Προς το περιεχόμενο

Mining

pascalia2
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

To topic είναι αυστηρά για το "τεχνικό" κομμάτι του Mining, για trading υπάρχουν τα Clubs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, stuxnet είπε

Εχει αγοράσει κάποιος απο το παρακάτω eshop?

https://mineshop.eu/

Είναι αξιόπιστοι? Ρωτάω γιατί εχει πολλές απάτες.

Ναι,έχω κάνει 2 παραγγελίες.

Παρέλαβα κανονικά.

Επεξ/σία από batigoal83
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου αρέσει παρά πολύ όλος αυτός ο διάλογος περί mining αλλά θα ήθελα προσθέσω την δίκη μου οπτική:

1)προσωπικά τα μηχανήματα που αγοράζω και βάζω και δουλεύουν δεν τα αγοράζω με τον μισθό μου που προορίζεται να ζήσει η οικογένεια μου, αλλά με ότι μου περισσεύει (αυτό θα πρέπει να γίνει σημαία σε όλους γιατί βλέπω πολλά ευτράπελα από γνωστούς κ φίλους που δανείζονται για να αγοράσουν καρτες ή νομίσματα)

2) γουστάρω αυτό το πράγμα που λέγεται mining, κοινώς κάνω τον χαβαλέ μου και είναι το χόμπι μου - όπως και το ψαροντούφεκο. Τώρα εάν καταφέρω και βγάλω και τα χρήματα που έδωσα για τον εξοπλισμό και το ρεύμα μου ακόμα καλύτερα!!! Αλλά δεν θα τρελαθώ κιόλας....

που θελω να καταλήξω με όλα αυτά που λέω, στο εξής παρά πόλη σοβαρό

επειδή το σιτε το διαβάζουν και νέα άτομα (πολλές Φορές ανήλικα) που δεν έχουν εμπειρία και γνώση, μην περνάμε το μήνυμα ότι αγοράστε καρτες, αγοράστε νομίσματα θα πλουτίσετε... γιατί πολύ πιθανόν αυτό απέχει χιλιόμετρα από την πραγματικότητα!!!! 

• Thanks 1

Απο kraken θελω να στειλω κατι χρηματα στο nicehash και μετα τραπεζα. Σε BTC ζηταει 7 ευρω προμηθεια. Αν τα κανω eth η tether ειναι λιγοτερη η προμηθεια για να παει στο nicehash? Πληρωσε καλα σημερα το waves απο το 2017 τα κρατουσα.

30 λεπτά πριν, Arkin είπε

Απο kraken θελω να στειλω κατι χρηματα στο nicehash και μετα τραπεζα.

Γιατί να πας μέσω Λαμίας;

Στείλε τα από το Kraken στην τράπεζα.

Έχει και SEPA με 0,09€

• Like 2

1 λεπτό πριν, kkatzos είπε

Γιατί να πας μέσω Λαμίας;

Στείλε τα από το Kraken στην τράπεζα.

Έχει και SEPA με 0,09€

Γιατι πρεπει να κανω ID verification δεν θυμαμαι αν εκανα το 2017 που εκανα το λογαριασμο αλλα τωρα ζητανε. Τα εστειλα δεν πειραζει αλλα θα κανονισω να κανω verification συντομα σημερα δεν μπορουσα. 

1 ώρα πριν, batigoal83 είπε

Ναι,έχω κάνει 2 παραγγελίες.

Παρέλαβα κανονικά.

Τι αγόρασες; Site που μόλις μπαίνεις έχει banner για 405MH/sec ethereum rig για 3219,87 euro αλλά μόλις πατάς το link παραπέμπει σε όνομα ethereum-miner-mining-rig-310-mh-s και επιπλέον βγάζει "Oops! That page can’t be found." δε φαίνεται για σοβαρό. Για να μη πούμε για τη τρομερή ευκαιρία mining rig 450 MH/s με 8 5700ΧΤ στα 10300 euro! Προλάβετε!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρονια πολλα και να στε ολοι καλα!

και ξεκιναμε ποστ με ενα....off topic😁

εχει κανεις εμπειρια με αυτα τα ανταλλακτηρια? 

ενδιαφερομαι για ενα νομισμα και γινεται μεσω αυτων προς το παρον...

CoinTiger

Bithumb Global.

Bittrex.

YoBit                                                                                                                                                                                    

Επεξ/σία από GKat76

2 ώρες πριν, malakudi είπε

Τι αγόρασες; Site που μόλις μπαίνεις έχει banner για 405MH/sec ethereum rig για 3219,87 euro αλλά μόλις πατάς το link παραπέμπει σε όνομα ethereum-miner-mining-rig-310-mh-s και επιπλέον βγάζει "Oops! That page can’t be found." δε φαίνεται για σοβαρό. Για να μη πούμε για τη τρομερή ευκαιρία mining rig 450 MH/s με 8 5700ΧΤ στα 10300 euro! Προλάβετε!

