Panos mix Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους Είμαι μαθητής 2 λυκείου του χρόνου δίνω πανελλήνιες από γενικό και έχω σκεφτώ ένα πλάνο στο μυαλό μου για το πώς να συνεχίσω μετε. Αρχικά θα δώσω πανελλήνιες και θα προσπαθήσω να πιάσω κάποια έχω πληροφορικής αφού είναι το 2 αγαπημένο θέμα και σαν καβατζα αφού περάσω σκέφτομαι να τελειώσω ένα ΙΕΚ μηχανοτρονικης και να ασχοληθώ με το μεγάλο πάθος μου μετα αυτοκίνητα και μετά να τελειώσω την σχολή πληροφορικής Οι απορίες μ είναι δύο Αρχικά αξίζει να κάνω αυτό που μου αρέσει πιο πολύ πρώτα και μετά να ασχοληθώ με την πληροφορική και όπου βγάλει Δεύτερον τι πιστεύετε ότι αξίζει να κάνω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 θα σου προτεινα αν σου αρεσει τα αυτοκινητα να πας να δηλωσεις μηχανολογια σε καποια σχολη και πιστεψε με θα πορωθεις περισσοτερο ειναι προτιμοτερο να σπουδασεις κατι που θα γουσταρεις να κανεις παρα να πας να ακολουθησεις κατι που θα αρεσει στην οικογενεια ή οτι εχεις ακουσει οτι θα φερει λεφτα. Στη πρωτη περιπτωση θα δεις που δε θα πας χαμενος και δεν ειναι απο τα επαγγελματα που θα δυσκολευτεις να βρεις δουλεια ενω στη δευτερη ακομα και να σπουδασεις καποια στιγμη θα τα παρατησεις ή θα δεις στη πορεια οτι θα χασεις τελειως το ενδιαφερον πριν χρονια παιδι εδω που με ρωτησε ακριβως το ιδιο, προσφατα ανοιξε δικο του....συνεργειο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Ασχολείσου ισου σαν μηχανικός αυτοκινήτων μόνο σαν χόμπι, δεν θα το πρότεινα σαν επάγγελμα. Τα αυτοκίνητα γίνονται όλο και πιο πολύπλοκα, και το ευρως του τι μπορεί να κάνει ένας μηχανικός αυτοκινήτων όλο και μειώνεται. Με τα ηλεκτρικά χάνεις πάρα πολλά από τα κλασικά σερβίς των θερμικών, και αυτοκίνητα σαν τα Τέσλα, είναι να τα πας μονο στην επίσημη αντιπροσωπεία. Προσωπικη άποψη , αλλά δεν το κόβω και επαγγελμα του μέλλοντος. Χίλιες φορές υδραυλικος - ηλεκτρολόγος από μηχανικός αυτοκινήτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 δεν εχεις αδικο αλλα μαλλον εχεις στο μυαλο σου τη κεντρικη ευρωπη και την Αμερικη. Στην Ελλαδα με τη γελοια επιδοτηση του κρατους και τις τιμες των ηλεκτρικων στα υψη δε θα αλλαξει κατι τουλαχιστον τα επομενα 10 χρονια. Παραλληλα βασικα κομματια του οχηματος εχουν να αλλαξουν 40 χρονια (φρενα, αναρτησεις, συστημα διευθυνσης κτλ). Μη κολλαμε μονο στο κινητηρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα