aiki Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Αναζητώ τη συμβο(υ)λή σας: Εντελώς ξαφνικά τα ΧΡ σταμάτησαν να βλέπουν το πληκτρολόγιο. Δεν εμφανίζεται ούτε στον device manager, ούτε πουθενά. Εγκατέστησα δεύτερο πληκτρολόγιο,αλλά δεν υπήρξε αποτέλεσμα. Δεν το αναγνωρίζει ούτε μέσω της προσθαφαίρεσης hardware. Το ίδιο πρόβλημα υπήρξε και με το ποντίκι (δεν το έβλεπαν τα XP στην PS/2) οπότε αγόρασα ένα USB και λύθηκε το πρόβλημα. Μήπως είναι θέμα Ι/Q? Μπορείτε να μου δώσετε μια ιδέα τι μπορεί να φταίει πριν προχωρήσω στην αγορά ενός νέου USB (για format δεν το συζητώ,έχω κάνει 3 τους τελευταίους 6 μήνες). Μήπως υπάρχει πιθανότητα να λυθεί το θέμα με την αγορά ενός adapter ps/2 σε usb; Ευχαριστώ για το χρόνο σας
tzoulis Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Δοκίμασες αν το πληκτρολόγιο δουλεύει σε safe mode ή στο bios?
spirosta Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Το έχεις συνδέσει?(Αστειάκι...) Μάλλον πάρε ένα καινούργιο. Περίεργο όμως τα πληκτρολόγια δεν χαλάνε΄εύκολα... Τι πληκτρολόγιο είναι?
tzoulis Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Χωρίς να θέλω να σε στενοχωρίσω, μου "μυρίζει" motherboard
spirosta Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 και εμένα το ίδιο tzoulis αλλά δεν το είπα.Εκτός και αν είναι wireless οπότε κάτι γίνεται με αυτό
petros1815 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Μπορείς να πάρεις ένα USB-to-PS/2 adapter και να κρατήσεις το πληκτρολόγιο που έχεις.
J.R Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 adapter ps/2 σε usb ????????? Yparxei tetoio pragma :?: :?: :?:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.