Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

To topic είναι αυστηρά για το "τεχνικό" κομμάτι του Mining, για trading υπάρχουν τα Clubs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ooaris είπε

Ε λογικό ήταν..., χορτάσαμε θεωρία με τα cfm. Να δεις που τώρα θα σου πουν ότι φταις για κακή τοποθέτηση Flow. Βάλε a/c και αν σηκώσει και λίγο παραπάνω υγρασία μέσα, ακόμα καλύτερα. Γίνεται και πιο εύκολο το heat dissipation 🔥😅

ντισιπασιο λεγεται με τονο στο τελος φυσικα....γαλλικα και πιανο :)

• Thanks 1
  • Απαντ. 9,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρες, για εμάς που λάβαμε χορηγία από Melvin Capital αξίζει να τσιμπήσουμε hardware για Chia δεδόμενου ότι 4TB == 69 ευρά η καλύτερα να κοιτάμε;  

Δημοσ.

Το Nicehash panel μου κοκκίνησε ενώ ο miner τρέχει κανονικά και δείχνει όλη τη διαδικασία κομπλέ. έσκασε η πλατφόρμα τους;

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, DimitrisJimmys είπε

To Ethermine οταν σε πληρωνει στο wallet σου σου κραταει και τα transaction fee?

Έχει 1% pool fee. 

Για την πληρωμή στο wallet δεν κρατάει κάτι, μόνο τα fees για την μεταφορά που ούτως ή άλλως πληρώνεις όταν μεταφέρεις ethereum.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, StavrosD είπε

Έχει 1% pool fee. 

Για την πληρωμή στο wallet δεν κρατάει κάτι, μόνο τα fees για την μεταφορά που ούτως ή άλλως πληρώνεις όταν μεταφέρεις ethereum.

Τα fees τα πληρώνει το pool. 0,01 eth ακριβώς μου είχε στείλει τις προάλλες στο coinbase..

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Το Nicehash panel μου κοκκίνησε ενώ ο miner τρέχει κανονικά και δείχνει όλη τη διαδικασία κομπλέ. έσκασε η πλατφόρμα τους;

μαλλον ναι ολα κοκκινα ειναι και στα 5 rigs μου... οποτε κανε υπομονη!!! απο το ΣΚ που Διας γ@@@@ δεν παιζουν καλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, DimitrisJimmys είπε

To Ethermine οταν σε πληρωνει στο wallet σου σου κραταει και τα transaction fee?

Οχι, λαμβάνεις στο δηλωμένο address σου ακριβώς ότι έκανες mine. 

Επεξ/σία από ooaris
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ooaris είπε

Γκλιτς

Αντε να δουμε ποτε θα στρωσει ξαφνικα και δεν βλεπω καποιο transaction εχω και 2fa με authenticator.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Εντάξει μετά από ένα μήνα εμπειρία, νομίζω είναι τραγικό το app.. Δείχνει offline ενώ δουλεύει κανονικά, φορτώνει μετά από ώρα, εμένα δεν δείχνει καν θερμοκρασίες κλπ.. Όλα 0% 😄

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Balerama είπε

Εντάξει μετά από ένα μήνα εμπειρία, νομίζω είναι τραγικό το app.. Δείχνει offline ενώ δουλεύει κανονικά, φορτώνει μετά από ώρα, εμένα δεν δείχνει καν θερμοκρασίες κλπ.. Όλα 0% 😄

μια χαρά είναι το app.

απλά θα σου πω οτι γενικά έχει τρομερή απήχηση το nicehash και παλεύουν να αναβαθμίσουν το χαμό που γίνεται από όσους έρχονται στη πλατφόρμα τους.

λογικά τα maintenance για server upgrade.

μόλις ξαναπρασίνησε. όλα κομπλέ. με τέτοια rewards πρέπει να έχουν τρελό traffic στη πλατφόρμα τους.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, greekfragma είπε

μια χαρά είναι το app.

απλά θα σου πω οτι γενικά έχει τρομερή απήχηση το nicehash και παλεύουν να αναβαθμίσουν το χαμό που γίνεται από όσους έρχονται στη πλατφόρμα τους.

λογικά τα maintenance για server upgrade.

Δεν διαφωνώ, και γενικά πληρωμές και εξυπηρέτηση (σε Mail που έστειλα) ήταν πολύ κομπλέ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...