arismidos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα σας, Ψάχνω για μπαταρία για το Iphone 7 έχει κάποιος να προτείνει κάποιο site που να πουλάει γνήσιες μπαταρίες για το συγκεκριμένο τηλέφωνο; Έχω βρεί αρκετές στο skrοutz αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι γνήσιες ή απλα συμβατές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.
tilaverboy Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δεν υπάρχουν γνήσιες. Γνήσιες μόνο οι αντιπρόσωποι βάζουν.
arismidos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Αντιπρόσωποι λέγοντας; Τότε αν δεν υπάρχουν μια που να είναι αρκετά καλή και να μην έχουμε πρόβλημα με το να λέει οτι θέλει service στο μενού;
koukis hlias Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Αυτες του ifix it ειναι κορυφή απο όσος ξέρω
tilaverboy Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Οι αυθεντικές έχουν ένα τσιπάκι που οι περισσότεροι το πετάνε. Είναι ενσωματωμένο στη μπαταρία. επώνυμοι document istorm info quest isystem
arismidos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 ολοι αυτοι απο ο,τι βλεπω εχουν μονο service υπάρχει κάποιος που να πουλάει αξιόπιστες μπαταρίες στην Ελλάδα έτσι ώστε να την αλλάξω μόνος μου;
taslikos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Μόνο αυθεντική μπαταρία με 59€ αξίζει. Όλες οι άλλες που υπόσχονται μεγαλύτερες χωρητικότητες πχ nohon,deji κλπ είναι για πεταμα σε 1 μήνα. Άσε που πολλές μπορεί να φουσκώσουν κλπ. Μόνο αυθεντική!!! Άντε αν είναι πολύ ανάγκη να δεχτώ και την ifixit που έρχεται κοντά.
tilaverboy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 11 ώρες πριν, arismidos είπε ολοι αυτοι απο ο,τι βλεπω εχουν μονο service υπάρχει κάποιος που να πουλάει αξιόπιστες μπαταρίες στην Ελλάδα έτσι ώστε να την αλλάξω μόνος μου; Όχι δεν υπάρχει. Ή θα πας στους επισήμους και θα σου βγάζει ποσοστά και όλα και θα μπει και αδιαβροχοποιηση ή θα βάλεις μόνος σου και δεν θα υπάρχει ποσοστό. Ούτε στις μπαταρίες του ifixit υπάρχει. Αν αλλάξεις μόνος σου ακόμα και την επόμενη να πας στους επισήμους δεν στο αναλαμβάνουν πλέον. Αυτά.
arismidos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 σας ευχαριστω για τις απαντήσεις ήσασταν κατατοπιστικότατοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα