skiabox Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Μιας και είμαι από τους αχόρταγους που δεν τους φθάνει ούτε η 32άρα για να δουν τις πολύ μεγάλες γραμμές κώδικα ορίστε 2 κολπάκια για να μεγιστοποιήσουμε τον χώρο που γράφεται ο κώδικας. Το πρώτο είναι το plugin Settings Cycler (https://marketplace.visualstudio.com/items?itemName=hoovercj.vscode-settings-cycler) με το οποίο μπορείτε να κρύβετε τους αριθμούς γραμμών μαζί με το pane τους. Οι οδηγίες εδώ : https://techstacker.com/show-hide-toggle-line-numbers-vscode/ Το δεύτερο κολπάκι είναι το plugin Auto Hide (https://marketplace.visualstudio.com/items?itemName=sirmspencer.vscode-autohide) το οποίο με το που κλικάρετε πάνω σε κώδικα κλείνει το explorer pane. 1
Papakaliati Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Για αυτό πας ultrawide 34 master race, για να μην έχεις τέτοια θέματα σαν ταπεινός peasant.
skiabox Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Papakaliati είπε Για αυτό πας ultrawide 34 master race, για να μην έχεις τέτοια θέματα σαν ταπεινός peasant. Ωραίος.Απλά με την 32αρα είμαι τσίμα τσίμα στο γραφείο με το MacBook Pro 16 από δίπλα.
Papakaliati Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, skiabox είπε Ωραίος.Απλά με την 32αρα είμαι τσίμα τσίμα στο γραφείο με το MacBook Pro 16 από δίπλα. Less characters per line then
pmav99 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Αν γράφεις κώδικα και υπερβαίνεις συχνά τους 200+ χαρακτήρες κώδικα ανά γραμμή, τότε σίγουρα κάτι έχεις καταλάβει λάθος... 2
papmel Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 42 λεπτά πριν, pmav99 είπε Αν γράφεις κώδικα και υπερβαίνεις συχνά τους 200+ χαρακτήρες κώδικα ανά γραμμή, τότε σίγουρα κάτι έχεις καταλάβει λάθος... Αυτο ηθελα να πω και με προλαβες. Εγω κοιταζω πως να εχω μεγαλυτερο Height και οχι Width. Μονα αν χρησιμοποιεις IDE με πολλα παραθυρα και θες να αλλαζεις Properties πανω στα Components σου ειναι χρησιμο. το καλυτερο για κωδικα ειναι να βαλεις την οθονη σου καθετα ετσι θα εχεις 1080χ1920
Predatorkill Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, pmav99 είπε Αν γράφεις κώδικα και υπερβαίνεις συχνά τους 200+ χαρακτήρες κώδικα ανά γραμμή, τότε σίγουρα κάτι έχεις καταλάβει λάθος... Prettier ftw, καποτε μου ειχε βγει η πιστη να πισω 2 συναδελφους να το χρησιμοποιησουμε, πλεον εχει γινει στανταρ. Διαβαζω κωδικα χωρις prettier και μου φαινεται πολυ παραξενος πλεον... Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2021 από Predatorkill
skiabox Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Predatorkill είπε Prettier ftw, καποτε μου ειχε βγει η πιστη να πισω 2 συναδελφους να το χρησιμοποιησουμε, πλεον εχει γινει στανταρ. Διαβαζω κωδικα χωρις prettier και μου φαινεται πολυ παραξενος πλεον... Βέβαια φτύνεις αίμα για να κάνεις να συνεργαστούν prettier, eslint και vscode αλλά αν τα καταφέρεις είσαι άρχοντας!
skiabox Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Στις 7/1/2021 στις 5:51 ΜΜ, Predatorkill είπε Prettier ftw, καποτε μου ειχε βγει η πιστη να πισω 2 συναδελφους να το χρησιμοποιησουμε, πλεον εχει γινει στανταρ. Διαβαζω κωδικα χωρις prettier και μου φαινεται πολυ παραξενος πλεον... Για να δαμάσω τις tailwind κλάσεις έβαλα και ένα .prettierrc με το object : { "printWidth": 200 }
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα