Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημερα παιδια ! καλη χρονια! για να ανανεωσω την ασφαλιστικη ικανοτητα της μητερας μου, μου ζητανε την αποφαση συνταξιοδοτησης. Εχω στειλει την κοινοποιηση της αποφασης , καθως μονο αυτα τα χαρτια εχει. Και εξακολουθουν να μου ζητανε την αποφαση συνταξιοδοτησης, οχι την κοινοποιηση της. Γνωριζετε που στο καλο μπορω να την βρω ? Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2021 από panosdes
SB_1957 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 36 λεπτά πριν, panosdes είπε Καλημερα παιδια ! καλη χρονια! για να ανανεωσω την ασφαλιστικη ικανοτητα της μητερας μου, μου ζητανε την αποφαση συνταξιοδοτησης. Εχω στειλει την κοινοποιηση της αποφασης , καθως μονο αυτα τα χαρτια εχει. Και εξακολουθουν να μου ζητανε την αποφαση συνταξιοδοτησης, οχι την κοινοποιηση της. Γνωριζετε που στο καλο μπορω να την βρω ? Από ποιό ταμείο και τί είδους σύνταξη παίρνει η μητέρα σου και χρειάζεται ανανέωση η ασφαλιστική ικανότητα? Από όσο ξέρω οι συνταξιούχοι ανέκαθεν είχαν ισόβια ασφαλιστική ικανότητα, εκτός αν πρόκειται για αναπηρική ή άλλου είδους σύνταξη που δεν είναι ισόβια και χρειάζεται επανέγκριση ή πιστοποίηση ανά χρονικά διαστήματα! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 κι εγω αυτο γνωριζω!! Στο μεταξυ, στην κοινοποιηση συνταξιοδοτησης πανω δεξια γραφει τον αριθμο αποφασης. Επισης, στο εγγραφο αναφερει ξεκαθαρα οτι ..'' αποφασιζεται η χορηγηση συνταξης καθως εκπληρωνει τις προυποθεσεις και με βαση την ταδε διαταξη...κτλ κτλ κτλ'' Μιλαμε για τρομερη γραφειοκρατια! ειναι δυνατον να μη δεχονται την κοινοποιηση συνταξιοδοτησης??? Η συνταξη ειναι συνταξη γηρατος ΕΦΚΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα