konqoro Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα μαγκες, χρόνια πολλα σε ολους! Από πέρσι μου είχε μπει η ιδέα να λανσάρω ενα προϊόν/υποστήριξη ιτ. Εφορία κανονίστηκε όλα κομπλέ. Όμως τώρα έφτασε η ώρα να καταθέσω το "εμπορικό σήμα" μου. Αυτό γίνεται online στο υπουργείο ανάπτυξης. Γενικώς δεν έχω καποιο θεμα με την διαδικασία, εκτος απο το σημειο που ζηταει δικηγόρο ή αντίκλητο. Απ'οτι εχω διαβάσει, ο βασικός λογος που χρειάζεσαι δικηγόρο/αντίκλητο, είναι για να μπορείς να κάνεις ένσταση σε περίπτωση που καποιος προσπαθήσει να υποβάλλει πανομοιότυπο σημα στην ιδια κλάση με τη δικια σου. Ομως το κοιτάνε αυτο ή μπαρούφες; Το σήμα μου είναι συγκεκριμένο και δεν πιστεύω να εχω ποτέ τετοιο πρόβλημα. Παιδια καταλαβαίνετε οτι οι καιροι ειναι για ολους μας δύσκολοι και θέλω να κανω οικονομία (ιδιως σε κατι που γινεται online και ισως αυτοματα). Μηπως καποιος το εχει ξανακανει και γνωριζει αν θα αντιμετωπίσω καποιο πρόβλημα, αν δηλωσω καποιον δικο μου για αντίκλητο; (σημείωση: ο αντίκλητος δεν χρειάζεται να είναι δικηγόρος, παρά μονο κάτοικος Αττικης.) Ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2021 από konqoro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα