Προς το περιεχόμενο

Mining

pascalia2
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

To topic είναι αυστηρά για το "τεχνικό" κομμάτι του Mining, για trading υπάρχουν τα Clubs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Αφήστε το nicehash και πιάστε κάνα pool λέω εγώ 

Κανα tutorial? Γιατί είχα καλομάθει.

42 λεπτά πριν, Tenshi είπε

To τρέχεις ώς  administrator;

Ναι!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, nikolas_kriti είπε

Κανα tutorial? Γιατί είχα καλομάθει.

Ναι!

Πολύ χονδρικά:

Κατεβάζεις ένα πορτοφόλι, πχ Exodus.

Βρίσκεις ένα pool, πχ 2Miners

Τον miner της αρεσκείας σου πχ Nbminer.

Δεξί κλίκ στο nbmimer.exe→properties→compatibility→tick στο run this program as administrator.

Κάνεις edit στο .bat αρχείο που αφορά ETH mining (start_eth.bat).Βασικά το όνομα του .bat μπορεί να είναι οτιδήποτε,οι ρυθμίσεις που θα αποθηκεύσεις είναι αυτές που έχουν σημασία:

@cd /d "%~dp0"
nbminer -a ethash -o stratum+tcp://eth.2miners.com:2020 -u bc1qp4k23zkswr223d9ep2pxzgxkxf3ytfsr71n6dq -log -pl 70%,65%,65% -cclock -300,-200,-200 -mclock 1000,1200,1100 -fan 100,95,100
pause

Στο συγκεκριμένο παράδειγμα, έχουμε βάλει τον αλγόριθμο/νόμισμα που μας ενδιαφέρει,το pool που έχουμε επιλέξει, το πορτοφόλι μας και ρυθμίσεις για 3 κάρτες

pl είναι το power limit

cclock ο πυρήνας (με offset). Κάρτες που υποστηρίζουν κλειδωμένη συχνότητα πυρήνα (πχ RTX 2000/3000 series), το command είναι -cclock @συχνότητα,@συχνότητα,@συχνότητα...

mclock οι μνήμες (με offset)

fan οι ανεμιστήρες (σε %)

Επίσης βάζοντας και το command -d 0,1,2,3,4,5...  μπορείς να επιλέξεις/αφαιρέσεις κάρτες.

Αν για παράδειγμα θέλεις να παίζεις με την κύρια κάρτα,άλλα να συνεχίσεις το mining με την δεύτερη και τρίτη, το argument θα έπρεπε να είναι -d,1,2 (0 είναι η κύρια gpu)

Επεξ/σία από Tenshi
  • Like 2
  • Thanks 1

32 λεπτά πριν, Tenshi είπε

Πολύ χονδρικά:

Κατεβάζεις ένα πορτοφόλι, πχ Exodus.

Βρίσκεις ένα pool, πχ 2Miners

Τον miner της αρεσκείας σου πχ Nbminer.

Δεξί κλίκ στο nbmimer.exe→properties→compatibility→tick στο run this program as administrator.

Κάνεις edit στο .bat αρχείο που αφορά ETH mining (start_eth.bat).Βασικά το όνομα του .bat μπορεί να είναι οτιδήποτε,οι ρυθμίσεις που θα αποθηκεύσεις είναι αυτές που έχουν σημασία:

@cd /d "%~dp0"
nbminer -a ethash -o stratum+tcp://eth.2miners.com:2020 -u bc1qp4k23zkswr223d9ep2pxzgxkxf3ytfsr71n6dq -log -pl 70%,65%,65% -cclock -300,-200,-200 -mclock 1000,1200,1100 -fan 100,95,100
pause

Στο συγκεκριμένο παράδειγμα, έχουμε βάλει τον αλγόριθμο/νόμισμα που μας ενδιαφέρει,το pool που έχουμε επιλέξει, το πορτοφόλι μας και ρυθμίσεις για 3 κάρτες

pl είναι το power limit

cclock ο πυρήνας (με offset). Κάρτες που υποστηρίζουν κλειδωμένη συχνότητα πυρήνα (πχ RTX 2000/3000 series), το command είναι -cclock @συχνότητα,@συχνότητα,@συχνότητα...

mclock οι μνήμες (με offset)

fan οι ανεμιστήρες (σε %)

Επίσης βάζοντας και το command -d 0,1,2,3,4,5...  μπορείς να επιλέξεις/αφαιρέσεις κάρτες.

Αν για παράδειγμα θέλεις να παίζεις με την κύρια κάρτα,άλλα να συνεχίσεις το mining με την δεύτερη και τρίτη, το argument θα έπρεπε να είναι -d,1,2 (0 είναι η κύρια gpu)

Άψογος!! Το είχα κάνει πιο παλιά αυτό!!

Μπορώ να βάλω το πορτοφόλι που έχω στο nicehash προφανώς ε!

Μόλις τώρα, nikolas_kriti είπε

Έκανα uninstall nicehash και όλα απο την αρχή και τώρα μου δίνει 31mhs 3060ti lhr! απο 42!

10 λεπτά πριν, nikolas_kriti είπε

Έκανα uninstall nicehash και όλα απο την αρχή και τώρα μου δίνει 31mhs 3060ti lhr! απο 42!

Έχεις βάλει το command που αφορά το (μερικό) ξεκλείδωμα;

--lhr <modes>

Partial unlock hashrate for Nvidia LHR GPUs. [-1, 100]. 0: auto, -1: off. Others: set to 60 means tryiung to reach 60% of nonlocked max hashrate.

1 ώρα πριν, Tenshi είπε

Έχεις βάλει το command που αφορά το (μερικό) ξεκλείδωμα;

--lhr <modes>

Partial unlock hashrate for Nvidia LHR GPUs. [-1, 100]. 0: auto, -1: off. Others: set to 60 means tryiung to reach 60% of nonlocked max hashrate.

Ναι ρε συ!

2 ώρες πριν, nikolas_kriti είπε

Εγώ θα διάλεγα κάποιο exchange πορτοφόλι. Πχ τώρα έχω coinbase, και μετατρέπω σε xlm για μεταφορά σε binance. Επίσης, οι ρυθμίσεις δεν χρειάζεται να είναι στο bat αν χρησιμοποιείς afterburner. 

Για nvidia κάρτες θα επέλεγα trex. Pool προσωπικά flexpool. Μάλιστα, σε αρκετά pool υπάρχει η δυνατότητα να βάλεις το wallet και το worker name και σου βγάζει αυτόματα το command (πχ στο flex έχει για διαφορετικούς miners και servers) 

https://www.flexpool.io/get-started/eth/GPU/?primaryServer=eth-de.flexpool.io&secondaryServer=eth-us-east.flexpool.io

• Like 1

Προσωπικα σταματησα να κανω Mining απο χθες που μου ηρθε ο λογαριασμος Δεη, ειμαι με προγραμμα home enter δυστυχως δεν προλαβα με τα 0.10+ λεπτα αλλα με 0.18 και εκατσα κατω υπολογισα και τα παραπανω λεφτα που πληρωνω στο συνολο των kwh γιατι εξαιτιας του Mining ξεπερναω τις kwh που δικαιουμαι στο κοινωνικο τιμολογιο με αποτελεσμα να χανω την εκπτωση ανα kwh.

Ετσι που τα υπολογισα και τα λεφτα που πληρωνω παραπανω επειδη χανω το Κοινωνικο τιμολογιο μπαινω ουσιαστικα μεσα και δεν αξιζει χιλιες φορες τα λεφτα να τα διαθεσω κατευθειαν σε αγορα κρυπτο και ουτε θα ταλαιπωρω το pc.

Ειναι κανεις με 2070s να μου πει με σιγουρια ποσο καιει την ημερα γιατι εγω το εβγαλα στο περιπου μιας και δεν εχω μετρητη.Απλα πηγα μια φορα κατω στο ρολοι και την επομενη μερα την ιδια ωρα το ξαναμετρησα επειδη θα ελειπα μια ολοκληρη μερα και στο περιπου ειδα οτι καιει 5-6kwh Ημερησιως βεβαια και με τις υπολοιπες συσκευες στην πριζα ψυγειο κτλ.

24 λεπτά πριν, dream21 είπε

Βρε βάλτε ένα hiveOS με το δικό του pool με απευθείας πληρωμή σε hardware wallet χωρίς fees και Άγιος ο θεός.

Ναι αλλα θέλουμε linux!! Εγώ το χρησιμοποιώ το pc με windows!

1 ώρα πριν, nikolas_kriti είπε

Ναι αλλα θέλουμε linux!! Εγώ το χρησιμοποιώ το pc με windows!

Ρίχνεις τος κάρτες σου σε ένα rig με ssd η
usb stick και καθάρισες… Και κράτα το PC για παιχνίδια 😉

1 ώρα πριν, dream21 είπε

Πλέον είναι αργά για κάτι τέτοιο, τουλάχιστον για ETH. 

1 ώρα πριν, dream21 είπε

Για εμας που εχουμε 1-2 καρτες, δεν αξιζει :P

Ουτε 1 share χαμενο. Stable af

image.png.0d5fd8d7191a12813b524e5629b23cd3.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...