Ukforthemoment Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Στις 11/4/2021 στις 10:52 ΜΜ, target2 είπε Είναι κρίμα να δημοσιεύεις κάτι λόγο άγνοιας .Ναι είναι στα πρώτα στάδια και δεν είναι τέλεια καθώς ξεκίνησε το 2014 με μια πλατφόρμα αλλά απο το 2017 έχει 11 και εξελίσετε συνεχώς .Δεν υπόσχονται έναν εύκολο τρόπο πλουτισμού και ναι υπάρχει συνεργασία με γνωστές αλυσίδες σούπερ μαρκετ με 10% έκπτωση στο ταμείο με μορφή διατακτικών.Οσο για τους 3-4 που λες πως άρχισαν το κόλπο εγώ ξεκίνησα συνεργασία το 2019 όταν υπήρχαν ήδη 10.000 μέλη. Ο τρόπος που πληρώνει είναι κλιμακωτός και όχι πυραμιδωτός καθώς έχει ψηφιστεί το καλύτερο πλάνο αμοιβών Ευρώπη και Αμερική ανάμεσα σε 750.000 επιχειρήσεις.Η OGI αντί να παρακάμπτει την μικρομεσαία επιχείρηση την υποστηρίζει αυξάνοντας το πελατολόγιο της προσφέροντας μια έκπτωση στα μέλη αντί να πληρώσει διαφήμιση και προσφέροντας της παράλληλα σύγχρονα εργαλεια προώθησης στο 1 δεκατο της τιμής με 80% προμήθεια σε αυτόν που θα την συστήσει . Και ναι είναι επιχειρηματική ευκαιρία καθώς διατηρούσα επιχειρήσεις στο κλασικό επιχειρείν .Και εγώ όταν είδα την επιχειρηματική ευκαιρία μου φάνηκε πολύ καλό για να είναι αληθινό αλλά θεώρησα ότι αξίζει να το διερευνήσω και σου παραθέτω τα έσοδα που είχα τον προηγούμενο μήνα και δεν είμαι απο τους 3-4 που ξεκίνησαν το ''κολπο''😊 (Αν δεν κάνεις κάτι δεν θα γίνει,όχι επειδή δεν γινόταν αλλά επειδή δεν το έκανες) Καλή απόφαση😏 Τώρα το πρόσεξα,αυτό είναι απο την ogi την ίδια .Εσύ στο χέρι τι έχεις πάρει απο αυτά;
Agario1 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Αρχικά ο υποτιθέμενος Thomas Thuber είναι οτι πιο ψεύτικο μπορεί να δει κάποιος στην OGI . Απο την στιγμή που είναι τόσο επιτυχημένος , γιατί δεν υπάρχει κάποιο βιογραφικό του , πέρα απο αυτό που έστειλες; Επίσης αυτό το πρότζεκτ όπως λένε ξεκίνησε απο την Αμερική. Δεν έχω θέμα με αυτό , αλλά για πες μου πως είναι δυνατόν στην Αμερική όταν ψάχνει κάποιος να βρει μαγαζιά που είναι μέσα στην OGI δεν μπορεί να βρει ούτε ένα; Μόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη υπάρχουν μαγαζιά σύμφωνα με τον χάρτη της εφαρμογής πάντα . Τέλος αν ψάξεις να βρεις και βιντεάκια του Thuber είναι ανεβασμένα μόνο απο Έλληνες . Δηλαδή πως ένα τόσο επιτυχημένος CEO , δεν έχει καλεστεί να μιλήσει σε μεγάλες εκδηλώσεις. Ήμουν και εγώ μέσα στην OGI και κάποια πράγματα κάνουν μπαμ οτι είναι πολύ ψεύτικα . Σε όσα μαγαζιά που έβγαζε ο χάρτης της εφαρμογής πάτησα πάνω στα website ή τα eshop , όλα ήταν και καλά εκτός λειτουργίας . Μέχρι και η ίδια η εφαρμογή φαίνεται οτι είναι πολύ πρόχειρη . Τέλος απλά παραδεχτείτε οτι είστε μια εταιρία πυραμίδα , καθώς αν θέλεις να ασχοληθείς επαγγελματικά και να έχεις κέρδη πρέπει να φέρεις άλλους απο τον δικό σου κύκλο να κάνουν join ... Επίσης να φανταστώ οτι η φωτογραφία με τα κέρδη είναι του γνωστού leader της OGI ( oνόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε ) . Επίσης φοβερές προσφορές για ταξίδια σε στιλ Μπαχάμες με 300-400 ευρώ απλά απογοήτευση. Έψαξα να βρω εισιτήριο απο την πόλη μου για Αθήνα και το φθηνότερο ήταν 140 ευρώ την ίδια ώρα που αν έψαχνα πρόχειρα κάπου αλλού έβρισκα και με 51 ευρώ. Τέλος σταματήστε να έχετε το ύφος των προφητών και των και των κριτών . Να την χαίρεστε την εταιρία σας. Αν το διαβάσεις και δεν απαντήσεις , απλά μας επιβεβαιώνεις . Επεξ/σία 14 Απριλίου 2021 από Agario1 2 1
DimosthenisG Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, Agario1 είπε Αρχικά ο υποτιθέμενος Thomas Thuber είναι οτι πιο ψεύτικο μπορεί να δει κάποιος στην OGI . Απο την στιγμή που είναι τόσο επιτυχημένος , γιατί δεν υπάρχει κάποιο βιογραφικό του , πέρα απο αυτό που έστειλες; Επίσης αυτό το πρότζεκτ όπως λένε ξεκίνησε απο την Αμερική. Δεν έχω θέμα με αυτό , αλλά για πες μου πως είναι δυνατόν στην Αμερική όταν ψάχνει κάποιος να βρει μαγαζιά που είναι μέσα στην OGI δεν μπορεί να βρει ούτε ένα; Μόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη υπάρχουν μαγαζιά σύμφωνα με τον χάρτη της εφαρμογής πάντα . Τέλος αν ψάξεις να βρεις και βιντεάκια του Thuber είναι ανεβασμένα μόνο απο Έλληνες . Δηλαδή πως ένα τόσο επιτυχημένος CEO , δεν έχει καλεστεί να μιλήσει σε μεγάλες εκδηλώσεις. Ήμουν και εγώ μέσα στην OGI και κάποια πράγματα κάνουν μπαμ οτι είναι πολύ ψεύτικα . Σε όσα μαγαζιά που έβγαζε ο χάρτης της εφαρμογής πάτησα πάνω στα website ή τα eshop , όλα ήταν και καλά εκτός λειτουργίας . Μέχρι και η ίδια η εφαρμογή φαίνεται οτι είναι πολύ πρόχειρη . Τέλος απλά παραδεχτείτε οτι είστε μια εταιρία πυραμίδα , καθώς αν θέλεις να ασχοληθείς επαγγελματικά και να έχεις κέρδη πρέπει να φέρεις άλλους απο τον δικό σου κύκλο να κάνουν join ... Επίσης να φανταστώ οτι η φωτογραφία με τα κέρδη είναι του γνωστού leader της OGI ( oνόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε ) . Επίσης φοβερές προσφορές για ταξίδια σε στιλ Μπαχάμες με 300-400 ευρώ απλά απογοήτευση. Έψαξα να βρω εισιτήριο απο την πόλη μου για Αθήνα και το φθηνότερο ήταν 140 ευρώ την ίδια ώρα που αν έψαχνα πρόχειρα κάπου αλλού έβρισκα και με 51 ευρώ. Τέλος σταματήστε να έχετε το ύφος των προφητών και των και των κριτών . Να την χαίρεστε την εταιρία σας. Αν το διαβάσεις και δεν απαντήσεις , απλά μας επιβεβαιώνεις . ποσα λεφτα εχασες? 1
Agario1 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) . 1 ώρα πριν, DimosthenisG είπε ποσα λεφτα εχασες? Μόνο το ποσό της εγγραφής . Ευτυχώς το κάλυψα με την κανονική δουλειά σχετικά γρήγορα Επεξ/σία 14 Απριλίου 2021 από Agario1 1 1
kostasbm Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 εχω εναν κολλητο μου Αυστραλια εδω και 2 χρονια το παλευει αλλα τιποτα....ουτε τον ρωταω αν εχει βγαλει ουτε αν εχει χασει η εταιρεια ειναι πυραμιδα και απο πισω λεγεται οτι ειναι μια Βουλγαρα η οποια καταζητειται απο ιντερπολ μακρυα και αλαργα...εκτος και αν θελει καποιος να παρει γευση 1
