Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

To topic είναι αυστηρά για το "τεχνικό" κομμάτι του Mining, για trading υπάρχουν τα Clubs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, RcManiac είπε

εντάξει νόμιζα οτι γράφαμε σοβαρά αλλά θες να τρολάρεις.

άντε να σου γράψω κάτι τελευταίο σοβαρό.

πάρε 5 τέτοιες με 1500-2000ευρώ τη κάθεμιά. πες οτι έχεις και τσάμπα ρεύμα.

θα χρειαστείς 2χρόνια + στη καλύτερη μη σου πω και 4ετία με την υπάρχουσα κατάσταση για απόσβεση.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greekfragma είπε

θα χρειαστείς 2χρόνια + στη καλύτερη μη σου πω και 4ετία με την υπάρχουσα κατάσταση για απόσβεση.

Αφού το παλικάρι φαίνεται ότι το φυσάει το παραδακι.... Γιατί πας να του κόψεις τα φτερά;;; 😂😂😂

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Πως το υπολογίζεις ? 

https://www.nicehash.com/profitability-calculator/nvidia-rtx-3080

Σύμφωνα με το παραπάνω βγαίνει 8 μήνες. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Vsrs7 είπε

Αφού το παλικάρι φαίνεται ότι το φυσάει το παραδακι.... Γιατί πας να του κόψεις τα φτερά;;; 😂😂😂

στις 5 π-ί-τσες η 1 δώρο.....από τη Β-ι-λγαρία που λέγαμε και πιτσιρικάδες.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Vsrs7 είπε

ευτυχώς που έχεις επιχειρήματα και αριθμούς 

Δημοσ.

ευτυχώς που και συ έδειξες οτι έχεις γνώση του τι ρωτάς και τί εικόνα έχεις για το mining.

πέταξες απλά ένα αν αξίζει...και αν αξίζει να αγοράσω 4-5 κάρτες του 2χίλιαρου λες και ένα 10άρικο χιλιάρικα μετρητό διαθέτουν αρκετοί για να αγοράσουν κάρτες γραφικών.

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι αρκετα πιο περιπλοκα τα επιχειρηματα. Δεν προκειται να κάνεις Return of Investment (ROI)
Αλλα εφοσων υπαρχει το casheri και θες να ξεχαρμανιασεις. Μπορεις να σηκωσεις οτι υπαρχει σε αυτα που ανεφερα παραπανω. Να κανεις το mining σου για μερικους μηνες και μετα με γρηγορες και συνοπτικες διαδικασιες να τις βάλεις για πωληση , 20% φθηνοτερες.
Ετσι αν ολα πάνε καλα για μερικους μηνες ακομα, θα εχεις ξεχαρμανιασει και δεν θα σου εχει στοιχισει πρακτικα τιποτα η διαδικασια. Ισως βγάλεις και ενα χαρτζηληκι που λεει ο λογος...

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greekfragma είπε

ευτυχώς που και συ έδειξες οτι έχεις γνώση του τι ρωτάς και τί εικόνα έχεις για το mining.

πέταξες απλά ένα αν αξίζει...και αν αξίζει να αγοράσω 4-5 κάρτες του 2χίλιαρου λες και ένα 10άρικο χιλιάρικα μετρητό διαθέτουν αρκετοί για να αγοράσουν κάρτες γραφικών.

Δεν ρώτησαν αρκετοί, εγώ ρώτησα γιατί μου περισσεύουν τα 10 χιλιάρικα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, RcManiac είπε

η απάντηση του ooaris με βρίσκει σύμφωνο.

Δημοσ.

Αν σου περισσευουν απλως 10κ και δεν υπάρχει το σαράκι που σε τρωει να κάνεις και εσυ mining . Τότε απλως αγόρασε ethereum και κρατα τα για καμμια 5ετια.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, RcManiac είπε

Δεν χρειάζεται να έχω επιχειρήματα και αριθμούς φίλε μου.

