Προς το περιεχόμενο

Mining

pascalia2
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

To topic είναι αυστηρά για το "τεχνικό" κομμάτι του Mining, για trading υπάρχουν τα Clubs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

11 λεπτά πριν, Arkin είπε

Δεν το γυρναει αυτοματα το nicehash σε ETC εφοσον ειναι πιο profitable? 

Γενικα ανεβηκε η τιμη του eth και επεσε λιγο του etc, οποτε μεγαλωσε παλι η διαφορα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

18 ώρες πριν, Tectonic είπε

Χαράς το κουράγιο σου που έκατσες και έγραψες τέτοιο ποστ ! μπράβο πραγματικά !

θα προσπαθήσω να απαντήσω σε μερικά !

1) το εθ δεν είχε καμιά χρήση το 2018 που από τοτε καποιοι βγαλανε εκατομμύρια μιναροντας και όχι όπως αναφέρεις σωστά οπορτουνιστικά μέσα στο 2021. Το ίδιο ΙΣΩΣ γίνει ξανά με κάποιο άλλο κοιν.

2) Προσωπικά το βλέπω το μινιγκ σαν χόμπι όποτε δεν με νοιαζουν οι εργατοώρες που αναφέρεις. Ισα ισα περνάει και ευχάριστα η δουλειά μου οταν τσεκάρω το HIVEOS. αλλα έχεις ενα point. 

3) Οτι προτείνεις exchanges που εχουν hackaristei στο παρελθόν πχ binance δεν ειναι σωστό. Χιλιες φορες stake και defi στο blockchain ( που το κάνω και αυτό προσωπικα ) . Εχεις καλυτερο APY + δεν σου κλεβουν τα airdropos τα exchanges. Πιστευω θα συμφωνήσεις. 

4) Αναλήψεις κάνω απο κρακεν με σχεδόν 0 fee εδω και 4 χρονιά και ειμαι απολυτά ικανοποιημενος . για ΝΗ δεν εχω ιδεα

Thanx! :D

Για το (1) πάντα θα υπάρχει κάποιος τυχοδιωκτισμός και ειδικά από το γεγονός ότι τα μεγαλύτερα κέρδη πάντα προκύπτουν όταν πιάσεις το κύμα από την αρχή του. Αυτό όμως θεωρώ ότι δεν αναιρεί το βασικό σκεπτικό, ότι για ένα ασχοληθείς με ένα coin θα πρέπει να δεις τη χρησιμότητα του, το white paper του, τα tokenomics, roadmap κτλ (με λίγα λόγια να κάνεις μια σχετική έρευνα πέρα από το να δεις σε κάποιο table μιας σελίδας ότι το κέρδος / μέρα είναι κάποιο ποσό). Ακόμα και στο 2018, που οι χρήσεις ήταν περιορισμένες, το ETH είχε χαρακτηριστικά και roadmap που οδήγησαν σε αυτό που είναι σήμερα.

Για το (3), μπορούμε να αναγνωρίσουμε ότι κανένα site/υπηρεσία δεν είναι απόλυτα ασφαλές. Χρησιμοποιείς π.χ. Microsoft, Google, Αmazon, κτλ κτλ? Όλοι έχουν παρελθόν χακαρίσματος - πολλοί περισσότερες της μία φορές και πολλοι εξαιρετικά σημαντικά. Από την άλλη, τα DEFI έχουν τρελά ρίσκα και δεν ξέρω σχεδόν κανένα που να μην είχε κάποιο Incident - ειδικά στο κομμάτι των smart contracts. Υπάρχουν DeFI και DeFI αλλά πραγματικά τα security issues είναι σε όλα ένα μεγάλο κομμάτι του ρίσκου που παίρνεις - στο δηλώνουν και οι ίδιοι στα site τους. Από εκεί και πέρα για τα APY, εξαρτάται πάντα τί κυνηγάς και το ρίσκο που είσαι διατεθειμένος να πάρεις. Προφανώς αν δεν είχαν να προσφέρουν μεγαλύτερα APYs δεν θα είχαν και (ως ένα βαθμό) λόγο ύπαρξης αλλά η άποψη μου είναι ότι θέλει αρκετό διάβασμα πριν μπεις σε κάποιο. Τώρα για τα airdrops, αυτό είναι ένα εντελώς εντελώς άλλο θέμα. Πάντα πρέπει να τσεκάρουμε τί είναι αυτό που θέλουμε (ποιο είναι το endgame μας). Για τα exchanges η χρήση που πρότεινα είναι τελείως διαφορετική και σε εντελώς διαφορετικό πλαίσιο ρίσκου ή χρήσης. By the way το kraken exchange δεν είναι; :)

Στις 23/3/2022 στις 11:18 ΠΜ, Tectonic είπε

Για να δούμε που θα πάει η φάση ! Μην αρχίσουμε να τα γυρνάμε σε ETC πριν το ETH2

1050624109_Screenshot2022-03-23111631.png.6f9c19bbda4f52bf3e3e9893326c8923.png

Εγω πάντως το Rig του ETH το γύρισα σε  ΕTC απο σήμερα και βλέπουμε. 

• Like 1

1 ώρα πριν, Tectonic είπε

εχω γυρισει σε ERG το 1 τα αλλα ειναι ΕΘ και το σκεφτομαι και για ETC

Είμαι και εγώ σε δίλημμα να κάνω μετάβαση ETH ERG.

Είναι απίστευτα επιρρεπές σε αυξομειώσεις δυσκολίας και φάνηκε το περασμένο καλοκαίρι που είχε πιάσει τα 16+ ευρώ.

Στην παρούσα φάση,αν τα ρευστοποιείς άμεσα είναι μία η άλλη.Αν τα κρατάς,ελπίζεις για το x5 (or more) του 2021.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, dream21 είπε

Εγω πάντως το Rig του ETH το γύρισα σε  ΕTC απο σήμερα και βλέπουμε. 

image.png.6880167f727c004d2b0c47470edcb0cc.png

image.png.3386d1cc4cc29de7bd6170dc49a9cccf.png

Το etc για την ωρα ειναι >10% πιο κατω σε profitability παντως

3 ώρες πριν, Tectonic είπε

εχω γυρισει σε ERG το 1 τα αλλα ειναι ΕΘ και το σκεφτομαι και για ETC

1 ώρα πριν, Tenshi είπε

Είμαι και εγώ σε δίλημμα να κάνω μετάβαση ETH ERG.

Είναι απίστευτα επιρρεπές σε αυξομειώσεις δυσκολίας και φάνηκε το περασμένο καλοκαίρι που είχε πιάσει τα 16+ ευρώ.

Στην παρούσα φάση,αν τα ρευστοποιείς άμεσα είναι μία η άλλη.Αν τα κρατάς,ελπίζεις για το x5 (or more) του 2021.

mine eth και αγοραζετε ergo μετα. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι να χανετε, αλλα οκ (εκτος αν μιλαμε για παλιες gpu που εκει δεν ξερω τι γινεται)

Επεξ/σία από SabotazNic

8 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

image.png.6880167f727c004d2b0c47470edcb0cc.png

image.png.3386d1cc4cc29de7bd6170dc49a9cccf.png

Το etc για την ωρα ειναι >10% πιο κατω σε profitability παντως

mine eth και αγοραζετε ergo μετα. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι να χανετε, αλλα οκ (εκτος αν μιλαμε για παλιες gpu που εκει δεν ξερω τι γινεται)

Νίκο το γνωριζω οτι ειναι 10% πιο κατω.

Οι καρτες μου ολες ειναι 1660S και 3060 LHR

17 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Τίποτα δέν χάσαμε, αυτό ήταν το πλάνο τους τελευταίους 3 μήνες με το ERG@2,5~3 ευρώ. Η καβάτζα έγινε.

Τώρα όμως που ανεβαίνει το ERG (4,44 ευρώ που γράφονται αυτές οι γραμμές) τι γίνεται;

Η δυσκολία είναι στο 1,59PH και δέν υπάρχει περίπτωση να μείνει ώς έχει.

Capture.JPG.6144f1d389ffa5931bed34941466310f.JPG

Σήμερα το PC freeze-αρε και στην επαναφορά το antivirus έβγαλε αυτό ως απειλή.

Win32/Manson.A!ac

λοκαρισμένο εδώ

C:\Users\Admin\AppData\Local\Programs\NiceHash Miner\miner_plugins\f683f550-94eb-11ea-a64d-17be303ea466

τι έχουμε;

29 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Σήμερα το PC freeze-αρε και στην επαναφορά το antivirus έβγαλε αυτό ως απειλή.

Win32/Manson.A!ac

λοκαρισμένο εδώ

C:\Users\Admin\AppData\Local\Programs\NiceHash Miner\miner_plugins\f683f550-94eb-11ea-a64d-17be303ea466

τι έχουμε;

Google it και βάλε και reddit δίπλα. Κατα 95% θα έλεγα ότι δεν είναι τπτ 

5 minutes ago, SabotazNic said:

Google it και βάλε και reddit δίπλα. Κατα 95% θα έλεγα ότι δεν είναι τπτ 

έκανε update το nbminer plugin. απλά ρωτάω μήπως άκουσε είδε κανένας κάτι σχετικό, γιατί το pc freeze με θορύβησε. δεν έχει ξανασυμβεί 1 χρόνο με όσα plugin updates και αν έκανα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, greekfragma είπε

έκανε update το nbminer plugin. απλά ρωτάω μήπως άκουσε είδε κανένας κάτι σχετικό, γιατί το pc freeze με θορύβησε. δεν έχει ξανασυμβεί 1 χρόνο με όσα plugin updates και αν έκανα.

Απλά δεν ξέρω αν χρησιμοποιεί κάποιος άλλος εδώ nicehash. Δες και στο subreddit του nh

Επεξ/σία από SabotazNic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...