Προς το περιεχόμενο

Mining

pascalia2
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

To topic είναι αυστηρά για το "τεχνικό" κομμάτι του Mining, για trading υπάρχουν τα Clubs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, greekfragma είπε

Έβαλα και κατανάλωση παρόχου κιλοβατώρα να αφαιρεί να μου δείχνει μόνο καθαρό κέρδος

Βάλε και ρυθμιζόμενες χρεώσεις (όχι πάγια) μέσα. Και αυτές θα τις πληρώσεις.

8 ώρες πριν, Arkin είπε

Πανω απο 5 δυσκολα θα παει δεν ξερω γιατι στις 10 ωρες σου εχει 4 ευρω μιας και δεν εκανε καποιο jump το btc σημερα να πεις οτι οφειλετε εκει.

Κάτι τέτοια κάνει το NiceHash. Την ίδια μέρα δοκιμάζω σε pool και βλέπω πολύ καλύτερα νούμερα ανά τετράωρο.

8 ώρες πριν, greekfragma είπε

Μια ερώτηση για amd gpu mining με nicehash. Το lag στο σύστημα πως το γλιτώνουμε;

Πήγαινε στα extra options του NiceHash και βάλε την κατάλληλη επιλογή στο miner που χρησιμοποιείς.

Αν π.χ. είσαι με TeamRedMiner (προτεινόμενος) βάλε το --eth_config=A320 ή --eth_config=A480 (ή B320/480 αν εισαι προχωρημένος)

Επεξ/σία από kkatzos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

7 ώρες πριν, antonis_1995 είπε

νομιζω το εκανα αλλα δεν...θα σε στειλω αυριο φωτο να τσεκαρεις γιατι πρεπει να την πεσω...ευχαριστω πολυ καλο βραδυ.

Στειλε φωτο να δουμε ποιον miner τρεχει ,μπορει να τρεχει καποιον που δεν εχει καλη αποδοση

Δεν εντόπισα συγκλονιστικές διάφορες μεταξύ Excavator, Phoenix, T-Rex και NBminer πάντως. 

Μία 3080@63% PL, core -150/mem +900 (ή 0.738v,core 1200/mem +900) αποδίδει 96.8~97.2mh/s.

Αντε στον Excavator να χτυπήσει και 98. Το benchmark του Nicehash δεν είναι αντιπροσωπευτικό σε καμία περίπτωση (πχ απόδοση T-Rex 85.9mh/s) 

• Like 2

8 λεπτά πριν, jdm_mst είπε

Θα ηθελα μονο να πω..

Αν θες να μπεις στο mining και αγοραζεις καρτες 5ετιας με 300 και 350 και 600+ ευρω..

Καλυτερα κατσε και πλεξε..δεν το εχεις.

Ελα μην τους πεις οτι δεν πρέπει να παίρνουν και radeon λογο του octopus (Να τις δώσουμε πρώτα σε καλη τιμη ) 

1 ώρα πριν, omitziz είπε

Ελα μην τους πεις οτι δεν πρέπει να παίρνουν και radeon λογο του octopus (Να τις δώσουμε πρώτα σε καλη τιμη ) 

Ας παρουν οτι θελουν..ας λυπηθουν την τσεπη τους ομως..

Μετα αναρωτιεστε γιατι τετοιες τιμες..

1 ώρα πριν, amakrypat είπε

δηλαδη εγω που βλεπω απο 1,83 εως 3,85 ευρω τι κανω λαθος ?

1.jpg

3.jpg

Λιγα mh/s έχεις για 1660 ti, μια 1660 super που είναι ιδιες στο mining έχω σταθερά 31mh/s εδώ και μια βδομάδα. Δωσε memory και το 30αρι το έχεις εύκολα. 

Να ευχαριστώ θερμά τον @akoinonitos νομίζω, διότι πουθενά δεν είχα διαβάσει καμια στιγμή ότι το 1170 με lock ρευμα στις Ampere είναι το optimal way to go. Τοσο καιρό όλοι λενε να παίζουμε μπαλα με τα power limit και δεν μπορούσα να δωσω στο memory πολυ λογο πολλών reject. Με το lock ειχα ιδια watt και πλέον memory 1200-1300 όπως τους αρμόζει. Ευγε man! Αν ξέρουμε και πόσο lock ρευμα ειναι ιδανικό για τις 1080/1080ti πες :p

• Like 1

1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε

31 με την 1660 Super; Εγώ με την 2060 έχω λίγο πάνω από 32. Τόσο μικρή διαφορά έχουν;

Ναι γιατι εχουν ιδιο memory bandwidth , 30,5 εχω και εγω στις 1660S

1 ώρα πριν, shinigami είπε

Λιγα mh/s έχεις για 1660 ti, μια 1660 super που είναι ιδιες στο mining έχω σταθερά 31mh/s εδώ και μια βδομάδα. Δωσε memory και το 30αρι το έχεις εύκολα. 

Να ευχαριστώ θερμά τον @akoinonitos νομίζω, διότι πουθενά δεν είχα διαβάσει καμια στιγμή ότι το 1170 με lock ρευμα στις Ampere είναι το optimal way to go. Τοσο καιρό όλοι λενε να παίζουμε μπαλα με τα power limit και δεν μπορούσα να δωσω στο memory πολυ λογο πολλών reject. Με το lock ειχα ιδια watt και πλέον memory 1200-1300 όπως τους αρμόζει. Ευγε man! Αν ξέρουμε και πόσο lock ρευμα ειναι ιδανικό για τις 1080/1080ti πες 😛

Καταρχήν να ευχαριστήσω και εγώ τον @akoinonitos για το ίδιο θέμα δεύτερον να ευχαριστήσω και εσένα γιατί μόλις ανέβασα memory στα 1000 και πήγα 30 θεωρείς ότι μπορώ να πάω και παραπάνω? Τι κίνδυνο έχω?

10 λεπτά πριν, amakrypat είπε

Καταρχήν να ευχαριστήσω και εγώ τον @akoinonitos για το ίδιο θέμα δεύτερον να ευχαριστήσω και εσένα γιατί μόλις ανέβασα memory στα 1000 και πήγα 30 θεωρείς ότι μπορώ να πάω και παραπάνω? Τι κίνδυνο έχω?

Μια χαρά είσαι στα 30 31 , να είσαι σταθερός έχει σημασία. Τι να κάνεις τα 33 και να χάνεις 30% από downtime και rejects 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...