Agario1 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Eπίσης πήρα απόφαση να στείλω σε ένα άτομο που κατέχει υψηλή θέση μέσα στην εταιρία. Τον ρώτησα για το webinar , για το γεγονός οτι όταν προσεγγίζουν ξένους δεν ζητάνε λεφτά , ενώ στους δικούς μας ανθρώπους ζητάμε φράγκα για να δουν ακριβώς το ίδιο πράγμα , για την πολύ πρόχειρη εφαρμογή και για τα ταξίδια που είναι αρκετά μούφα . Αντί λοιπόν να απαντήσει σε όλα αυτά με ρώτησε με ποιο πακέτο συνεργάστηκα και ποια ήταν η γραμμή αναδοχής μου. Του είπα οτι δεν έχει κάποια σχέση αυτό με αυτά που τον ρώτησα παρόλα αυτά ήθελα να δω που το πάει. Του είπα απλά το πακέτο που ξεκίνησα και τον ... coach και το μόνο που πήρα σαν απάντηση ήταν μια τέλεια αντίδραση στο μήνυμα. Όταν τον ξανά ρώτησα λοιπόν απλά είδε το μήνυμα χωρίς να απαντήσει. Αν όλα αυτά που λένε λοιπόν είναι αλήθεια θα μπορούσε να μου είχε απαντήσει. Προφανώς τίποτα απο αυτά που λένε δεν ισχύουν , επομένως παιδιά μακριά. 1 1
target2 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Στις 12/4/2021 στις 4:37 ΜΜ, asdfnikos είπε Προφίλ με εγγραφή πριν 16 ώρες, απευθείας πόστ στο συγκεκριμένο τόπικ και μιλάει με μια εικόνα που φαίνονται κέρδη 11.000$ σε ένα μήνα και υποστηρίζει τρελά την εταιρία κάτι σημαίνει Φιλικά πάντα Ελπίζω να σε κάλυψα. Η Αλήθεια είναι ότι τον προηγούμενο μήνα είχα κάποια προβλήματα υγείας και δεν εργάστηκα τοσο. Ελπίζω να σε κάλυψα. Φιλικά πάντα Στις 14/4/2021 στις 12:10 ΜΜ, Agario1 είπε Αρχικά ο υποτιθέμενος Thomas Thuber είναι οτι πιο ψεύτικο μπορεί να δει κάποιος στην OGI . Απο την στιγμή που είναι τόσο επιτυχημένος , γιατί δεν υπάρχει κάποιο βιογραφικό του , πέρα απο αυτό που έστειλες; Επίσης αυτό το πρότζεκτ όπως λένε ξεκίνησε απο την Αμερική. Δεν έχω θέμα με αυτό , αλλά για πες μου πως είναι δυνατόν στην Αμερική όταν ψάχνει κάποιος να βρει μαγαζιά που είναι μέσα στην OGI δεν μπορεί να βρει ούτε ένα; Μόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη υπάρχουν μαγαζιά σύμφωνα με τον χάρτη της εφαρμογής πάντα . Τέλος αν ψάξεις να βρεις και βιντεάκια του Thuber είναι ανεβασμένα μόνο απο Έλληνες . Δηλαδή πως ένα τόσο επιτυχημένος CEO , δεν έχει καλεστεί να μιλήσει σε μεγάλες εκδηλώσεις. Ήμουν και εγώ μέσα στην OGI και κάποια πράγματα κάνουν μπαμ οτι είναι πολύ ψεύτικα . Σε όσα μαγαζιά που έβγαζε ο χάρτης της εφαρμογής πάτησα πάνω στα website ή τα eshop , όλα ήταν και καλά εκτός λειτουργίας . Μέχρι και η ίδια η εφαρμογή φαίνεται οτι είναι πολύ πρόχειρη . Τέλος απλά παραδεχτείτε οτι είστε μια εταιρία πυραμίδα , καθώς αν θέλεις να ασχοληθείς επαγγελματικά και να έχεις κέρδη πρέπει να φέρεις άλλους απο τον δικό σου κύκλο να κάνουν join ... Επίσης να φανταστώ οτι η φωτογραφία με τα κέρδη είναι του γνωστού leader της OGI ( oνόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε ) . Επίσης φοβερές προσφορές για ταξίδια σε στιλ Μπαχάμες με 