Προς το περιεχόμενο

Mining

pascalia2
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

To topic είναι αυστηρά για το "τεχνικό" κομμάτι του Mining, για trading υπάρχουν τα Clubs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

20 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Τώρα που το σκέφτομαι αν η NVIDIA βγάλει driver που nerfάρει το hashrate εμάς μας μαμάει γιατί είτε θα πρέπει να μείνουμε στον παλιό χάνοντας optimizations για νέα games ή να πάμε στους καινούργιους και να χάσουμε hashrate. Κάποιον που κάνει 24/7 mining δεν τον νοιάζει η καλύτερη υποστήριξη για νέα games αλλά για εμάς που παίζουμε κιόλας θα είναι θέμα..

το ότι εσείς που minάρετε έχετε κατά περιόδους μαμήσει τους υπόλοιπους που θέλουν απλά να παίζουν games, με τις τιμές και την διαθεσιμότητα των gpu, πέρασε καθόλου απ' το μυαλό σου ή μπα...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, mechpanos είπε

το ότι εσείς που minάρετε έχετε κατά περιόδους μαμήσει τους υπόλοιπους που θέλουν απλά να παίζουν games, με τις τιμές και την διαθεσιμότητα των gpu, πέρασε καθόλου απ' το μυαλό σου ή μπα...

Το οτι καποιος που αγοραζει μια καρτα ,την κανει οτι γουσταρει και δεν θα σε ρωτησει σου περασε καθολου απο το μυαλο? 

Η 2060 του Γιαννη σου εκοψε την αγορα καρτας? Σοβαρευτειτε λιγο.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 9
  • Thanks 2

Καλα οσοι το κανουν εδω μεσα ειχαν απο πριν συστηματα με μια gpu και το κανουν ως εξτρα για τον χαβαλε,εγω πχ το τρεχω για να περναει η ωρα δε περιμενω να βγαλω χρημα απο αυτο,ειχα μια καρτα στο μηχανημα απλα

Γενικα ειναι ασχημο παντως το ολο θεμα με τις τιμες κτλ συμφωνω

• Like 3

21 λεπτά πριν, mechpanos είπε

όχι

14 λεπτά πριν, ougxar είπε

Καλα οσοι το κανουν εδω μεσα ειχαν απο πριν συστηματα με μια gpu και το κανουν ως εξτρα για τον χαβαλε,εγω πχ το τρεχω για να περναει η ωρα δε περιμενω να βγαλω χρημα απο αυτο,ειχα μια καρτα στο μηχανημα απλα

Γενικα ειναι ασχημο παντως το ολο θεμα με τις τιμες κτλ συμφωνω

Exactly! Και όχι μόνο για το χαβαλέ. Εγώ ήδη αγόρασα το CP77 και με αυτόν τον ρυθμό σε 1,5 μήνα θα έχω αγοράσει όλα τα games στην λίστα μου. Αν μου βρείτε άλλον πιο εύκολο τρόπο να βγάζω 90 με 100 ευρώπουλα επιπλέον το μήνα, ακούω. Κανείς δεν μάμησε κανέναν. Μία κάρτα έχω που είναι και 2 χρόνια ήδη, απλά εκμεταλλεύομαι μία κατάσταση προς όφελος μου αντί να κάθομαι να κλαίγομαι που δεν μπορώ να αγοράσω RTX 3000, λες και θα βγει πουθενά η κλάψα..

20 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Το οτι καποιος που αγοραζει μια καρτα ,την κανει οτι γουσταρει και δεν θα σε ρωτησει σου περασε καθολου απο το μυαλο? 

Η 2060 του Γιαννη σου εκοψε την αγορα καρτας? Σοβαρευτειτε λιγο.

Μια χαρά σοβαρός είμαι. Δεν πρέπει να έχουμε 2 μέτρα και 2 σταθμά. Έτσι κι αλλιώς ούτε με gaming ούτε με mining ασχολούμαι, απλά παρακολουθώ την φάση, οπότε μπορώ να πω ότι είμαι ουδέτερος σε όλο αυτό.
Αν κάνεις mining, δεν μπορείς να παραπονιέσαι για το gaming. Είναι λίγο οξύμωρο, δεν νομίζεις;
Επίσης για τον χαβαλέ κανένας δεν καίει τα λεφτά του, μπορείς να τα κάψεις με πιο διασκεδαστικούς τρόπους αν θες αλλά τέλος πάντων, όπως την βρίσκει κανείς...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Μια χαρά σοβαρός είμαι. Δεν πρέπει να έχουμε 2 μέτρα και 2 σταθμά. Έτσι κι αλλιώς ούτε με gaming ούτε με mining ασχολούμαι, απλά παρακολουθώ την φάση, οπότε μπορώ να πω ότι είμαι ουδέτερος σε όλο αυτό.
Αν κάνεις mining, δεν μπορείς να παραπονιέσαι για το gaming. Είναι λίγο οξύμωρο, δεν νομίζεις;
Επίσης για τον χαβαλέ κανένας δεν καίει τα λεφτά του, μπορείς να τα κάψεις με πιο διασκεδαστικούς τρόπους αν θες αλλά τέλος πάντων, όπως την βρίσκει κανείς...

Αφού δεν κάνεις ούτε gaming ούτε mining τότε τι σε νοιάζει η αγορά των καρτών; Σε προσέλαβε η Republic of Gamers για δικηγόρο; Και τι εννοείς καίει τα λεφτά του;

on other news..

9ketjhyxxji61.jpg

Επεξ/σία από Επισκέπτης

1 ώρα πριν, makis269 είπε

την επενδυση για το pc του mining την εχεις βάλει ?

Πια επένδυση gamer είμαι με 600 παιχνίδια αγορασμένα δεν έκανα καμία επένδυση. 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από αρκετές μέρες στο flexpool δεν είδα καμία διαφορά από το hiveon. Ίσως να είναι και λίγο λιγότερα τα ETH.

Ακόμα τα fee του transfer έχουν φτάσει στο Θεό , 170+gwei δλδ 8 κοντά euro. Στο hiveon με 0.12 payout ανά μέρα δεν πληρώνω fees οπότε μένω και δεν κουνάω από hiveon.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

25 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Αφού δεν κάνεις ούτε gaming ούτε mining τότε τι σε νοιάζει η αγορά των καρτών; Σε προσέλαβε η Republic of Gamers για δικηγόρο; Και τι εννοείς καίει τα λεφτά του;

on other news..

9ketjhyxxji61.jpg

Πρέπει να ασχοληθούμε με trading. To raven έχει κάνει χ19 σε λίγες μέρες. Έχω αρκετά αλλά δεν τα πουλάω ίσως γίνει το νέο eth στο mining. Υπόθεση 2 λεπτών να έκανα τα 214 ευρω που έστειλα στην τράπεζα raven σε 6 μέρες 4 χιλιάρικα. Εδώ να μου πεις δεν πιάνουμε το Τζόκερ 1 συν 1 θα σταθούμε τυχεροί στο trading. 

• Like 1

11 λεπτά πριν, Arkin είπε

Πια επένδυση gamer είμαι με 600 παιχνίδια αγορασμένα δεν έκανα καμία επένδυση. 

εισαι γκειμερ και μια παιζεις παιχνιδια μια κανεις μινιγκ στο ιδιο pc

• Like 1

2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Πρέπει να ασχοληθούμε με trading. To raven έχει κάνει χ19 σε λίγες μέρες. Έχω αρκετά αλλά δεν τα πουλάω ίσως γίνει το νέο eth στο mining. Υπόθεση 2 λεπτών να έκανα τα 214 ευρω που έστειλα στην τράπεζα raven σε 6 μέρες 4 χιλιάρικα. Εδώ να μου πεις δεν πιάνουμε το Τζόκερ 1 συν 1 θα σταθούμε τυχεροί στο trading. 

Πρέπει να μάθεις να διαβάζεις τα charts 👍

Μόλις τώρα, makis269 είπε

εισαι γκειμερ και μια παιζεις παιχνιδια μια κανεις μινιγκ στο ιδιο pc

Κάπως έτσι γιατί όχι. 

Μόλις τώρα, nikos5800 είπε

Πρέπει να μάθεις να διαβάζεις τα charts 👍

Πρέπει ρε συ Νίκο αλλά ποτέ δεν ήμουν του χρηματιστηριου καζίνο γενικά του τζόγου. Μόνο από τύχη αν μου κάτσει κάποιο νόμισμα και πετύχω τη στιγμή. Αν γνώριζα το 17 θα έβαζα ένα 1000αρικο στο verge σε 5 μήνες ανέβηκε 90 φορές. Έβαλα 6 ευρώ όμως σε 15 νομίσματα και είχε πάει 550 μόνο από verge. 6x90 540 δηλαδή. Αυτοί που τα γνωρίζουν μπράβο πραγματικά εγώ μόνο από τύχη αν κάτσει τίποτα τέτοιο. 

• Like 2

Οκ σίγουρα έχει αναλυθεί και συγνώμη που ρωτάω, είδα κάποια βίντεο για να ξεκινήσω ως αρχάριος το mining... Για να ανταλλάξεις μετά ότι παράξεις σε κανονικό χρήμα, μπορώ πχ να κάνω μια ψηφιακή κάρτα revolut και να μου τα βάζουν εκεί;;;

Αν έχετε βάλει σε κάποια άλλη σελίδα κάνα link σχετικά με αυτά, αν μπορείτε ρίξτε το link της σελίδας.

Ευχαριστώ!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, outlaw star είπε

Οκ σίγουρα έχει αναλυθεί και συγνώμη που ρωτάω, είδα κάποια βίντεο για να ξεκινήσω ως αρχάριος το mining... Για να ανταλλάξεις μετά ότι παράξεις σε κανονικό χρήμα, μπορώ πχ να κάνω μια ψηφιακή κάρτα revolut και να μου τα βάζουν εκεί;;;

Αν έχετε βάλει σε κάποια άλλη σελίδα κάνα link σχετικά με αυτά, αν μπορείτε ρίξτε το link της σελίδας.

Ευχαριστώ!!

Με revolut δεν μπορω να σε βοηθησω δεν εχω ασχοληθει ποτε αλλα για ανταλλαγη σε ευρω μεσω του nicehash γινεται σε μισο λεπτο πουλας btc με την τιμη που εχει εκεινη τι στιγμη και τα στελνεις μετα στην τραπεζα. Πρωτα πρεπει να συνδεσεις την τραπεζα με το λογαριασμο του nicehash και μετα μπορεις ευκολα να τα στειλεις.

Το Raven αν ανεβει ακομα λιγο θα μας γυρισει το nicehash εκει μιας και θα περασει το eth σε profit. Τι τρελη ανοδο εκανε μαζι με cardano εδω και 20 μερες.

Screenshot_1.png

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...