Προς το περιεχόμενο

ExDialer

dreaming123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά τι είναι αυτό γιατί μόλις πήγα να κάνω αποσύνδεση δεν γινόνταν και είδα ότι έγινε σύνδεση μέσω exdialer και δεν γινόνταν να κάνω αποσύνδεση με κανένα τρόπο(ε έβγαλα το modem και ησύχασα).

Καλεί 090???Γιατί ήμουνα 1 ώρα μέσα και δεν το είχα πάρει χαμπάρι.

Πείτε μου ωστε να προετοιμάσω το έδαφος με την έλευση του λογαριασμού του οτε.

Δημοσ.

Όχι, κάνει κάτι χειρότερο. Καλεί εξωτερικό.

Πάρε όπλο κράνος και εξάρτηση και οχυρώσου.

Α, και πριν κλέισεις για να πας να οχυρωθείς, πήγαινε από εδώ

http://www.safer-networking.org/

και κατέβασε το Spybot Search 'n Destroy, και αφού κάνεις τα updates, τρέχτο να σου καθαρίσει το pc.

Δημοσ.
Παιδιά τι είναι αυτό γιατί μόλις πήγα να κάνω αποσύνδεση δεν γινόνταν και είδα ότι έγινε σύνδεση μέσω exdialer και δεν γινόνταν να κάνω αποσύνδεση με κανένα τρόπο(ε έβγαλα το modem και ησύχασα).

Καλεί 090???Γιατί ήμουνα 1 ώρα μέσα και δεν το είχα πάρει χαμπάρι.

Πείτε μου ωστε να προετοιμάσω το έδαφος με την έλευση του λογαριασμού του οτε.

Καλησπέρα.

Μετά τον καθαρισμό του exdialer πέρνα το DIALER CONTROL το οποίο δεν αφήνει να περάσει άλλο νούμερο τηλεφώνου , εκτός του provider που έχεις .

Δημοσ.

Νομίζω ότι μπορείς να πάς στον ΟΤΕ και να σου πούνε το ποσό του λογαριασμού σου μέχρι την δεδομένη χρονική στιγμή. Πήγαινε, δεν έχεις να χάσεις τπτ.

Δημοσ.

Δεν ξερω τι παιζει εδω... Εχω κι εγω τον exdialer...

Κατεβασα το προγραμμα που δινει ο astrolabos, εχω επισης και το adaware αλλα δεν τον εντοπιζουν!!!

Εγκατεστησα το dialer control (ευτυχως) και με προειδοποιει, αλλα τον exdialer δεν μπορω να τον βγαλω... Εμφανιζεται συνεχως!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...