300-400 ευρώ απλά απογοήτευση. Έψαξα να βρω εισιτήριο απο την πόλη μου για Αθήνα και το φθηνότερο ήταν 140 ευρώ την ίδια ώρα που αν έψαχνα πρόχειρα κάπου αλλού έβρισκα και με 51 ευρώ. Τέλος σταματήστε να έχετε το ύφος των προφητών και των και των κριτών . Να την χαίρεστε την εταιρία σας. Αν το διαβάσεις και δεν απαντήσεις , απλά μας επιβεβαιώνεις . Απλά δεν έχω άλλο χρόνο για χάσιμο και απλά βαριέμαι . Ολα αυτά μπορείς να τα διερευνήσεις που προφανώς δεν τα διερεύνησες. Σου ξαναστέλνω του προηγούμενου μήνα καθώς δεν καταφερα να ασχοληθώ όσο ήθελα λογο υγείας και να δεις και τις Παγκόσμια brand. To ότι κάποιος επιχειρηματίας δεν ανανέωσε την συνδρομή του για να έχει προβολή στην google δεν σημαίνει ότι δεν παρέχει εκπτώσεις στα μέλη. Μπορεί να είναι στην εφαρμογή και με απλή σελίδα fb πληρώνοντας 160$ εφάπαξ. Καλή διερεύνηση . To ότι ο CEO της ετιρίας είναι ορκωτός λογιστής νομίζω λέει πολλά. https://en.wikipedia.org/wiki/Tom_Thurber Στις 5/1/2021 στις 5:40 ΜΜ, im,batman είπε Ξερει κανεις τιποτα γιαυτην? Με πλησίασαν ατομα αρκετα καλα ολα αυτα που λενε ... ποσο ομος αληθινά είναι? Γνωρίζει κανείς? Το μόνο κακό που έχει αυτή εταιρία είναι ότι είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά. Μετά απο 3 χρόνια που ασχολούμαι θα σου πω το εξής. Δεν τα λένε όλα. Είναι πολύ καλύτερα απο όσα λένε γιατί τότε ήταν που δεν θα το πίστευες σε καμία περίπτωση.Βασίσου σε πράγματα που ισχύουν με ντοκουμέντα και όχι σε αερολογίες του κάθε αποτυχημένου. Καλή απόφαση...
Xejolontas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, target2 είπε Ελπίζω να σε κάλυψα. Η Αλήθεια είναι ότι τον προηγούμενο μήνα είχα κάποια προβλήματα υγείας και δεν εργάστηκα τοσο. Ελπίζω να σε κάλυψα. Φιλικά πάντα Απλά δεν έχω άλλο χρόνο για χάσιμο και απλά βαριέμαι . Ολα αυτά μπορείς να τα διερευνήσεις που προφανώς δεν τα διερεύνησες. Σου ξαναστέλνω του προηγούμενου μήνα καθώς δεν καταφερα να ασχοληθώ όσο ήθελα λογο υγείας και να δεις και τις Παγκόσμια brand. To ότι κάποιος επιχειρηματίας δεν ανανέωσε την συνδρομή του για να έχει προβολή στην google δεν σημαίνει ότι δεν παρέχει εκπτώσεις στα μέλη. Μπορεί να είναι στην εφαρμογή και με απλή σελίδα fb πληρώνοντας 160$ εφάπαξ. Καλή διερεύνηση . To ότι ο CEO της ετιρίας είναι ορκωτός λογιστής νομίζω λέει πολλά. https://en.wikipedia.org/wiki/Tom_Thurber Το μόνο κακό που έχει αυτή εταιρία είναι ότι είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά. Μετά απο 3 χρόνια που ασχολούμαι θα σου πω το εξής. Δεν τα λένε όλα. Είναι πολύ καλύτερα απο όσα λένε γιατί τότε ήταν που δεν θα το πίστευες σε καμία περίπτωση.