Προς το περιεχόμενο

Mining

pascalia2
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

To topic είναι αυστηρά για το "τεχνικό" κομμάτι του Mining, για trading υπάρχουν τα Clubs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, malakudi είπε

katanalosi.png.34e5ba0e78ec7f922007ef223c1352d0.png

Με ΔΕΗ χωρίς νυχτερινό βγαίνει 0,25. Με το δικό σου χωρίς νυχτερινό βγαίνει 0,235

Nαι χωρις νυχτερινο το γνωριζω απο οταν το εβαλα ειδα μεγαλη διαφορα στους λογαριασμους. Στο ποστ μου μιλησα καθαρα για το enter νυχτερινο με παγια εντολη και 5% εκπτωση συνεπειας. Δεν συγκρινα με κανενα αλλο προγραμμα. Εκει με 8640kw βγαινει 19λεπτα η KW ισως και πιο κατω με το 5% και την παγια εντολη που ειναι 2%. 7% δηλαδη ακομα επι της χρεωσης προμηθειας. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, alexcrx είπε

@akoinonitos οποτε σε φερει ο δρομος προς Κορυδαλλο(εξω) σου χρωσταω κερασμα να ξερεις...........

εσυ και 1-2 ακομα βοηθατε οι αλλοι φοβουνται μη τους φαμε τα bit 🤣🤣🤣

πραγματικα ΕΥΓΕ απο εμενα

Που θα παμε αιγλη plus?  😛

3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Nαι χωρις νυχτερινο το γνωριζω απο οταν το εβαλα ειδα μεγαλη διαφορα στους λογαριασμους. Στο ποστ μου μιλησα καθαρα για το enter νυχτερινο με παγια εντολη και 5% εκπτωση συνεπειας. Δεν συγκρινα με κανενα αλλο προγραμμα. Εκει με 8640kw βγαινει 19λεπτα η KW ισως και πιο κατω με το 5% και την παγια εντολη που ειναι 2%. 7% δηλαδη ακομα επι της χρεωσης προμηθειας. 

Το καταλαβαίνεις λοιπόν ότι είσαι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Και όπως είπαμε ακόμα και με 0.25€ πάλι κατά πολύ κερδισμένοι είμαστε.

Μόλις τώρα, argimeg είπε

Το καταλαβαίνεις λοιπόν ότι είσαι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Και όπως είπαμε ακόμα και με 0.25€ πάλι κατά πολύ κερδισμένοι είμαστε.

Θεωρω οτι νυχτερινο θα επρεπε να βαλουμε ολοι στα σπιτια μας. Αργησα ομολογω εβαλα πριν 2-3 χρονια ψηφιακο με 41 ευρω και ησυχασα ειδα αρκετη διαφορα στους λογαριασμους. Στην χειροτερη περιπτωση που παιζει οτς η δεν υπαρχει νυχτερινο ουτε εκπτωση συνεπειας κτλ και βγαινει οντως 25 λεπτα παλι μενει ενα αρκετα αξιολογο ποσο καθε μηνα ειδικα με πολλες καρτες. Ελπιζω να αργησουν να κρασαρουν τα νομισματα γιατι υπαρχει κοσμος χωρις δουλεια πχ internet cafe και ειναι ενα ευλογο εισοδημα το συγκεκριμενο. Αρκει να μην ξεχνατε να στελνετε καθε 20-30 μερες τα χρηματα στην τραπεζα γιατι αν πουν να κρασαρουν και αυριο παει το btc 5000 θα πεσει κλαμα. 

• Like 1

45 λεπτά πριν, malakudi είπε

@Arkin για 5760 KWh μέρας και 2880 νύχτας, οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις είναι 700,81 ευρώ το 4μηνο χωρίς ΦΠΑ. Ανάλογα και το ποια τιμή KWh έχεις από τον πάροχό σου, η μέση τιμή Kwh θα είναι 0,20 περίπου.

revma.png.c27e6a88764263c0b2426c555ad46fbc.png

Ο πίνακας έχει και το πακέτο που αναφέρεις και βγαίνει στο 0,19197. Δεν είναι 0,25 αλλά ούτε 0,15

Αυτον τον πινακα που τον βρισκουμε ? Να υπολογισω για σπιτι στο χωριό ?

17 λεπτά πριν, Arkin είπε

Δεν το περιμενα.

Εχω 198watt με την καρτα σε mining στα 95watt απο μετρητη με ups. Δηλαδη 150 το συστημα χωρις οθονη.

Τελικά δε μέτρησες χωρίς UPS.

18 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εκλεισα την καρτα εμεινε στα 9watt καταναλωση και στο μετρητη εχω 93watt. Δηλαδη η καρτα καιει ακριβως οσο λεει το προγραμμα στα amd panel. 95watt λεει τοσα τραβαει απο την πριζα. 

