im,batman Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Ξερει κανεις τιποτα γιαυτην? Με πλησίασαν ατομα αρκετα καλα ολα αυτα που λενε ... ποσο ομος αληθινά είναι? Γνωρίζει κανείς?
DimosthenisG Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 6 ώρες πριν, im,batman είπε Ξερει κανεις τιποτα γιαυτην? Με πλησίασαν ατομα αρκετα καλα ολα αυτα που λενε ... ποσο ομος αληθινά είναι? Γνωρίζει κανείς? Παπατζες και ψέματα ΜΑΚΡΙΑ 1 1
im,batman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Και εγω το πιστευω αυτό αλλα μου το σύστησε ενα ατομο που γνωρίζω κατι μήνες δεν ειναι τελιος αγνωστος ο ενας ... οποτε δεν ξερω πως μπορείνς εξελιχθεί αυτό... εσυ το εψαξες καθόλου? 1
DimosthenisG Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, im,batman είπε Και εγω το πιστευω αυτό αλλα μου το σύστησε ενα ατομο που γνωρίζω κατι μήνες δεν ειναι τελιος αγνωστος ο ενας ... οποτε δεν ξερω πως μπορείνς εξελιχθεί αυτό... εσυ το εψαξες καθόλου? Ο φίλος σου μπορεί πραγματικά να το πιστεύει. Να μην έχει δόλο. Η πλάκα είναι ότι στη συγκεκριμένη εταιρεία είναι τελείως ερασιτέχνες, δεν υπάρχει πουθενά σαν αμερικανική θυγατρική, τα σάιτ και application είναι φτιαγμένα στο πόδι, τα webinar έχουν ψεύτικο τσατ να παίζει... Επίσης λένε ψέματα ότι και καλά έχουν επαφές με σούπερ μάρκετ... Το μόνο που κάνουν καλα όλες αυτές οι εταιρείες ειναι τα συνέδρια, με τα σακάκια και τις γραβάτες, και πως από φτωχός και αμόρφωτος θα πάρεις την ζωή στα χέρια σου και θα γίνεις αφεντικό. Οι μόνοι που γίνονται μάγκες και με λεφτά είναι 3-4 που άρχισαν το κόλπο.. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2021 από DimosthenisG 2 1
DimosthenisG Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Στις 5/1/2021 στις 5:40 ΜΜ, im,batman είπε Ξερει κανεις τιποτα γιαυτην? Με πλησίασαν ατομα αρκετα καλα ολα αυτα που λενε ... ποσο ομος αληθινά είναι? Γνωρίζει κανείς? και κατι ακομα για τον φιλο σου πες μου να ΖΗΤΗΣΕΙ απο εναν της OGI να του δείξει την φορολογικη του δηλωση. Γιατι με πολυ ευκολια βγαινουν και λενε οτι καθε μανατζερ βγαζει 15.000 το μηνα... 1 1
target2 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Στις 6/1/2021 στις 6:39 ΜΜ, DimosthenisG είπε Ο φίλος σου μπορεί πραγματικά να το πιστεύει. Να μην έχει δόλο. Η πλάκα είναι ότι στη συγκεκριμένη εταιρεία είναι τελείως ερασιτέχνες, δεν υπάρχει πουθενά σαν αμερικανική θυγατρική, τα σάιτ και application είναι φτιαγμένα στο πόδι, τα webinar έχουν ψεύτικο τσατ να παίζει... Επίσης λένε ψέματα ότι και καλά έχουν επαφές με σούπερ μάρκετ... Το μόνο που κάνουν καλα όλες αυτές οι εταιρείες ειναι τα συνέδρια, με τα σακάκια και τις γραβάτες, και πως από φτωχός και αμόρφωτος θα πάρεις την ζωή στα χέρια σου και θα γίνεις αφεντικό. Οι μόνοι που γίνονται μάγκες και με λεφτά είναι 3-4 που άρχισαν το κόλπο.. Είναι κρίμα να δημοσιεύεις κάτι λόγο άγνοιας .Ναι είναι στα πρώτα στάδια και δεν είναι τέλεια καθώς ξεκίνησε το 2014 με μια πλατφόρμα αλλά απο το 2017 έχει 11 και εξελίσετε συνεχώς .Δεν υπόσχονται έναν εύκολο τρόπο πλουτισμού και ναι υπάρχει συνεργασία με γνωστές αλυσίδες σούπερ μαρκετ με 10% έκπτωση στο ταμείο με μορφή διατακτικών.Οσο για τους 3-4 που λες πως άρχισαν το κόλπο εγώ ξεκίνησα συνεργασία το 2019 όταν υπήρχαν ήδη 10.000 μέλη. Ο τρόπος που πληρώνει είναι κλιμακωτός και όχι πυραμιδωτός καθώς έχει ψηφιστεί το καλύτερο πλάνο αμοιβών Ευρώπη και Αμερική ανάμεσα σε 750.000 επιχειρήσεις.Η OGI αντί να παρακάμπτει την μικρομεσαία επιχείρηση την υποστηρίζει αυξάνοντας το πελατολόγιο της προσφέροντας μια έκπτωση στα μέλη αντί να πληρώσει διαφήμιση και προσφέροντας της παράλληλα σύγχρονα εργαλεια προώθησης στο 1 δεκατο της τιμής με 80% προμήθεια σε αυτόν που θα την συστήσει . Και ναι είναι επιχειρηματική ευκαιρία καθώς διατηρούσα επιχειρήσεις στο κλασικό επιχειρείν .Και εγώ όταν είδα την επιχειρηματική ευκαιρία μου φάνηκε πολύ καλό για να είναι αληθινό αλλά θεώρησα ότι αξίζει να το διερευνήσω και σου παραθέτω τα έσοδα που είχα τον προηγούμενο μήνα και δεν είμαι απο τους 3-4 που ξεκίνησαν το ''κολπο''😊 (Αν δεν κάνεις κάτι δεν θα γίνει,όχι επειδή δεν γινόταν αλλά επειδή δεν το έκανες) Καλή απόφαση😏
DimosthenisG Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, target2 είπε Είναι κρίμα να δημοσιεύεις κάτι λόγο άγνοιας .Ναι είναι στα πρώτα στάδια και δεν είναι τέλεια καθώς ξεκίνησε το 2014 με μια πλατφόρμα αλλά απο το 2017 έχει 11 και εξελίσετε συνεχώς .Δεν υπόσχονται έναν εύκολο τρόπο πλουτισμού και ναι υπάρχει συνεργασία με γνωστές αλυσίδες σούπερ μαρκετ με 10% έκπτωση στο ταμείο με μορφή διατακτικών.Οσο για τους 3-4 που λες πως άρχισαν το κόλπο εγώ ξεκίνησα συνεργασία το 2019 όταν υπήρχαν ήδη 10.000 μέλη. Ο τρόπος που πληρώνει είναι κλιμακωτός και όχι πυραμιδωτός καθώς έχει ψηφιστεί το καλύτερο πλάνο αμοιβών Ευρώπη και Αμερική ανάμεσα σε 750.000 επιχειρήσεις.Η OGI αντί να παρακάμπτει την μικρομεσαία επιχείρηση την υποστηρίζει αυξάνοντας το πελατολόγιο της προσφέροντας μια έκπτωση στα μέλη αντί να πληρώσει διαφήμιση και προσφέροντας της παράλληλα σύγχρονα εργαλεια προώθησης στο 1 δεκατο της τιμής με 80% προμήθεια σε αυτόν που θα την συστήσει . Και ναι είναι επιχειρηματική ευκαιρία καθώς διατηρούσα επιχειρήσεις στο κλασικό επιχειρείν .Και εγώ όταν είδα την επιχειρηματική ευκαιρία μου φάνηκε πολύ καλό για να είναι αληθινό αλλά θεώρησα ότι αξίζει να το διερευνήσω και σου παραθέτω τα έσοδα που είχα τον προηγούμενο μήνα και δεν είμαι απο τους 3-4 που ξεκίνησαν το ''κολπο''😊 (Αν δεν κάνεις κάτι δεν θα γίνει,όχι επειδή δεν γινόταν αλλά επειδή δεν το έκανες) Καλή απόφαση😏 Άστα αυτά τα κόλπα και δείξε μου το ε1 σου. Να δω τα δηλωμένα λεφτά σου στην εφορία. Ή σας πληρώνουν μετρητά?? Επεξ/σία 12 Απριλίου 2021 από DimosthenisG
target2 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Πληρωνόμαστε μέσω παυπαλ και όλα τα τιμολόγια κόβονται νομιμότατα απο την εταιρία. Απο εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να ρωτήσει τον λογιστή του πως θα το διαχειριστεί σε ένα νόμιμο φορολογούμενο κράτος.
Pankar95 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 9 ώρες πριν, target2 είπε Πληρωνόμαστε μέσω παυπαλ και όλα τα τιμολόγια κόβονται νομιμότατα απο την εταιρία. Απο εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να ρωτήσει τον λογιστή του πως θα το διαχειριστεί σε ένα νόμιμο φορολογούμενο κράτος. Οποτε και στο πευπαλ σου θα φανουν οι παραπάνω κινήσεις να φανταστώ... 1
target2 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Σου ζητάει κάπου η παυπαλ να βαλεις το αφμ? Ti σχέση έχει αυτό?
asdfnikos Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Προφίλ με εγγραφή πριν 16 ώρες, απευθείας πόστ στο συγκεκριμένο τόπικ και μιλάει με μια εικόνα που φαίνονται κέρδη 11.000$ σε ένα μήνα και υποστηρίζει τρελά την εταιρία κάτι σημαίνει Φιλικά πάντα 7 1
DimosthenisG Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 5 ώρες πριν, target2 είπε Σου ζητάει κάπου η παυπαλ να βαλεις το αφμ? Ti σχέση έχει αυτό? Δείξε μου το screenshot με τα λεφτά στο PayPal. Αν δε το κάνεις, είσαι παπατζης 2
panoskir Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Σταμάτησε η άλλη απάτη με τα ταξίδια λόγω covid και βρέθηκε η ogi τώρα; Μακρυά από τέτοιες απάτες.
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 19 ώρες πριν, target2 είπε Σου ζητάει κάπου η παυπαλ να βαλεις το αφμ? Ti σχέση έχει αυτό? screenshot απο το paypal σου ζητάει να βάλεις.Δεν λεει καπου για ΑΦΜ. Παντως και μονο ο τρόπος που το επικοινωνείτε το όλο πράγμα δείχνει πολλά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα