Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες καλησπέρα και καλή χρόνια!

Έχω ένα Toyota Avensis μοντέλο του 2003, με πολύ ωραίο μανήσιο ηχοσύστημα. Εδώ και κάνα τρίμηνο κάθε που βάζω cd δυστυχώς βγαίνει ένας απίστευτα ενοχλητικός θόρυβος στα ηχεία, ένα συνεχές φύσημα που κάποτε κάπου σταματάει αλλά συνήθως υπάρχει.

Ένας τεχνικός μου είπε ότι είναι ο ενισχυτής του cd που.. είπε το ποίημα!

Ψάχνω εδώ και λίγο καιρό να το αντικαταστήσω. Σκέφτηκα να πάρω μεταχειρισμένο πάλι ένα μανήσιο γιατί ο ήχος του ήταν πραγματικά εξαιρετικός. Μετά το λέω να πάρω κάτι καινούριο. Έχω μπερδευτεί αρκετά.

Ρωτάω λοιπόν, έχετε μας μου προτείνετε κάποιο compatible cd player, value for money, που να έχει πραγματικά πολύ ωραίο ήχο; Να πάρω μεταχειρισμένο το μανήσιο; 

Είμαι μουσικός και ταξιδεύω αρκετά με το αμάξι επομένως η ποιότητα στον ήχο είναι απαραίτητη. Επίσης δεν μ ενδιαφέρει να έχει καντράν με GPS κλπ (κατά την γνώμη μου αποσυγκεντρωνουν την οδήγηση αυτά τα μαραφέτια).

Ευχαριστώ, περιμένω προτάσεις

Επεξ/σία από seaofwine
Δημοσ.
Στις 5/1/2021 στις 12:09 ΠΜ, achilles_g_ είπε

Μπορείς  να βάλεις μία φωτο από το μανισιο? Έχει χειριστήρια στο τιμόνι?

έχει ναι!

αυτό είναι

TOYOTA AVENSIS CD RADIO TAPE CASSETTE PLAYER CAR STEREO DECODED PANASONIC  W53901 | eBay

Δημοσ.

Μπορείς να το κάνεις αντικατάσταση με κάποιο πιο σύγχρονο android κτλ.

Αν θες σε CD βάλε το γνήσιο, υπάρχουν ομάδες στο facebook για toyota ανταλλακτικά και γενικά το toyota club, αρκετοί έχουν πάει σε android όποτε ίσως το βρεις σε καλή τιμή.

Δημοσ.
Στις 7/1/2021 στις 12:12 ΠΜ, Klausx είπε

Μπορείς να το κάνεις αντικατάσταση με κάποιο πιο σύγχρονο android κτλ.

Αν θες σε CD βάλε το γνήσιο, υπάρχουν ομάδες στο facebook για toyota ανταλλακτικά και γενικά το toyota club, αρκετοί έχουν πάει σε android όποτε ίσως το βρεις σε καλή τιμή.

έχω μια απορία. Σ'αυτά τα android μπορείς να βάλεις CD? Γιατί στις φωτογραφίες που βλέπω δεν έχει πουθενά είσοδο για CD

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, seaofwine είπε

έχω μια απορία. Σ'αυτά τα android μπορείς να βάλεις CD? Γιατί στις φωτογραφίες που βλέπω δεν έχει πουθενά είσοδο για CD

Δεν νομίζω να υπάρχει android με CD γιαυτό έγραψα "αν θες σε CD βάλε το γνήσιο" απλά βρίσκεις τα τραγούδια που έχεις στα cd και τα περνάς στην μνήμη του android, αν έχεις δεδομένα υπάρχει και η επιλογή spotify κτλ

Δημοσ.
7 ώρες πριν, seaofwine είπε

το CD πέθανε πριν χρόνια. USB stick ή συνδρομή και data.

Δημοσ.

