hours ago, PGP737ng said:

Χρόνια πολλά σε όλους!

οχι γιατι η αποκρυψη γινεται στον παροχο και φτανει σε σενα απλα ως αποκρυψη

Απλά αν δεν θες να δέχεσαι κλήσεις από αριθμούς με απόκρυψη βρές της ψηφιακές ευκολίες της εταιρίας που είσαι και το ενεργοποιείς 

Εγώ που το ενεργοποίησα όταν καλέσεις με απόκρυψη λέει ο αριθμός που καλέσατε δεν δέχεται κλήσεις από αριθμούς με απόκρυψη 

Η υπηρεσία κακόβουλων κλήσεων νομίζω χρεώνεται 

Μίλαγα πριν από λίγο με ένα φιλο και μου είπε ότι είχε καλέσει ένα εστιατόριο για να του στείλουν φαγητό, από το κινητό του που έχει απόκρυψη.

Έδωσε τα στοιχεία του σπιτιού του τηλ και διεύθυνση, και περίμενε την παραγγελία.

Τον πήραν στο κινητό μετά από 2 λεπτά για να τον ενημερώσουν ότι κάποιο φαγητό έχει τελειωσει για να το αλλάξει!!!

Δεν τον πήραν στο σπιτι!!!! αλλά στο απόρρητο κινητό!!!

Τι παίχτηκε εδώ?

2 λεπτά πριν, PGP737ng είπε

Μίλαγα πριν από λίγο με ένα φιλο και μου είπε ότι είχε καλέσει ένα εστιατόριο για να του στείλουν φαγητό, από το κινητό του που έχει απόκρυψη.

Έδωσε τα στοιχεία του σπιτιού του τηλ και διεύθυνση, και περίμενε την παραγγελία.

Τον πήραν στο κινητό μετά από 2 λεπτά για να τον ενημερώσουν ότι κάποιο φαγητό έχει τελειωσει για να το αλλάξει!!!

Τι παίχτηκε εδώ?

Ο εστιάτορας δουλευει στο FBI.

16 minutes ago, PGP737ng said:

Τι παίχτηκε εδώ?

το ειχαν καταχωρημενο απο αλλη παραγγελια.ολα τα αλλα ειναι σεναρια επιστημονικης φαντασιας

• Like 2

32 λεπτά πριν, poulinos είπε

το ειχαν καταχωρημενο απο αλλη παραγγελια.ολα τα αλλα ειναι σεναρια επιστημονικης φαντασιας

Ήταν ένα νέο κινεζικό που είχε ανοίξει πρόσφατα....

Μου είπε ότι δεν είχε ξανάπαραγγείλει.

Γι αυτό μου φαίνεται περίεργο.

14 λεπτά πριν, PGP737ng είπε

ΛΕς να σου είπε ψέμματα;Λες να το βρήκαν στο 11888 το κινητό;

12 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

ΛΕς να σου είπε ψέμματα;Λες να το βρήκαν στο 11888 το κινητό;

Αν μου λέει ψέματα... τι να σου πω.... αν και ότι έχουμε πει τόσα χρόνια που τον ξέρω δεν είναι παπατζας.

Στο 11888 το κινητό είναι απόρρητο και μη ανακοινώσιμο, καθότι είναι για την δουλειά του. Όποτε μαλλον δεν το βρήκαν από εκεί.

1 hour ago, PGP737ng said:

τοτε απο κανενα site που βρισκεις κινητα σταθερα κτλ.αν μπορουσε καποιος να βγαλει την αποκρυψη τοτε δεν θα λεγοταν αποκρυψη

μπορει το κινεζικο να ηταν αλλο καταστημα πριν και να ειχε κρατησει την πελατεια του.

1 ώρα πριν, PGP737ng είπε

Αν μου λέει ψέματα... τι να σου πω.... αν και ότι έχουμε πει τόσα χρόνια που τον ξέρω δεν είναι παπατζας.

Στο 11888 το κινητό είναι απόρρητο και μη ανακοινώσιμο, καθότι είναι για την δουλειά του. Όποτε μαλλον δεν το βρήκαν από εκεί.

- Απόρρητο δεν είναι, "μη ανακοινώσιμο" μπορεί να είναι είναι αν δεχτούμε τον ισχυρισμό του φίλου σου.

- Όσον αφορά τα "μη ανακοινώσιμα" τηλέφωνα, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει να βλέπει ο άλλος τον αριθμό μη ανακοινώσιμου τηλεφώνου. Αν είσαι σίγουρος ότι συμβαίνει χρειάζεται να ενημερώσεις τον πάροχο. Μου έχει συμβεί δύο (2) φορές σε σταθερό τηλέφωνο (ΟΤΕ) που ήταν απαρχής μη ανακοινώσιμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, poulinos είπε

τοτε απο κανενα site που βρισκεις κινητα σταθερα κτλ.αν μπορουσε καποιος να βγαλει την αποκρυψη τοτε δεν θα λεγοταν αποκρυψη

μπορει το κινεζικο να ηταν αλλο καταστημα πριν και να ειχε κρατησει την πελατεια του.

Δεν παίζει αυτό γιατί είναι απόρρητο το τηλ! Υποτίθεται ότι δεν μπαίνουν ούτε σε χ. οδηγούς, ούτε σε ιστοσελίδες ούτε άλλου!

Και το νούμερο το συγκεκριμένο δεν το δίνει πουθενά, ούτε σε καταστήματα, ούτε σε φίλους.

Απλα επειδή πήρε τηλ. από το κινητό τον πήρανε πισω στο ίδιο τηλ.

Ρωτησε βεβαίως από που βρήκαν το νούμερο, και δεν του είπαν.

Επεξ/σία από PGP737ng

Το πιο λογικο σενάριο ειναι αυτο που ειπε και ο φιλος @poulinos . Δηλαδή το μαγαζί αυτό που άνοιξε είναι μετονομασία ενός άλλου παλιότερου που συνήθιζε να παραγγέλνει.

Το λίγο πιο απίθανο σενάριο είναι να υπάρχει μαύρη αγορά μεταξύ των φαγάδικων με τα τηλέφωνα/στοιχεία πελατών για να έχουν πιο εύκολα αναγνώριση και να μην τρώνε ώρα στην καταχώρηση των στοιχείων σου (τα παίρνουν έτοιμα από το ένα μαγαζί στο άλλο)..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...