Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω στα χερια εναν σκληρο δισκο 3 τερα ο οποιος ειναι χωρισμενος σε 3 μερη και θελω να τα διαμορφωσω και να τα κανω ολα ενα...πως μπορω να το κανω αυτο?ο ενας τομος ειναι μαυρος και μου δινει σαν επιλογες μονο την βοηθεια και τις ιδιοτητες...δεν με αφηνει να τον φτιαξω σαν νεο τομο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χωρις εικονες και χωρις πληροφοριες μεσω ποιου προγραμματος πας να κανεις τι και τι βλεπεις , θα φαμε το 2021 με μαντεψιες.

Προσωπικα εγω χρησιμοποιω αυτο το εργαλειο. Ουτε καν εγκατασταση δεν χρειαζεται .

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατεβασε το προγραμματακι απο το λινκ που εβαλα , αποσυμπιεση σε εναν φακελο , εκτελεις και κανεις στον δισκο ο,τι θες. Το "ο,τι θες" ειναι λιγο σχετικο βεβαια , μιας και ειναι η πιο απλη εκδοση του προγραμματος που ειναι δωρεαν και εχει καποιες λειτουργιες κομμενες. Αλλα την δουλεια σου πιστευω θα την κανεις.

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φανταζομαι αυτο θες να κανεις... απλα πρεπει να ξερεις σε ποιον δισκο αντιστοιχουν τα partition ειδικα αν εχεις πολλους σκληρους και πολλα partition

Επεξ/σία από icenex
  • Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια συγγνωμη αλλα τωρα γυρισα στο θεμα μιας και λογο δουλειας δεν ειχα χρονο να ασχοληθω με τον δισκο...λοιπον εχουμε τα εξης...ενω πριν τον δισκο τον εχα βαλει κατευθειαν επανω στην κεντρικη μ οναδα με καλωδιο σατα και τον εβλεπα κανονικα αλλα δεν μπορουσα να ενωσω τα partition κτλ τωρα ο τυπος που μου τον ειχε δωσει τον εβαλε σε ενα κουτακι με τροφοδοσια στο ρευμα και καλωδιο usb να συνδεεται στις εξωτερικες θυρες του υπολογιστη..τωρα ομως με το που τον βαζω επανω στην θυρα μου βγαζει μνμ οτι δεν τον αναγνωριζει...τι κανω?ειναι πεθαμενος ο δισκος?

Δημοσ.

edit

τελικα ανοιξε μετα απο πολλες προσπαθειες αλλα δεν με αφηνει να κανω ουτε διαμορφωση ουτε διαγραφη τομου ουτε τοιποτα...

και οταν ανοιγω το mini tool parttion wizard μου τον εμφανιζει σαν bad disk

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλό είναι όταν έχετε πειράξει κάτι κρίσιμο, να το λέτε από την αρχή για να μην χάνουμε άσκοπα χρόνο.

Επεξ/σία από snbblp
Δημοσ.
11 ώρες πριν, snbblp είπε

Καλό είναι όταν έχετε πειράξει κάτι κρίσιμο, να το λέτε από την αρχή για να μην χάνουμε άσκοπα χρόνο.

καλησπερα ...τον δισκο εγω προσωπικα δεν τον εχω πειραξει καθολου.δεν μπορω αλλωστε γτ δεν με αφηνει ουτε απο την διαχειριση δισκων των windows

αλλα ουτε και με το partiton wizard tool.το μονο που εχει γινει μεχρι στιγμης ειναι οτι ο δισκος συνδεθηκε με καλωδιο κατεθειαν πανω στην μητρικη (που και σε αυτην την περιπτωση δεν μπορουσα να κανω κατι στον δισκο)και τωρα που απλα τον εχει βαλει σε κουτι που ηδη ειχε απο πριν αλλα εμενα μου τον ειχε δωσει χωρις αυτο.

απο εκει και περα τιποτα..μονο αυτο..ουτε διαμορφωση μπορουσε να γινει απο την αρχη ουτε ενοποιηση των τομων ουτε τιποτα...το μονο που εχει αλλαξει σε σχεση με πριν ειναι οτι δισκος φαινεται ως(bad disk) στο mini tool partition wizard.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...