Προς το περιεχόμενο

Mining

pascalia2
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

To topic είναι αυστηρά για το "τεχνικό" κομμάτι του Mining, για trading υπάρχουν τα Clubs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σημερα αγορασα 2 Χ 1660 Super  Zotac στα 370€ εκαστος και 1 Χ 3060 Pallit στα 520€ και άσε τους άλλους να ψάχνουν θύματα στο insomnia μεσω αγγελιων για να πουλήσουν.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

15 λεπτά πριν, dream21 είπε

Σημερα αγορασα 2 Χ 1660 Super  Zotac στα 370€ εκαστος και 1 Χ 3060 Pallit στα 520€ και άσε τους άλλους να ψάχνουν θύματα στο insomnia μεσω αγγελιων για να πουλήσουν.

Για ποιο λόγο όμως; Δεν θα προλάβεις να κάνεις απόσβεση πριν το merge

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, johnmt2 είπε

Εντάξει έχει και άλλα coins πέρα από το eth .προσωπικά ποντάρω στο ergo αν ανέβει και η τιμή του

Το ergo ετοιμάζεται να περάσει soft fork όπου θα περιορίσει κατά ένα ποσοστό τα mining rewards

Πέρα από αυτό όμως το πιο πιθανό είναι όσο hash power προέρχεται από σχετικά μοντέρνες gpus στο eth να πάει και να πέσει στα άλλα coins, ρίχνοντας έτσι τα rewards στα τάρταρα.

Επεξ/σία από hln3
  • Like 1

Η αγορά του mining δύσκολο να χαθεί. Οι εταιρείες βγάζουν πολλά ΔΙΣ για να την αφήσουν να καταρρεύσει τελείως.

Σίγουρα κάποια πτώση θα υπάρξει αλλά πιστεύω 1-2 coins θα pumparistoun ώστε να συνεχίσουν να πουλάνε τα gpu σε πολύ πιο ακριβές τιμές απο το msrp.

Επίσης μην ξεχνάτε ότι και το ΕΘ στο μπεαρ μάρκετ δεν ήταν proffitable . 

Καλησπέρα θέλω να φτιάξω μια φάρμα με 6 1660 s για αρχή. Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να Μ στείλει τ ακριβώς τι χρειάζομαι. Ένα ολόκληρο σετ. Ιδανικά θέλω να καίω έως χίλια vat  γτ τ έχω δωρεάν ρεύμα για τόσο. Ευχαριστώ

Στις 16/3/2022 στις 4:06 ΜΜ, dream21 είπε

Στα 300 παίζουν οι 1660 super ζελατίνα 

11 ώρες πριν, Tectonic είπε

Η αγορά του mining δύσκολο να χαθεί. Οι εταιρείες βγάζουν πολλά ΔΙΣ για να την αφήσουν να καταρρεύσει τελείως.

Σίγουρα κάποια πτώση θα υπάρξει αλλά πιστεύω 1-2 coins θα pumparistoun ώστε να συνεχίσουν να πουλάνε τα gpu σε πολύ πιο ακριβές τιμές απο το msrp.

Εδώ γίνεται χαμός και υπάρχουν αντιδράσεις για το PoW γενικότερα. Δεν είναι χαζοί στο ETH που πάνε σε PoS. 

Ακόμα και τώρα που είναι φουλ κορεσμένο το ETH mining δε βλέπω άλλα coins να είναι πιο κερδοφόρα.

33 λεπτά πριν, DionisisKalamata είπε

Καλησπέρα θέλω να φτιάξω μια φάρμα με 6 1660 s για αρχή. Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να Μ στείλει τ ακριβώς τι χρειάζομαι. Ένα ολόκληρο σετ. Ιδανικά θέλω να καίω έως χίλια vat  γτ τ έχω δωρεάν ρεύμα για τόσο. Ευχαριστώ

Μιας και το eth mining φτάνει σιγά σιγά στο τέλος. Θα κοιτούσα κάτι σε 3060-3080 που τα πάνε πολύ καλά σε ergo rvn

• Like 1

11 ώρες πριν, DionisisKalamata είπε

Ψαξε και θα βρεις. Γιατι να καθίσει κάποιος να κανει την δουλεια για εσενα;

22 ώρες πριν, Tectonic είπε

Μάλλον δεν έχεις ακόμα ψάξει αρκετα για το τι είναι το ROI και το καθαρό κέρδος μετά απο έξοδα χρήσης.

Αν το eth παει τον Ιουλιο σε PoS μετα άλλα coins δεν κανεις απόσβεση τις κάρτές ουτε το 2025 εξαιρόντας το γεγονός οτι ολο το hashrate του eth θα πέσει εκει. Αν συνυπολογιστεί και αυτο πάμε για 2028+

57 λεπτά πριν, narta είπε

Μάλλον δεν έχεις ακόμα ψάξει αρκετα για το τι είναι το ROI και το καθαρό κέρδος μετά απο έξοδα χρήσης.

Αν το eth παει τον Ιουλιο σε PoS μετα άλλα coins δεν κανεις απόσβεση τις κάρτές ουτε το 2025 εξαιρόντας το γεγονός οτι ολο το hashrate του eth θα πέσει εκει. Αν συνυπολογιστεί και αυτο πάμε για 2028+

Φιλε μου μιναρω απο το 2017. Δεν είμαι στο μινιγκ για το FOMO όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα. Μπορεί να μιναρουμε για τα επόμενα 2-3 χρονιά χωρίς να έχουμε ROI . Τα πολλά λεφτά βγαίνουν οταν μιναρεις ενα κοιν στην αρχή του και όχι οταν ολος ο πλανήτης το έχει πάρει χαμπάρι. 

Κανένας δεν έβγαλε πολλά λεφτά αν ξεκίνησε το ΕΘ μινιγκ μέσα στο 21 . Στην καλύτερη να έχει κάνει ενα χ2 αντε χ3 του κεφαλαίου του. 

Παρόλα αυτά το point σου αν το δούμε βραχυπρόθεσμα είναι σωστό..

• Like 1

Στις 18/3/2022 στις 8:30 ΠΜ, narta είπε

Ξέρεις εσύ από τώρα τι value θα έχει το επομενο 'eth' και αντίστοιχα η Blockchain του ή τα projects πάνω σε αυτό; Είτε το λένε ergo, είτε etc, είτε flux...

Εκτός αν νομίζουμε ότι μετά το Ethereum δεν υπα δει τίποτα άλλο εκεί έξω.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουν αυτές οι τιμές στις GPU.  Mining δεν σημαίνει ethash ούτε eth. Το eth αντικατέστησε κάποιο, θα αντικατασταθεί από κάποιο. 

Οι πτώση οφείλεται καθαρά και μόνο στην αύξηση του ρεύματος. Το καθαρό κέρδος πια είναι λίγο για αυτούς που δεν στακάρουν τα coins αλλά τα ρευστοποιουν αμέσως.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...