Για την ακρίβεια 198 - 93 = 105W. Τα 8W μπορεί να είναι τα πάγια σε idle αλλά σε περίπτωση 2ης κάρτας θα πρέπει να μετρήσουν και αυτά.

Βέβαια και πάλι δεν ξέρεις γιατί μέτρησες με UPS (από ότι καταλαβαίνω).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, kkatzos είπε

Τελικά δε μέτρησες χωρίς UPS.

Για την ακρίβεια 198 - 93 = 105W. Τα 8W μπορεί να είναι τα πάγια σε idle αλλά σε περίπτωση 2ης κάρτας θα πρέπει να μετρήσουν και αυτά.

Βέβαια και πάλι δεν ξέρεις γιατί μέτρησες με UPS (από ότι καταλαβαίνω).

Ναι χωρις ups δεν μετρησα. 9watt καιει ετσι και αλλιως η καρτα. Οποτε ναι 103 βγαινει απο τα 95 που γραφει. Το ups το εχω μετρησει με τελειως κλειστα τα παντα και τραβουσε 35 σταθερα με spikes στα 50. Λογικα φορτιζουν οι μπαταριες συνεχομενα. Pc των 2500 χωρις ups δεν θα αφηνα ξεκρεμαστο εννοειται. 

Στο kanto liana παντως κατι δεν υπολογιζουν σωστα

Εβαλα τις KW που υπολογισα σημερα με την εκπτωση συνεπειας και βγαζει τιμη KW στο home enter 0.1622 λεπτα. Εγω την εβγαλα 0.149 λεπτα δεν εκανα καπου λαθος τα εκανα 2 φορες. Δεν ξερω τι υπολογισμους εχουν κανει. 

Screenshot-2.png

Επεξ/σία από Arkin

Μια απορια φιλου. Βρηκε απο φιλο 2x rx 570gb αλλα ειναι 4gb ομως. Eιχα διαβασει οτι πλεον οι καρτες πρεπει να ειναι 6gb+ kαι πανω για να minarαρουν Ethash αλλα μηπως υπαρχει τροπος να minaroyn και αυτες κανονικα δλδ 30mh/s αντι για 12 που βλεπω στο whatomine?

Καλησπέρα σε όλους,

Καλως σας βρηκα.

Εχω διαβασει απο την αρχή το νημα κ με την βοήθεια σας (ευχαριστώ) έβαλα τον παππού να σκάβει.

Παραθετω κάποιες μετρήσεις να μου πειτε την γνώμη/παρατηρήσεις σας αν μπορεί να βελτιωθεί κάτι.

nicehash.jpg

daggerphoenix.jpg

MSI.jpg

ρε παιδια, ενας φιλος του bro, βγαζει 300ε καθαρο κερδος τον μηνα, φαρμαροντας bitcoins με 5 PC που εχει στησει στο υπογειο του σπιτιου του. πως γινεται αυτο; δεν θα επρεπε να καιει τα κερατα του απο ρευμα και να μην του μενει τιποτα; και απο οτι του πε, ειναι και παλια PC και θελει να τα αναβαθμισει.

13 λεπτά πριν, KilliK είπε

ρε παιδια, ενας φιλος του bro, βγαζει 300ε καθαρο κερδος τον μηνα, φαρμαροντας bitcoins με 5 PC που εχει στησει στο υπογειο του σπιτιου του. πως γινεται αυτο; δεν θα επρεπε να καιει τα κερατα του απο ρευμα και να μην του μενει τιποτα; και απο οτι του πε, ειναι και παλια PC και θελει να τα αναβαθμισει.

Δες πιο πανω. Λογικο να βγαζει 300 καθαρα με 5 pc εφοσον οι gpu ειναι καινουργιες. 

1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

Που θα παμε αιγλη plus?  😛

εκει πηγαινα στα 15........🤣🤣🤣

ετσι ειμαι εγω στα 10 λεπτα.....

mining.jpg.8e7647fba3597c6422f97a5885bf5f6c.jpg

μεχρι στιγμης ειναι το καλυτερο που μπορω να κανω..........

το ρευμα ειναι συνολο 160 watt

Παιδια ξέρει κανένας αυτό τι σημαίνει? 

Δεν μπορει νανπαρει πακέτο. Έκανα restart έκανα επανεγκατασταση στην κάρτα γραφικών τι φταίει. 

Να σημειώσω ότι έχω αλλού 23 ίδια σύνθεση και όλα καλά. 

Screenshot_20210216-204513_Gallery.jpg

Τελικά ποιον miner; :P Από απόδοση excavator, phoenix, trex και nbminer στα ίδια είναι οπότε υπάρχει κάποιο άλλο πλεονέκτημα ενός έναντι των άλλων;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...