Εγώ αγόρασα καμια 10 risers, 1 frame και μπόλικα splitters. Ήρθαν στο μπαμ και πολύ προσεγμένα! Θα ξανα παραγγείλω. 

• Like 3

13 λεπτά πριν, GKat76 είπε

Χρονια πολλα και να στε ολοι καλα!

και ξεκιναμε ποστ με ενα....off topic😁

εχει κανεις εμπειρια με αυτα τα ανταλλακτηρια? 

ενδιαφερομαι για ενα νομισμα και γινεται μεσω αυτων προς το παρον...

CoinTiger

Bithumb Global.

Bittrex.

YoBit                                                                                                                                                                                    

Γενικά bittex , binance, kraken & gdax "άφοβα".

• Like 1

4 ώρες πριν, malakudi είπε

δες κ στο youtube #GuntisVitolins

mineshop.jpg

23 ώρες πριν, StavrosD είπε

Έχουν μπει πολλοί στο παιχνίδι και έχει πέσει πολύ το κέρδος.

https://www.coinwarz.com/mining/ethereum/difficulty-chart

Το κόστος του ρεύματος είναι 0.2~0.3€/KWh ($0.25~$0.36).

Ο υπολογιστής μπορεί να τρώει άνετα 100~150W συν τις κάρτες γραφικών.

Ένα rig που παράγει €500 τον μήνα, μπορεί άνετα να καταναλώνει 600W, συνεπώς καταναλώνει .2*(600/1000)*24*30=86€, δηλαδή το 17% πηγαίνει στην ΔΕΗ. Πολλοί έχουν κλιμακωτό τιμολόγιο οπότε μπορεί να έρθει και παραπάνω ο λογαριασμός.

Τα νούμερα που λές δεν παίζουν με καμία παναγία. Σε mining rig ούτε 50watt δεν καίει το PC. 

19 ώρες πριν, Carrion είπε

Αν τα πουλάς τότε μέτρα σε €. Αν όμως κρατήσεις τα σημερινά 0.0030 και τα πουλήσεις σε 1 μήνα που μπορεί να κάνουν 100 € τότε δεν σημαίνει ότι "ανέβηκε το mining". Αντίστοιχα αν αύριο ξυπνήσουμε σε -30% και τα δώσεις για 3 ευρώ, πάλι δεν σημαίνει ότι "έπεσε το mining".

Κάμπου έχετε μπερδευτεί νομίζω. Έστω ακραίο παράδειγμα. Αύριο πέφτει η τιμή του ethereum στο 1€ αλλά πλέον βγάζεται 3 ethereum το μήνα. Κομπλέ? Ευχαριστημένοι? Πετάει το mining? 

Ανάποδο παράδειγμα, αύριο το πρωί ανεβαίνει η δυσκολία και πλέον βγάζει 0.01 ethereum το μήνα, και η τιμή ethereum 1 δις €. Χάλια το mining?

Όταν συζητάμε για το viability του mining προφανώς πρέπει να λάβεις υπόψιν τα πόσα βγάζεις σε €, μιας και σε € θα επενδύσεις για τον εξοπλισό και το ρεύμα. Τα πόσα coins βγάζεις δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.

• Like 3
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, Herald είπε

Κάμπου έχετε μπερδευτεί νομίζω. Έστω ακραίο παράδειγμα. Αύριο πέφτει η τιμή του ethereum στο 1€ αλλά πλέον βγάζεται 3 ethereum το μήνα. Κομπλέ? Ευχαριστημένοι? Πετάει το mining? 

Ανάποδο παράδειγμα, αύριο το πρωί ανεβαίνει η δυσκολία και πλέον βγάζει 0.01 ethereum το μήνα, και η τιμή ethereum 1 δις €. Χάλια το mining?

Όταν συζητάμε για το viability του mining προφανώς πρέπει να λάβεις υπόψιν τα πόσα βγάζεις σε €, μιας και σε € θα επενδύσεις για τον εξοπλισό και το ρεύμα. Τα πόσα coins βγάζεις δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.

Δεν έχουμε μπερδευτεί. Διαφορετική οπτική και άποψη λέγεται. Αν εσύ θες σε κάθε payout να κοιτάς το wallet σου που γράφει πχ 1 eth, να τα αφήνεις eth και να λες " α μπόμπα σήμερα έβγαλα 8k€/$" γούστο σου. 

Προφανώς και στην ευρύτερη εικόνα το ζητούμενο είναι να ανεβαίνει η αξία, δεν είπε κανείς ότι δεν την κοιτάει. Προσωπικά όμως κρατάω ότι βγάζω οπότε τα πόσα coins/day έχει ιδιαίτερη σημασία.

Επεξ/σία από Carrion

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...