Βασίσου σε πράγματα που ισχύουν με ντοκουμέντα και όχι σε αερολογίες του κάθε αποτυχημένου. Καλή απόφαση... Βγάλε ένα screenshot το ε1 σου να δω κάτι Για το ψάρια που θα τσιμπήσουν το δόλωμα, να τους πω ότι αυτοί οι άνθρωποι σου πουλάνε γκλαμουριά και πολλά λεφτά μόνο και μόνο για να μπείτε κι εσείς στο κόλπο για να σας πάρουν τα λεφτά. Είναι μέρος της απάτης να παρουσιάζουν αριθμούς και ποσά που δεν έχουν καμία σχέση με της πραγματικότητα. Ειναι ενας από τους λόγους που δίνουν αυτοκίνητο στα μέλη τους, και τους ζητάνε να φοράνε σακάκια στα σεμινάρια. Για να τσιμπήσεις εσύ ότι μπορείς να γίνεις έτσι γιαπης. Το κόλπο είναι το ίδιο ακριβώς με τον Αρτέμη Σώρρα, λες ένα ψέμα τόσο μεγάλο που το τρώνε. Δηλαδή δε θα σου πούνε βγάζω 1000 ευρώ αλλά θα σου πούνε βγάζω 10.000. Όπως κι ο Σώρρας έλεγε για 600 τρις και τσιπησαν πολλοί και σταμάτησαν να πληρώνουν φορους. Πρέπει να πεις ένα τερατώδες ψέμα για να σε πιστέψουν τα πρόβατα. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2021 από Xejolontas
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Στις 13/4/2021 στις 12:04 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Τώρα το πρόσεξα,αυτό είναι απο την ogi την ίδια .Εσύ στο χέρι τι έχεις πάρει απο αυτά; @target2Μαλλον δεν το πρόσεξες
asdfnikos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 @target2 άδικος κόπος να προσπαθείς να μας πείσεις να ξέρεις 1
target2 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 6/1/2021 στις 12:49 ΠΜ, im,batman είπε Και εγω το πιστευω αυτό αλλα μου το σύστησε ενα ατομο που γνωρίζω κατι μήνες δεν ειναι τελιος αγνωστος ο ενας ... οποτε δεν ξερω πως μπορείνς εξελιχθεί αυτό... εσυ το εψαξες καθόλου? Απο προσωπική μου εμπειρία είναι ότι καλύτερο έχω δεί επιχειρηματικά και αξίζει να το ψάξεις με ουσιώδες και ακράδαντα στοιχεία και όχι με βάση την κάθε παπαρολογία του κάθε αποτυχημένου. 56 λεπτά πριν, asdfnikos είπε @target2 άδικος κόπος να προσπαθείς να μας πείσεις να ξέρεις Σέβομαι την άγνοια σου. Δεν έχω κανέναν λόγο να σε πείσω με πάνω απο 400 συνεργάτες στο εξωτερικό. Μείνε εκεί που είσαι φοβούμενος μέσα στην ζώνη της άνεσης σου το διαφορετικό και εύχομαι να πετύχεις😏 Οταν πετύχεις ενημέρωσε μας 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε @target2Μαλλον δεν το πρόσεξες Στις 13/4/2021 στις 11:09 ΠΜ, Ukforthemoment είπε screenshot απο το paypal σου ζητάει να βάλεις.Δεν λεει καπου για ΑΦΜ. Παντως και μονο ο τρόπος που το επικοινωνείτε το όλο πράγμα δείχνει πολλά. οκ αν εσύ χρησιμοποιείς σήματα καπνού δεν μπορώ να κάνω κάτι Στις 6/1/2021 στις 12:49 ΠΜ, im,batman είπε Και εγω το πιστευω αυτό αλλα μου το σύστησε ενα ατομο που γνωρίζω κατι μήνες δεν ειναι τελιος αγνωστος ο ενας ... οποτε δεν ξερω πως μπορείνς εξελιχθεί αυτό... εσυ το εψαξες καθόλου? Μην ακούς την γνώμη του κάθε αποτυχημένου. Γίνε προιόν του εαυτού σου και όχι των γύρο σου😉 Στις 6/1/2021 στις 12:37 ΠΜ, DimosthenisG είπε Παπατζες και ψέματα ΜΑΚΡΙΑ Είναι πολύ καλυτερα απο όσα λένε. Αν στα έλεγαν όλα τότε σίγουρα δεν θα τους πίστευες. Πες μου εσύ πως μπορείς να ξεκινήσεις το δικό σου online fransise χωρίς να πουλάς κρέμες και ματζόυνια και να έχεις 80 και 90% προμήθεια. Που σκ@τ@ μπορεί να υπάρχει