Αφού πέθανε λοιπόν το CD (δεν συμφωνώ αλλά πάμε παρακάτω) έχετε μας μου προτείνετε κάποιο android για Toyota Avensis σχετικά φθηνό, που να διαβάζει flac αρχεία; Κ κάτι ακόμα, έχει κάποιο σκληρό δίσκο built in και το γεμίζεις με αρχεία, χάρτες κλπ;

Δημοσ.
Στις 8/1/2021 στις 2:46 ΠΜ, Klausx είπε

Δεν νομίζω να υπάρχει android με CD γιαυτό έγραψα "αν θες σε CD βάλε το γνήσιο" απλά βρίσκεις τα τραγούδια που έχεις στα cd και τα περνάς στην μνήμη του android, αν έχεις δεδομένα υπάρχει και η επιλογή spotify κτλ

υπαρχουν ακομα καποια android με cd. εχω βαλει σε auris, σε bmw και σε mercedes τα τελευταια 1-2 χρόνια... 

δες αυτό δε ξερω εαν ειναι αυτο που σου κανει αλλα παραδειγμα https://www.aliexpress.com/item/32873537842.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.2eb23f32sHBMfR&algo_pvid=cf75d838-88d7-445c-883c-aaa814332cd9&algo_expid=cf75d838-88d7-445c-883c-aaa814332cd9-46&btsid=0bb0624716106157294202163e5768&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, seaofwine είπε

Αφού πέθανε λοιπόν το CD (δεν συμφωνώ αλλά πάμε παρακάτω) έχετε μας μου προτείνετε κάποιο android για Toyota Avensis σχετικά φθηνό, που να διαβάζει flac αρχεία; Κ κάτι ακόμα, έχει κάποιο σκληρό δίσκο built in και το γεμίζεις με αρχεία, χάρτες κλπ;

πέθανε από άποψη νέων συσκευών στο αυτοκίνητο, δεν ξέρω για flac , άλλωστε αυτό έχει να κάνει με το DAC του ενισχυτή περισσότερο παρά με το Android , δεν περιμένω σοβαρή υλοποίηση για flac με λιγότερο από 1000 ευρώ και χωρίς android. Αν δεν σου είναι απαραίτητοι οι χάρτες και θέλεις ήχο , πας για κάποιο από τα γνωστά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

υπαρχουν ακομα καποια android με cd. εχω βαλει σε auris, σε bmw και σε mercedes τα τελευταια 1-2 χρόνια... 

δες αυτό δε ξερω εαν ειναι αυτο που σου κανει αλλα παραδειγμα https://www.aliexpress.com/item/32873537842.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.2eb23f32sHBMfR&algo_pvid=cf75d838-88d7-445c-883c-aaa814332cd9&algo_expid=cf75d838-88d7-445c-883c-aaa814332cd9-46&btsid=0bb0624716106157294202163e5768&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_

Δεν το λες και value for money που θέλει ο φίλος

Δημοσ.

Προσοχή αν αγοράζεται από AliExpress γιατί μερικές φορές είναι κακή κινέζικη αντιγραφή από "μάρκες" και η κάρτες ήχου βγάζουν θέματα.

Σε κινέζικο Witson, έπαιξε μια μέρα και μετά "κάηκε" η κάρτα ήχου, ήθελε ο κινέζος να το στείλω κίνα (80e) και μετά να στείλει άλλο.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Klausx είπε

Δεν το λες και value for money που θέλει ο φίλος

απολύτως τυχαιο παραδειγμα ήταν - το πρώτο που μου έβγαλε... και εαν υπολογιστουν τα όλα οσα κανει ειναι vfm... επισης τα εχουν και σε ευρωπαικες αποθηκες οπου τα εχεισ σπιτι σου σε 7-10 μερες με dhl χωρις τελωνειο κλπ. 

Τα 2 απο τα 3 ΟΕΜ που εχω αγοράσει τα πηρα απο ali, κανενα προβλημα απολύτως, εδωσα 180 και 190 αντίστοιχα για ολο το πακετο (ανταπτορες τιμονιού κλπ) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...