Προς το περιεχόμενο

Mining

pascalia2
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

To topic είναι αυστηρά για το "τεχνικό" κομμάτι του Mining, για trading υπάρχουν τα Clubs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλημερα παιδια μια ερωτηση.. ο καλυτερος και ποιο φθηνος τροπος για payout σε Ledger ποιος είναι; διοτι εκανα πριν απο λιγο request payout που στο ethermine εχω δηλωμενο το πορτοφολι μου στην coinbase και πληρωσα 4.82$ και μετα η coinbase μου ζηταει αλλα 5€ για να πανε στο ledger. μπορω να δηλωσω στο ethermine κατευθειαν το πορτοφολι του ledger nano x; εαν οχι τα fee ειναι ιδια και αν τα στειλω απο ethermine στην binance;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, dream21 είπε

Καλημερα παιδια μια ερωτηση.. ο καλυτερος και ποιο φθηνος τροπος για payout σε Ledger ποιος είναι; διοτι εκανα πριν απο λιγο request payout που στο ethermine εχω δηλωμενο το πορτοφολι μου στην coinbase και πληρωσα 4.82$ και μετα η coinbase μου ζηταει αλλα 5€ για να πανε στο ledger. μπορω να δηλωσω στο ethermine κατευθειαν το πορτοφολι του ledger nano x; εαν οχι τα fee ειναι ιδια και αν τα στειλω απο ethermine στην binance;

Ναι μπορείς να κάνεις κατευθείαν στο ledger.

Από ethermine σε binance θα του ορίσεις εσύ τα fees και όταν πάει στο νούμερο που θα του ορίσεις, θα στα στείλει. Δες την εικόνα πάνω από το ποστ σου....

Επεξ/σία από Vsrs7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Vsrs7 είπε

Ναι μπορείς να κάνεις κατευθείαν στο ledger.

Από ethermine σε binance θα του ορίσεις εσύ τα fees και όταν πάει στο νούμερο που θα του ορίσεις, θα στα στείλει. Δες την εικόνα πάνω από το ποστ σου....

Aκυρο ολα OK. ευχαριστω... Κατι τελευταιο . τωρα που θα πηγαινουν στο ledger που το ορισα καθε 0.05 τα fees αφου δεν ειναι πορτοφολι απο ανταλακτηριο πως θα πληρωνονται;

Αλλαξα wallet στο HiveOS εβαλα του Ledger  αλλα παρολο αυτα παω στο ethermine βαζω την διευθυνση του ledger και ενω το rig κανει mining δεν βλεπω active worker και εχουν περασει 5 λεπτα..

Επεξ/σία από dream21

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλη την παρέα.

Έχει βαλεί κανείς 3060 (από τις παλιές) μαζί με 3060ti LHR; Ο παλιός driver της 3060 διαβάζει την καινούργια κάρτα σωστά ή πρέπει να βάλεις πιο καινούργιους άρα δεν θα παίζουν τα μέγιστα μαζί;

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

Τέλος του έτους, για την ακρίβεια αρχές Δεκέμβρη, θα έρθει το EIP-xxxx που θα εισάγει το dificulty bomb.

Αυτό θα αρχίσει να αυξάνει τη δυσκολία εξόρυξης σταδιακά μέχρι να γίνει μη-εξορύξυμο το ΕΤΗ.

Θεωρητικά πάντα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Vsrs7 είπε

Για να δούμε τι θα δούμε...

Αυτό συμβαίνει όταν απομονώνεις κάτι και δεν το δείχνεις όλο.

Τον ρώτησαν "Τι είναι αυτό για το οποίο ήσουν σίγουρος ότι θα συνέβαινε αλλά τελικά έπεσες εντελώς έξω"

και απάντησε "Ethereum will move to proof of stake within 1-2 years"

προφανώς αναφερόμενος στις αλεπάλληλες καθυστερήσεις.

😉

Επεξ/σία από kkatzos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, kkatzos είπε

Αυτό συμβαίνει όταν απομονώνεις κάτι και δεν το δείχνεις όλο.

Τον ρώτησαν "Τι είναι αυτό για το οποίο ήσουν σίγουρος ότι θα συνέβαινε αλλά τελικά έπεσες εντελώς έξω"

και απάντησε "Ethereum will move to proof of stake within 1-2 years"

προφανώς αναφερόμενος στις αλεπάλληλες καθυστερήσεις.

😉

Δεν απομόνωσα κάτι.

Όπως το εμφάνισε το Τουίτερ του , έκανα printscreen.

Επεξ/σία από Vsrs7

3 ώρες πριν, W0bbly είπε

Καλησπέρα,επειδή αλλάζει το payout συνέχεια,θα πρέπει να ανεβάσω τα fees για να μπουν τα λεφτά;Δηλαδή με το υπάρχον ποσό θα κρατήσει 139$ ;;

image.png.26dfa60b9e3aaae0ce9129f985e489e9.png

image.png.11d48191f8b6a7e617753a6e429ad501.png

Για μεταφορά σε binance ποιος είναι ο φθηνότερος τρόπος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...