Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω το παρακάτω build:

ryzen 2400g,asrock b450m pro 4,16gb ram ddr4 3200hz,τροφοδοτικό 530w και gtx 1060 6gb..Κάρτα αυτήν την περίοδο δεν αξίζει να αλλάξω με τίποτα από ότι βλέπω με τις τιμές που παίζουν..Το pc έχει 2400g γιατί δεν ήμουν σίγουρος αν θα μπει κάρτα στην αρχή..Σκέφτομαι να αλλάξω επεξεργαστή αλλά δεν ξέρω αν θα κερδίσω και πολύ βάζοντας έναν 2600 πχ Δεν θα ήθελα να αλλάξω και μητρική γιαυτο δεν σκέφτομαι την 3000 σειρά..Δεν περιμένω αλλάζοντας επεξεργαστή να γίνει το pc αεροπλάνο απλά θα ήθελα την γνώμη σας αν αξίζει μια τέτοια αναβάθμιση..Αν έχετε να προτείνεται και κανέναν άλλον επεξεργαστή που μπαίνει στην μητρική κανένα θέμα..ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, nikossof88 είπε

Δεν θα ήθελα να αλλάξω και μητρική γιαυτο δεν σκέφτομαι την 3000 σειρά..

Με BIOS update βάζετε και 5000 σειρά!

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, nikossof88 είπε

Καλησπέρα έχω το παρακάτω build:

ryzen 2400g,asrock b450m pro 4,16gb ram ddr4 3200hz,τροφοδοτικό 530w και gtx 1060 6gb..Κάρτα αυτήν την περίοδο δεν αξίζει να αλλάξω με τίποτα από ότι βλέπω με τις τιμές που παίζουν..Το pc έχει 2400g γιατί δεν ήμουν σίγουρος αν θα μπει κάρτα στην αρχή..Σκέφτομαι να αλλάξω επεξεργαστή αλλά δεν ξέρω αν θα κερδίσω και πολύ βάζοντας έναν 2600 πχ Δεν θα ήθελα να αλλάξω και μητρική γιαυτο δεν σκέφτομαι την 3000 σειρά..Δεν περιμένω αλλάζοντας επεξεργαστή να γίνει το pc αεροπλάνο απλά θα ήθελα την γνώμη σας αν αξίζει μια τέτοια αναβάθμιση..Αν έχετε να προτείνεται και κανέναν άλλον επεξεργαστή που μπαίνει στην μητρική κανένα θέμα..ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Σίγουρα η μητρική σου υποστηρίζει τη σειρά 3000 , έστω και με bios update.Εδώ έχει βγει ήδη bios update για τη σειρά 5000 σε πολλές 450 μητρικές.

• Like 1
Δημοσ.

Μάλιστα δεν το γνώριζα καν να πω την αλήθεια 😅 Ξέρετε αν εχω κάποιον περιορισμό με βάση την μητρική ή το τροφοδοτικό;Δηλαδή σε περίπτωση που βάλω κανέναν 3600 να έχω θέμα;

Δημοσ.

Κανένα θέμα δεν θα έχεις με τον 3600, αρκεί να κάνεις το bios update πρώτα. Ούτε από τροφοδοτικό θα έχεις θέμα, αν σήκωνε τον 2400g με κάρτα θα σηκώνει και τον 3600. Αν και αφού έχεις ήδη cpu καλύτερα να περιμένεις να πέσουν λίγο οι τιμές, εχουν πάρει πολύ τα πάνω τους οι ryzen.

• Thanks 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, raul7 είπε

Κανένα θέμα δεν θα έχεις με τον 3600, αρκεί να κάνεις το bios update πρώτα. Ούτε από τροφοδοτικό θα έχεις θέμα, αν σήκωνε τον 2400g με κάρτα θα σηκώνει και τον 3600. Αν και αφού έχεις ήδη cpu καλύτερα να περιμένεις να πέσουν λίγο οι τιμές, εχουν πάρει πολύ τα πάνω τους οι ryzen.

Νόμιζα ότι είχαν ξεφύγει μόνο οι κάρτες αλλά από ότι ειδα και οι ryzen έχουν ανεβεί αρκετά..Θα κάνω ένα bios update απλά να υπάρχει και θα περιμένω για καμία καλή τιμή σε μτχ ή να πέσουν οι τιμές μιας και δεν βιάζομαι κιόλας..Σας ευχαριστώ όλους 😄

Δημοσ.

Πρόσεξε μιας και έχεις τον 2400G με την Asrock B450M Pro4, αν θα κάνεις BIOS update, πιθανόν να έχεις πρόβλημα από την έκδοση 3.60 και νεότερη.

Στην έκδοση 3.60 η Asrock αναφέρει:

Αναφορά σε κείμενο

*ASRock do NOT recommend updating this BIOS if Pinnacle, Raven or Summit Ridge CPU is being used on your system.

Ο 2400G που έχεις είναι Raven Ridge. Καλύτερα είναι όταν θα είσαι έτοιμος για την αλλαγή του επεξεργαστή, να κάνεις το update και να αλλάξεις τον επεξεργαστή.

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, TopCLR είπε

Πρόσεξε μιας και έχεις τον 2400G με την Asrock B450M Pro4, αν θα κάνεις BIOS update, πιθανόν να έχεις πρόβλημα από την έκδοση 3.60 και νεότερη.

Στην έκδοση 3.60 η Asrock αναφέρει:

Ο 2400G που έχεις είναι Raven Ridge. Καλύτερα είναι όταν θα είσαι έτοιμος για την αλλαγή του επεξεργαστή, να κάνεις το update και να αλλάξεις τον επεξεργαστή.

Πολύ σωστά. Με αρκετά bios updates χάνεται η συμβατότητα με κάποιες παλαιότερες cpu οπότε το σωστό είναι να γίνονται όταν έχουμε ήδη τη νέα cpu στα χέρια μας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...