Προς το περιεχόμενο

Mining

pascalia2
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

To topic είναι αυστηρά για το "τεχνικό" κομμάτι του Mining, για trading υπάρχουν τα Clubs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, alexx είπε

Για δώσε μας καμία κατεύθυνση αν θέλεις. Η κανένας οδηγός αν υπάρχει.

Για ένα pc me 1-2 κάρτες μένεις NH.

Εάν έχεις περισσότερα από 400MH/s που μπορείς να κάνεις min payouts 0.1 eth ανά 3-4 μέρες πας με έναν καλό miner trex ή team red  σε ένα pool , flexpool ή hiveon ή spark pool που είναι οι περισσότεροι. 

Μέχρι 6 κάρτες ανά rig μένεις windows άμα θες , μετά θες linux πχ hiveos.

Εάν θες να πας pool άποψη άσε τι περισσότερες κάρτες NH , δοκίμασε με μια και όταν είσαι έτοιμος αλλάζεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, amakrypat είπε

Εαν υπάρχει άλλη πρόταση δεκτή.  Και εγώ αυτό έχω. 

Ρε φίλε αυτές τις πληρώνεις έτσι και αλλιώς. Δεν έβαλα ρεύμα τωρα .Τα πάγια είναι πάγια. 

Protergia επαγγελματικό έχω. 

Δεν έχεις κοιτάξει ποτέ αναλυτικό λογαριασμό; Δεν πρόσεξες ότι σχεδόν όλες οι ρυθμιζόμενες υπολογίζονται επί των συνολικών κιλοβατορων; 

Επίσης ο επαγγελματικό προτεργεια δεν έχει κλίμακες; απεριόριστες κιλοβατορες στην ίδια τιμή έχεις; 

Μόνο ο δήμος και ερτ είναι στάνταρ ακόμα και 0kw να κάψουμε θα τα πληρώσουμε. Ρυθμιζόμενες πάνε αναλογικά με τις kw που καίμε. Τις επόμενες μέρες θα ξέρουμε σίγουρα πόσο βγαίνει με δεη. 

Λοιπόν με 2200 kw πλήρωσα 420 . Θα κοιτάξω εαν αυριο η κατανάλωση πέσει στα 100 kwh στο 24ωρο με τις ρυθμίσεις που έκανα. 

Στις 30 μέρες είναι 3000 kwh . Δηλαδή γύρω το πολύ 650 με 700 ευρώ. 

Σε αυτές τις ώρες έκανε 64 ευρώ.  Εαν κάνουν μέχρι 60 είναι 1800 ευρώ. Πάμε δηλαδή για 1100. .

Τα 420 που έγραψα είναι κομπλέ με όλα μέσα. 

Ακούω και μαθαίνω. Πως το βλέπετε. 

• Like 1

1 ώρα πριν, amakrypat είπε

Λοιπόν με 2200 kw πλήρωσα 420 . Θα κοιτάξω εαν αυριο η κατανάλωση πέσει στα 100 kwh στο 24ωρο με τις ρυθμίσεις που έκανα. 

Στις 30 μέρες είναι 3000 kwh . Δηλαδή γύρω το πολύ 650 με 700 ευρώ. 

Σε αυτές τις ώρες έκανε 64 ευρώ.  Εαν κάνουν μέχρι 60 είναι 1800 ευρώ. Πάμε δηλαδή για 1100. .

Τα 420 που έγραψα είναι κομπλέ με όλα μέσα. 

Ακούω και μαθαίνω. Πως το βλέπετε. 

Για μένα φίλε μου αν θα μπορούσες να βάλεις 2 VGA σε ένα pc θα ήταν το καλύτερο. Δεν θυμάμαι ακριβώς πόσες έχεις, νομίζω 16, οπότε αν πήγαινες στα 8 pc με δύο κάρτες το καθένα θα γλύτωνες το λιγότερο 72€ τον μήνα και εξηγώ παρακάτω

8 pc Χ 50W = 400W θα γλυτώσεις την ώρα Χ 24 ώρες = 9600kWh την ημέρα Χ 30 ημέρες = 288kWh τον μήνα * 0.25€ = 72€ κέρδος τον μήνα

για να βοηθησω καποιους αν θελουν .

γιατι δεν κανετε με phoenix miner χωρις nicehash κτλ?

επισης τις καρτες δεν τις δουλευουμε full θελουν undervolt και χαμηλα ρολογια στον πυρηνα για να πεσει η καταναλωση και υψηλοτερα ρολογια στην μνημη (για το eth ας πουμε)  ενδεικτικα 5700xt 52hs me 120watt την ωρα.

γυρω στα 6.7 δολαρια με 10 λεπτα τo kw.

23 ώρες πριν, kmilioris είπε

Μια ερώτηση σε όλους γιατί δεν το κατέχω το θέμα, να δω εάν συμφέρει να ασχοληθεί κάποιος.
Έχω έτοιμο μηχάνημα για 12 κάρτες, με τροφοδοτικά, θα αγοράσω μόνο κάρτες 3070 ( πέντε κάρτες θα μου κοστίσουν 2500€), ρεύμα έχω τσάμπα από τα πάνελ και τις ανεμογεννήτριες μέρα νύχτα.
Αξίζει να ασχοληθώ? Τι απόδοση περιμένει κάποιος πχ σε 3 μήνες?

ποσο χρόνο απαιτεί καθημερινά για παρακολούθηση ?

με σημερινη δυσκολια γυρω στα 35 δολαρια την ημερα χωρις ρευμα.

το που θα βρεις 5 χ 3070 με 2.500 ευρω δεν ξερω....

αν στηθει σωστα δεν χρειαζεται επιτηρηση. εφοσον δεν το πας στα ορια και παιξεις ποιο safe θα κερδισεις απο θεμα uptime.

θα χρειαστει χρονος για καθαρισμους κτλ ανα 2 εβδομαδες περιπου αναλογος τον χωρο που τα εχεις.

3 ώρες πριν, kkatzos είπε

Εκεί την πατάει ο περισσότερος κόσμος.

Δε μιλάω για το πάγιο, ΕΡΤ και Δήμο. Αυτά είναι fixed.

Μιλάω για τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις που υπολογίζονται σε απόλυτη συνάρτηση με τις KWh που καις.

Όσο περισσότερες KWh καταναλώνεις τόσο περισσότερες ρυθμιζόμενες χρεώσεις έχεις.

Επίσης αν ο παροχος έχει και ρήτρα ΟΤΣ τότε βάλε το και αυτό

Υπολόγιζε 0,25€/KWh για να είσαι σίγουρος.

Το ανέφερα τελευταία και διαβασα σχόλια τυπου χαχα ακου εδώ τι λένε για να μας αποθαρρύνουν όταν κανουν οι ίδιοι mining.. 

8 λεπτά πριν, stefanos_13 είπε

Το ανέφερα τελευταία και διαβασα σχόλια τυπου χαχα ακου εδώ τι λένε για να μας αποθαρρύνουν όταν κανουν οι ίδιοι mining.. 

Και εγώ το λέω συνέχεια γιατί κάποιοι υπολογίζουν εντελώς λάθος τις kWh ή καλύτερα δεν υπολογίζουν κάποιες χρεώσεις που είναι μεγαλύτερες και από την τιμή της kWh που δίνει ο πάροχος. Γιαυτό και εγώ έχω τον κανόνα το 0.25€ η kWh, εάν έρθει στο τέλος λιγότερο θα είμαι και χαρούμενος.

Το θέμα βέβαια είναι ότι αυτήν την δεδομένη στιγμή εάν διαβάσεις, ρωτήσεις λίγο, και κυριότερο έχεις ήδη καλούτσικη vga θα βγάζεις ένα Χ κέρδος ανά μήνα.

• Like 2

Μια ερώτηση για amd gpu mining με nicehash. Το lag στο σύστημα πως το γλιτώνουμε; Είμαι με 5700undervolt τσιμπάει etherium daggerhashimoto συνεχώς ...έχω κι άλλα ενεργοποιημένα αλλά δεν τα ακουμπά.  Έβαλα και κατανάλωση παρόχου κιλοβατώρα να αφαιρεί να μου δείχνει μόνο καθαρό κέρδος και είναι στα 4.5ευρω ανά 24ωρο. Βέβαια στις 10συνεχομενες ώρες έχω πιάσει ήδη τα 4ευρω στο wallet και στο 24ωρο δε θα διπλασιαστεί; Ακόμα στο διάβασμα είμαι αλλά για να βγαίνει κάνα έξτρα το μηνα δεν φαίνεται άσχημο

Μόλις τώρα, greekfragma είπε

Μια ερώτηση για amd gpu mining με nicehash. Το lag στο σύστημα πως το γλιτώνουμε; Είμαι με 5700undervolt τσιμπάει etherium daggerhashimoto συνεχώς ...έχω κι άλλα ενεργοποιημένα αλλά δεν τα ακουμπά.  Έβαλα και κατανάλωση παρόχου κιλοβατώρα να αφαιρεί να μου δείχνει μόνο καθαρό κέρδος και είναι στα 4.5ευρω ανά 24ωρο. Βέβαια στις 10συνεχομενες ώρες έχω πιάσει ήδη τα 4ευρω στο wallet και στο 24ωρο δε θα διπλασιαστεί; Ακόμα στο διάβασμα είμαι αλλά για να βγαίνει κάνα έξτρα το μηνα δεν φαίνεται άσχημο

Με 5700xt ειμαι δεν εχω καποιο lag. Βλεπω ταινιες/σειρες/youtube και πολυ ελαφρυ gaming χωρις καποιο lag. Με 5700 πρεπει να εισαι καπου στα 4.20 τη μερα με τα σημερινα profits. Πανω απο 5 δυσκολα θα παει δεν ξερω γιατι στις 10 ωρες σου εχει 4 ευρω μιας και δεν εκανε καποιο jump το btc σημερα να πεις οτι οφειλετε εκει. Με 50.50MH ειμαι και μου δειχνει 4.61 αυτη τη στιγμη. Για το lag μου φαινεται πολυ περιεργο. Τι cpu εχεις? Με 8700k ειμαι κανω ταυτοχρονα και rendering με cpu μεσω wondershare για κατι βιντεο που ανεβαζω στο youtube και παλι ολα κυλανε ομαλα.

1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Με 5700xt ειμαι δεν εχω καποιο lag. Βλεπω ταινιες/σειρες/youtube και πολυ ελαφρυ gaming χωρις καποιο lag. Με 5700 πρεπει να εισαι καπου στα 4.20 τη μερα με τα σημερινα profits. Πανω απο 5 δυσκολα θα παει δεν ξερω γιατι στις 10 ωρες σου εχει 4 ευρω μιας και δεν εκανε καποιο jump το btc σημερα να πεις οτι οφειλετε εκει. Με 50.50MH ειμαι και μου δειχνει 4.61 αυτη τη στιγμη. Για το lag μου φαινεται πολυ περιεργο. Τι cpu εχεις? Με 8700k ειμαι κανω ταυτοχρονα και rendering με cpu μεσω wondershare για κατι βιντεο που ανεβαζω στο youtube και παλι ολα κυλανε ομαλα.

4.2 μου λέει estimated αλλά στο 10ωρο συνεχές έχω ήδη στο πορτοφόλι 4ευρω.  Ναι έχω λαγκ. Παντού. Σαν να μην αντέχει το load η vga και κάνει κολλήματα. 

1 λεπτό πριν, greekfragma είπε

4.2 μου λέει estimated αλλά στο 10ωρο συνεχές έχω ήδη στο πορτοφόλι 4ευρω.  Ναι έχω λαγκ. Παντού. Σαν να μην αντέχει το load η vga και κάνει κολλήματα. 

4.2 θα βγαζεις τη μερα ναι αστο λιγες μερες και βλεπεις πως θα παει. Για το lag δεν ξερω τι να υποθεσω οτι συμβαινει. 

Δοκιμασε λιγο τις παρακατω ρυθμισεις ετσι παιζω εδω και 1.5 μηνα και ολα κυλανε πολυ ομαλα

Screenshot-1.png

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, stefanos_13 είπε

Βλεπεις καποιον με πολλες καρτες εδωμεσα να ρωταει για το ρευμα? Οποιος εχει πολλες καρτες ξερει τι παει να κανει και αν τον παιρνει. Αυτους που τους νοιαζει το ρευμα ειναι οι μεροκαματιαριδες που σκαβουν με μια καρτα. Πιστευεις οτι θα μπουν μεσα απο το ρευμα? Ετσι οπως τα γραφετε μερικοι θα νομιζει κανενας με μια 5700xt οτι θα του ερθει κανα χιλιαρικο η δεη στο  επομενο λογαριασμο.

Καλυτερα γραψτε κανενα σωστο τροπο να σεταρουν τις καρτες και οχι τοσο την  κλαψα για το ρευμα.

Επεξ/σία από akoinonitos

1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Βλεπεις καποιον με πολλες καρτες εδωμεσα να ρωταει για το ρευμα? Οποιος εχει πολλες καρτες ξερει τι παει να κανει και αν τον παιρνει. Αυτους που τους νοαιζει το ρευμα ειναι οι μεροκαματιαριδες που σκαβουν με μια καρτα. Πιστευεις οτι θα μπουν μεσα απο το ρευμα? 

Το pc θα μας βαλει μεσα λεμε. Καιει 150watt και θα μας βαλει μεσα. Πιστευω ολοι αυτοι που λενε για το ρευμα δεν εχουν κουζινα θερμοσιφωνα air condition το καθενα απο αυτα τραβαει 3-4KW την ωρα. Οσο τραβαει ο υπολογιστης κανοντας mining ολη μερα. 

Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

Βλεπεις καποιον με πολλες καρτες εδωμεσα να ρωταει για το ρευμα? Οποιος εχει πολλες καρτες ξερει τι παει να κανει και αν τον παιρνει. Αυτους που τους νοαιζει το ρευμα ειναι οι μεροκαματιαριδες που σκαβουν με μια καρτα. Πιστευεις οτι θα μπουν μεσα απο το ρευμα? 

Νομίζω είναι αρκετα ευκολο να καταλάβεις τι εννοώ. Δεν είναι πρωτίστως το θέμα το εαν μπουν ή δεν μπουν μέσα. Το θέμα είναι οτι δεν κάποιοι δεν υπολογίζουν όπως πρέπει με αποτέλεσμα πολλές φορές να βρίσκονται προ εκπλήξεως. Μια 5700xt πχ χωρίς να έχει ρυθμιστεί καταναλώνει περι  τα 130 kwh /μήνα. Προσεξε. Η κάρτα όχι το pc.Ενα pc με μεγάλη κατανάλωση ίσως φτάσει σε σημείο να τραβήξει το 1/10 του νοικοκυριού σε ρευμα και το όποιο χαρτζιλικη θα φύγει σε εξτρα χρεώσεις . Για αυτό μερικοί εδώ μέσα τονίζουμε να υπολογίζονται τα πάντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...