Εσύ μπήκες εδώ , δεν διαβάσες όπως φαίνεται για να ρωτήσεις για βασικά πράγματα και όταν σε ρωτήσανε τα παιδιά για το που θα βρεις κάρτες, μας πέταξες λινκ του Ινσομνια...

Μάλλον τρολαρεις, αλλιώς, δεν θα ρωτουσες για το ρεύμα. Δες πάνω πάνω ένα sticky ναααα (με το συμπαθειο), αλλά ούτε αυτό δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις. Εάν λοιπόν μου λες ότι θα πάρεις 4 3080, με 2000€ το κομμάτι, + όλο το υπόλοιπο rig, βάζεις και λινκ από Ινσομνια, τότε φίλε μου το φυσάς το παραδακι. 

Μια συμβουλή.... Κάτσε και διάβασε το τοπικ από την αρχή και εάν και εφόσον πάρεις και τις κάρτες, τότε έλα να ρωτήσεις τις απορίες που δεν έχεις καταλάβει από τις 300+ σελίδες.

Τι; Βαριέσαι να διαβάζεις 300 σελίδες;;

10 λεπτά πριν, ooaris είπε

Ειναι αρκετα πιο περιπλοκα τα επιχειρηματα. Δεν προκειται να κάνεις Return of Investment (ROI)
Αλλα εφοσων υπαρχει το casheri και θες να ξεχαρμανιασεις. Μπορεις να σηκωσεις οτι υπαρχει σε αυτα που ανεφερα παραπανω. Να κανεις το mining σου για μερικους μηνες και μετα με γρηγορες και συνοπτικες διαδικασιες να τις βάλεις για πωληση , 20% φθηνοτερες.
Ετσι αν ολα πάνε καλα για μερικους μηνες ακομα, θα εχεις ξεχαρμανιασει και δεν θα σου εχει στοιχισει πρακτικα τιποτα η διαδικασια. Ισως βγάλεις και ενα χαρτζηληκι που λεει ο λογος...

Μην ξεχνάς ότι δεν έχει πολλούς μήνες μπροστά του. Έρχεται το eip και το eth2...

Επεξ/σία από Vsrs7
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Vsrs7 είπε

Δεν χρειάζεται να έχω επιχειρήματα και αριθμούς φίλε μου.

Εσύ μπήκες εδώ , διαβάσεις όπως φαίνεται για να ρωτήσεις για βασικά πράγματα και όταν σε ρωτήσανε τα παιδιά για το που θα βρεις κάρτες, μας πέταξες λινκ του Ινσομνια...

Μάλλον τρολαρεις, αλλιώς, δεν θα ρωτουσες για το ρεύμα. Δες πάνω πάνω ένα sticky ναααα (με το συμπαθειο), αλλά ούτε αυτό δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις. Εάν λοιπόν μου λες ότι θα πάρεις 4 3080, με 2000€ το κομμάτι, + όλο το υπόλοιπο rig, βάζεις και λινκ από Ινσομνια, τότε φίλε μου το φυσάς το παραδακι. 

Μια συμβουλή.... Κάτσε και διάβασε το τοπικ από την αρχή και εάν και εφόσον πάρεις και τις κάρτες, τότε έλα να ρωτήσεις τις απορίες που δεν έχεις καταλάβει από τις 300+ σελίδες.

Τι; Βαριέσαι να διαβάζεις 300 σελίδες;;

Ναι δεν έχω τον χρόνο να διαβάσω 300 σελίδες είμαι απασχολημένος να βγάζω χρήματα για να αγοράσω τις κάρτες στα 2κ. 

Έκανα 2 συγκεκριμένες ερωτήσεις για το ρεύμα γιατί δεν είδα το sticky. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ooaris είπε

Με τον trex ακόμα θέμα υπάρχει; Να πάω σε άλλο miner για nvidia ή δε βαριέσαι; 

Gminer πάει τρένο !

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...