η παπατζα όταν η εταιρία κρατάει λιγότερο ποσοστό? Οντως τώρα? Το μεγαλύτερο είδος άγνοιας είναι να απορρίπτεις κάτι λόγο άγνοιας. Στις 6/1/2021 στις 6:39 ΜΜ, DimosthenisG είπε Ο φίλος σου μπορεί πραγματικά να το πιστεύει. Να μην έχει δόλο. Η πλάκα είναι ότι στη συγκεκριμένη εταιρεία είναι τελείως ερασιτέχνες, δεν υπάρχει πουθενά σαν αμερικανική θυγατρική, τα σάιτ και application είναι φτιαγμένα στο πόδι, τα webinar έχουν ψεύτικο τσατ να παίζει... Επίσης λένε ψέματα ότι και καλά έχουν επαφές με σούπερ μάρκετ... Το μόνο που κάνουν καλα όλες αυτές οι εταιρείες ειναι τα συνέδρια, με τα σακάκια και τις γραβάτες, και πως από φτωχός και αμόρφωτος θα πάρεις την ζωή στα χέρια σου και θα γίνεις αφεντικό. Οι μόνοι που γίνονται μάγκες και με λεφτά είναι 3-4 που άρχισαν το κόλπο.. Εγώ ήμουν φτωχός και αμόρφωτος. Υπάρχουν διάνοιες που γεννήθηκαν έτσι. Υπάρχουν αυτοί που δεν γεννήθηκαν έτσι αλλά επένδυσαν στην μόρφωση τους. Πρόσεξε όμως! Υπάρχει κάτι πιο ισχυρό από απλά ένα δυνατό μυαλό. Δεν έχει σημασία πόσο έξυπνος γεννήθηκες ή πόσο έχεις επενδύσει σε πτυχία και μεταπτυχιακά αν το μυαλό είναι κλειστό. Αν έχεις ανοιχτό μυαλό δεν χρειάζεται να έχεις κάποιες ιδιαίτερες δεξιότητες η ταλέντο για να έχεις υψηλό επίπεδο εξέλιξης στην ζωή σου καθώς μπορεί να γίνει πολύ καλύτερη, επειδή ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο γύρω σου ,σου επιτρέπει να προσαρμόζεσαι με ευελιξία με βάση τα νέα δεδομένα. Την τελευταία περίοδο λόγο της κατάστασης που διανύουμε απευθύνθηκα σε πολλούς προκειμένου να γνωρίσουν την εναλλακτική επιχειρηματικότητα με την οποία ασχολούμαι ήδη εδώ και 3 χρόνια με τεράστια επιτυχία και τώρα αντιλαμβάνομαι πως πριν ανοίξω το μυαλό μου δεν ήξερα ότι δεν ήξερα. Το θέμα είναι όμως ... ''πριν θεραπεύσεις κάποιον ρώτησε τον αν είναι πρόθυμος να αφήσει όλα αυτά που τον αρρωσταίνουν.'' Όπως είχε πει και ο Ιπποκράτης... Ευτυχία δεν είναι η απουσία προβλημάτων. Είναι η ικανότητα μας να τα αντιμετωπίζουμε. Την περίοδο που διανύουμε τα πάντα στρέφονται στο Internet και στην Online επιχειρηματικότητα. Οι ευκαιρίες έρχονται σε όσους τις αναζητούν. Στις 6/1/2021 στις 6:39 ΜΜ, DimosthenisG είπε Ο φίλος σου μπορεί πραγματικά να το πιστεύει. Να μην έχει δόλο. Η πλάκα είναι ότι στη συγκεκριμένη εταιρεία είναι τελείως ερασιτέχνες, δεν υπάρχει πουθενά σαν αμερικανική θυγατρική, τα σάιτ και application είναι φτιαγμένα στο πόδι, τα webinar έχουν ψεύτικο τσατ να παίζει... Επίσης λένε ψέματα ότι και καλά έχουν επαφές με σούπερ μάρκετ... Το μόνο που κάνουν καλα όλες αυτές οι εταιρείες ειναι τα συνέδρια, με τα σακάκια και τις γραβάτες, και πως από φτωχός και αμόρφωτος θα πάρεις την ζωή στα χέρια σου και θα γίνεις αφεντικό. Οι μόνοι που γίνονται μάγκες και με λεφτά είναι 3-4 που άρχισαν το κόλπο.. Εγώ που είδα το κόλπο που ξεκίνησαν 3-4 και έχω τεράστια επιτυχία τι είμαι? Ακου καλέ μου φίλε κάτι που δεν γνωρίζεις. Υπάρχουν διάνοιες που γεννήθηκαν έτσι. Υπάρχουν αυτοί που δεν γεννήθηκαν έτσι αλλά επένδυσαν στην μόρφωση τους. Πρόσεξε όμως! Υπάρχει κάτι πιο ισχυρό από απλά ένα δυνατό μυαλό. Δεν έχει σημασία πόσο έξυπνος γεννήθηκες ή πόσο έχεις επενδύσει σε πτυχία και μεταπτυχιακά αν το μυαλό είναι κλειστό. Αν έχεις ανοιχτό μυαλό δεν χρειάζεται να έχεις κάποιες ιδιαίτερες δεξιότητες η ταλέντο για να έχεις υψηλό επίπεδο εξέλιξης στην ζωή σου καθώς μπορεί να γίνει πολύ καλύτερη, επειδή ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο γύρω σου ,σου επιτρέπει να προσαρμόζεσαι με ευελιξία με βάση τα νέα δεδομένα. Την τελευταία περίοδο λόγο της κατάστασης που διανύουμε απευθύνθηκα σε πολλούς προκειμένου να γνωρίσουν την εναλλακτική επιχειρηματικότητα με την οποία ασχολούμαι ήδη εδώ και 3 χρόνια με τεράστια επιτυχία και τώρα αντιλαμβάνομαι πως πριν ανοίξω το μυαλό μου δεν ήξερα ότι δεν ήξερα. Το θέμα είναι όμως ... ''πριν θεραπεύσεις κάποιον ρώτησε τον αν είναι πρόθυμος να αφήσει όλα αυτά που τον αρρωσταίνουν.'' Όπως είχε πει και ο Ιπποκράτης... Ευτυχία δεν είναι η απουσία προβλημάτων. Είναι η ικανότητα μας να τα αντιμετωπίζουμε. Την περίοδο που διανύουμε τα πάντα στρέφονται στο Internet και στην Online επιχειρηματικότητα. Οι ευκαιρίες έρχονται σε όσους τις αναζητούν. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2021 από target2
Xejolontas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 πριν θεραπεύσεις κάποιον ρώτησε τον αν είναι πρόθυμος να αφήσει όλα αυτά που τον αρρωσταίνουν.'' Όπως είχε πει και ο Ιπποκράτης. Την ίδια ακριβώς φραση που λεει ο τύπος στο video των σεμιναρίων. Ρε μπας και είσαι αυτός? Γιατί αν είσαι από τους πρώτους στην πυραμίδα μπορεί πράγματι να έχεις αρμεξει αρκετά κορόιδα. 1
Pankar95 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Τι έγινε στέρεψαν τα leads και μας θυμήθηκες; Ακόμα περιμένουμε screenshot από PayPal η τράπεζα να δούμε τα γκαφρά. Pic or it didn't happen
asdfnikos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 η τακτική αυτών των εταιριών και των συνεργατών τους (Βλέπε Herba κτλπ) είναι να χρησιμοποιούν σοφές προτάσεις του Ιπποκράτη, Αριστοτέλη η Τότε ο τάδε είπε αυτό ΜΠΟΡΕΙΣ και εσύ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΌ.. Ότι ακριβώς κάνει και ο φίλος μας επάνω 😂 ΜΗΝ μεινεις ΣΤΆΣΙΜΟΣ στην ΕΥΚΑΙΡΊΑ της ΖΩΉΣ σου! Για την ακρίβεια γίνεσαι Εμψυχωτής των απο κάτω Συνεργατών σου ότι μπορούν να τα καταφέρουν για να πουλήσουν και εσύ να παίρνεις την προμήθεια τους.. Το πρόβλημα φίλε μου @target2 Ειναι ότι πληρώνεσαι με ΠΡΟΜΉΘΕΙΕΣ άμα σταματήσουν να υπάρχουν πωλήσεις ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ και το εισόδημα σου. Αν και πάντα θα υπάρχουν αθώα άτομα που τους κάνετε να νιώθουν όμορφα κοντά σας για να αρπάξετε την προμήθεια και να πεισουν τον εαυτό τους οτι μπορούν να κάνουν το ίδιο και στους άλλους 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα