Ghost_Rider Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Courier σήμερα ...courier αυριο...Courier για παντα.
SabotazNic Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σημερα εστειλε ενα καταστημα παραγγελια με acs και παιζει να την εχω αυριο συμφωνα με παλιοτερο τρακινγκ. Το περιεργο ειναι οτι το τελευταιο βημα ηταν το αναχωρηση απο hub Π ΡΑΛΛΗ πριν αναχωρησει απο Αθηνα πιο παλια. Θα ενημερωσω αυριο Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2021 από SabotazNic
StamTheMan Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Για Καλαματα απο Αθηνα : Acs 2 μερες ( 1 αποστολη ) Γενικη ( που προτιμαται ) 4 αποστολες απο 1 μερα η καθεμια,2 αποστολες απο 2 μερες η καθεμια 1 αποστολη απο θεσ/κη εχει φυγει δευτερα,πηγε Αθηνα,εμπλεξε με τα θεοφανεια και τωρα για καποιο λογο ειναι.. στον Πυργο Ηλειας. Αυτα απο ιδιωτη σε ιδιωτη, 2 ανταλλακτικα που εχω παραγγειλει απο..περυσι,επειδη ειναι eshop ειναι σε δευτερη μοιρα. Γενικα εχω δει φοβερη βελτιωση αυτη τη βδομαδα. Απο δευτερα που θα ανοιξουν και τα ελτα ειτε θα ξεμπλοκαρει αρκετα,ειτε που θα ξεσκιστουν παλι στις παραγγελιες. Παντως απο eshop εχω παραγγειλει απο τις 14,και επειδη λειπει μια παστα ( οχι σοκολατινα ) δεν εχει κουνηθει η παραγγελια.
SabotazNic Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ηρθε σημερα τελικα (δυτικη Μακεδονια) Προσωπικα, ολα τα δεματα -αυτο απο το αμαζον που αργησαν να το στειλουν (αλλα ηρθε 10 μερες νωριτερα με expedited απο την ημ που εδιναν), πηγαν τρενο. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2021 από SabotazNic
GiannisPap_ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Ξέρουμε σε τι φάση βρίσκονται οι εταιρείες αυτές τις μέρες; Πήγα να παραγγείλω προχθές μέσω skroutz (αν δεν κάνω λάθος τα στέλνουν όλα με ACS) και πριν προχωρήσω στην πληρωμή μου πέταξε μήνυμα ότι ενδέχεται να κάνουν και πάνω από 3 εβδομάδες. Όλα τα προϊόντα στα επιμέρους καταστήματα είχαν διαθεσιμότητα. Φρίκαρα λίγο και εν τέλει παρήγγειλα τα προϊόντα μου ~15€ ακριβότερα από γνωστή αλυσίδα ηλεκτρικών που παραδίδει μόνη της και ήρθαν σε 1,5 μέρα...
StamTheMan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, GiannisPap_ είπε Ξέρουμε σε τι φάση βρίσκονται οι εταιρείες αυτές τις μέρες; Εχει βελτιωθει αισθητα η κατασταση. Εγω επειδη παιζω πολυ με δεματα απο ιδιωτες και με τις 3 εταιριες( αυτο το μηνα εχω παραλαβει 12 δεματα ) βλεπω οτι ερχονται σε 2 μερες το πολυ. Απο διαφορα eshops που ειχα παραγγειλει ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ , καναν καποιο 5ημερο πανω κατω,3 αποστολες. Μενω Καλαματα,παρελαβα δεματα απο ολη την Ελλαδα,αστικα κεντρα και επαρχιες. 1
Narayan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Περίμενα δύο δέματα εξωτερικού από DHL eCommerce. Μπαίνω στο tracking σήμερα και βλέπω πως παραδόθηκαν και τα δύο την περασμένη βδομάδα, ενώ εννοείται δεν έχω παραλάβει τίποτα. Το παράξενο είναι πως το ένα φαίνεται να παραδόθηκε 06:30 το πρωί και το άλλο 03:47 (!), προφανώς δεν γίνονται παραδόσεις εκείνη την ώρα σωστά; Μου απάντησαν σε μήνυμα να απευθυνθώ στο κατάστημα που το αγόρασα και πως αυτοί παρέδωσαν (το έκανα), έχει τύχει και σε άλλον; Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2021 από Narayan
duende Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 εχει κανεις εικονα πως παιζουν τα ελτα courier αυτη τη περιοδο?..εχουν στρωσει καθολου?
StamTheMan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 9 ώρες πριν, duende είπε εχει κανεις εικονα πως παιζουν τα ελτα courier αυτη τη περιοδο?..εχουν στρωσει καθολου? Απο Αθηνα για Καλαματα καμια καθυστερηση εδω και πολλες μερες. 1
StamTheMan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Στις 19/1/2021 στις 11:20 ΠΜ, Narayan είπε Περίμενα δύο δέματα εξωτερικού από DHL eCommerce. Μπαίνω στο tracking σήμερα και βλέπω πως παραδόθηκαν και τα δύο την περασμένη βδομάδα, ενώ εννοείται δεν έχω παραλάβει τίποτα. Το παράξενο είναι πως το ένα φαίνεται να παραδόθηκε 06:30 το πρωί και το άλλο 03:47 (!), προφανώς δεν γίνονται παραδόσεις εκείνη την ώρα σωστά; Μου απάντησαν σε μήνυμα να απευθυνθώ στο κατάστημα που το αγόρασα και πως αυτοί παρέδωσαν (το έκανα), έχει τύχει και σε άλλον; Ποσο καιρο τα περιμενες; Τις προαλλες μια φιλη μου εψαχνε ενα δεμα,και μπηκα να δω που ειναι. Το δεμα φαινοταν να εχει παραδοθει στον Κυριο Χ. Της λεω,ξερεις καποιον Κυριο Χ; Μου λεει οχι. Εν τελει ειχε επιστραφει στον παραληπτη,ο Κυριος Χ ηταν ο αποστολεας και ιδιοκτητης του eshop.
Narayan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Στις 1/2/2021 στις 10:31 ΜΜ, StamTheMan είπε Ποσο καιρο τα περιμενες; Τις προαλλες μια φιλη μου εψαχνε ενα δεμα,και μπηκα να δω που ειναι. Το δεμα φαινοταν να εχει παραδοθει στον Κυριο Χ. Της λεω,ξερεις καποιον Κυριο Χ; Μου λεει οχι. Εν τελει ειχε επιστραφει στον παραληπτη,ο Κυριος Χ ηταν ο αποστολεας και ιδιοκτητης του eshop. Τελικά το tracking info ήταν λάθος, τα παρέλαβα και τα δύο μία βδομάδα μετά. 1
JDROGAS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Στις 1/2/2021 στις 3:41 ΠΜ, StamTheMan είπε Απο Αθηνα για Καλαματα καμια καθυστερηση εδω και πολλες μερες. Επιβεβαιωνω κι εγω Καλαματα ελτα courier οk,και speedex κανονικα απο Αθηνα μια μερα. 1
TheoAlex50 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Από ελτα 10 διαφορετικές αποστολές από και προς εμένα, από όλη σχεδόν την Ελλάδα έκαναν 1 μέρα, σπάνια 2 μέρες. Κανονικότητα προς ολοταχώς ανοίξτε τις πόρτες ερχετε το παιδί. 👌😇
Miracle Worker Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Από public/kotso κλπ αν δε σε βρουν αφήνουν μήνυμα να πας να τα πάρεις από κατάστημα της μεταφορικής ή έρχονται άλλη μέρα; Από public μου τα στείλανε με ACS και από Κοτσο με μεταφορική μέχρι τώρα. Αν είμαι σπίτι καλώς, αλλά εργασία θα προτιμούσα να το αποφύγω, γιατί την προηγούμενη φορά σπάσανε μία παραγγελία σε 3(χωρίς επιπλέον κόστος βέβαια) και μάλιστα οι 2 ήρθαν την ίδια μέρα και με κοίταζαν με μισό μάτι στην υποδοχή.🙂 Οπότε λέω να βάλω μόνο σπίτι, αλλά δεν ξέρω αν θα με πετύχουν.
Θοδωρής005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Εχω παραγγειλει κάτι από πολωνια και τώρα ειναι Βουλγαρία στο tracking λέει sandiski από γενική ταχυδρομική και εχει κολλήσει ξέρετε ανάλογες περιπτωσεις ποσο θα φαει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα