dreaming123 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Παιδιά τι είναι αυτό γιατί μόλις πήγα να κάνω αποσύνδεση δεν γινόνταν και είδα ότι έγινε σύνδεση μέσω exdialer και δεν γινόνταν να κάνω αποσύνδεση με κανένα τρόπο(ε έβγαλα το modem και ησύχασα). Καλεί 090???Γιατί ήμουνα 1 ώρα μέσα και δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Πείτε μου ωστε να προετοιμάσω το έδαφος με την έλευση του λογαριασμού του οτε.
astrolabos Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Όχι, κάνει κάτι χειρότερο. Καλεί εξωτερικό. Πάρε όπλο κράνος και εξάρτηση και οχυρώσου. Α, και πριν κλέισεις για να πας να οχυρωθείς, πήγαινε από εδώ http://www.safer-networking.org/ και κατέβασε το Spybot Search 'n Destroy, και αφού κάνεις τα updates, τρέχτο να σου καθαρίσει το pc.
Japan Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Δες κι αυτό http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/dialer.exdialer.html Χρύσα
guido Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 xm exei kolhsei kai enas filos ton exdialer kai telika den einai autos pou anaferei h symantec xrysa.8a tou paw shmera to spybot kai blepoume
migel Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Παιδιά τι είναι αυτό γιατί μόλις πήγα να κάνω αποσύνδεση δεν γινόνταν και είδα ότι έγινε σύνδεση μέσω exdialer και δεν γινόνταν να κάνω αποσύνδεση με κανένα τρόπο(ε έβγαλα το modem και ησύχασα).Καλεί 090???Γιατί ήμουνα 1 ώρα μέσα και δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Πείτε μου ωστε να προετοιμάσω το έδαφος με την έλευση του λογαριασμού του οτε. Καλησπέρα. Μετά τον καθαρισμό του exdialer πέρνα το DIALER CONTROL το οποίο δεν αφήνει να περάσει άλλο νούμερο τηλεφώνου , εκτός του provider που έχεις .
dreaming123 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Παιδιά πόσο λέτε να πάει το μαλλί περίπου???
astrolabos Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Νομίζω ότι μπορείς να πάς στον ΟΤΕ και να σου πούνε το ποσό του λογαριασμού σου μέχρι την δεδομένη χρονική στιγμή. Πήγαινε, δεν έχεις να χάσεις τπτ.
dreaming123 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Μην πάθω κανένα εγκαφαλικό.Ο λογαρισαμός θα το γράφει στο internet η στο τηλέφωνο κλήσεις προς εξωτερικό???
as223 Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 Δεν ξερω τι παιζει εδω... Εχω κι εγω τον exdialer... Κατεβασα το προγραμμα που δινει ο astrolabos, εχω επισης και το adaware αλλα δεν τον εντοπιζουν!!! Εγκατεστησα το dialer control (ευτυχως) και με προειδοποιει, αλλα τον exdialer δεν μπορω να τον βγαλω... Εμφανιζεται συνεχως!!!
dreaming123 Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 Toυλάχιστον αποσυνδέεται η σύνδεση! Καλεί 0068262663 που πέφτει ρε παιδιά?
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 Το έχουμε ξαναπεί: Ο μόνος [σίγουρος] τρόπος να απαλλαγείς [και να μην ανησυχείς] απο τέτοια προγράμματα είναι η Φραγή διεθνών κλήσεων μέσω ΟΤΕ. Περισσότερες πληροφορίες Εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.