kostasgpa Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Ας πει κάποιος γνώστης, εκτός από την κλασική κουραστική ψησταριά με σχάρα και κάρβουνα, ποιος άλλος τύπος ψησταριάς μοιάζει στην γεύση του ψησίματος της ψησταριάς με κάρβουνα; Η υγραερίου κάνει δουλειά ή να ψάξω για άλλο τύπο;
constantinosjj Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, kostasgpa είπε Ας πει κάποιος γνώστης, εκτός από την κλασική κουραστική ψησταριά με σχάρα και κάρβουνα, ποιος άλλος τύπος ψησταριάς μοιάζει στην γεύση του ψησίματος της ψησταριάς με κάρβουνα; Η υγραερίου κάνει δουλειά ή να ψάξω για άλλο τύπο; Ο.τι καλυτερο οσον αφορα γευση ταχυτητα και καπνου... αν σ αρεσει να ψηνεις, θα τα βγαλεις τα χρηματα της πολυ γρηγορα... 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, vgeorgis είπε 399 φτάνει σε εμένα το παζάρι 3 ώρες πριν, plextis είπε Και σε μένα 399 φτάνει, κατάφερε κανείς πιο κάτω; 2 ώρες πριν, ge0rgi0s είπε το μεσημέρι είχα δοκιμάσει 344 μου την είχε αφήσει το παζάρι. Τώρα δοκίμασα ξανά μέχρι 399 πάει........ Εχει ξαναγινει αυτο στον Κωτσοβολο. Πριν 2-3 χρονια, υπηρχε σε προιον καλη τιμη με παζαρι επι 3 ημερες και μολις ανοιξα εδω τοπικ, το εκοψαν σε 5 λεπτα. Οποτε εγω θα ελεγα να κανετε αυτο που κανω και εγω: να μην ανοιγετε θεματα με παζαρι οταν αξιζει κατι. Γιατι απλα σταματαει αμεσως. Καλυτερα πειτε το σε εναν φιλο σας μπας και προλαβει, οχι σε φορουμς, τσαμπα παει κοσμος στα e-μαγαζια. Μονο διαφημιση δηλαδη στην ουσια χωρις να επωφελειται κανεις αφου δεν μπορει να αγορασει. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις