Προς το περιεχόμενο

Mining

pascalia2
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

To topic είναι αυστηρά για το "τεχνικό" κομμάτι του Mining, για trading υπάρχουν τα Clubs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
28 λεπτά πριν, Odyss3us είπε

στα 3.178$ το Eth αυτη τη στιγμη, με ποσα eth υπολογιζες το ROI μιας RTX 3070 τον Ιανουαριο που 1Eth ισουτο με 600 ευρω και σημερα 1Eth=2.650€ ?

ο δικος σου στοχος μπορει να ειναι τα 32Eth για να μπεις στο Eth2 POS αλλα ακομα κι αυτο βασιζεται στον ιδιο κοινο παρανομαστη περι στοχων που ανεφερα πιο πανω..

Αυτό το κολλημα με τα fiat πρέπει να το κοιτάξεις.  Για να στο κάνω 50αρακια εγώ υπολόγιζα ότι θα πιάσω μέχρι να σταματήσει το mining του eth θα έχω πιάσει το 3ο 32αρι , αλλά δεν περίμενα αυτή την κατρακύλα .. άλλαξα αρκετά προ ημερών για να πάρω και άλλες κάρτες μπας και προλάβω αλλά τελικά ήταν λάθος κίνηση. 

Ξεκόλλα να βλέπεις το eth σαν ευρώ και θα καταλάβεις τι προσπαθώ να πω από εχθές 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, omitziz είπε

Αυτό το κολλημα με τα fiat πρέπει να το κοιτάξεις.  Για να στο κάνω 50αρακια εγώ υπολόγιζα ότι θα πιάσω μέχρι να σταματήσει το mining του eth θα έχω πιάσει το 3ο 32αρι , αλλά δεν περίμενα αυτή την κατρακύλα .. άλλαξα αρκετά προ ημερών για να πάρω και άλλες κάρτες μπας και προλάβω αλλά τελικά ήταν λάθος κίνηση. 

Ξεκόλλα να βλέπεις το eth σαν ευρώ και θα καταλάβεις τι προσπαθώ να πω από εχθές 

αρα στα λογια μου ερχεσαι περι προσωπικων στοχων και προσδοκιων,

ο δικος σου στοχος ειναι τα 100eth και το φρενο σαυτο το στοχο ειναι το difficulty
θυμασαι τι συμβουλευαμε σε καποιον που θελει να μπει στο χωρο του mining μεχρι πριν απο λιγο καιρο;
οτι δε συμφερει και καλυτερα να επενδυσει απευθειας σε crypto- trading

εγω προσωπικα θεωρω εξαρχης χαμενα οτι κι αν εχω βαλει σε mining ειναι σα να μην υπαρχουν, ακομα και 1 ευρω να βγαλω θα ειναι κερδος

Επεξ/σία από Odyss3us

Επισκέπτης
2 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Πότε υπολογίζεις να  σταματήσει το mining του eth; 

Ούτε οι ίδιοι ξέρουν , Οκτώβριο 2021 ή Απρίλιο 2022 προσωπική άποψη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, omitziz είπε

Ούτε οι ίδιοι ξέρουν , Οκτώβριο 2021 ή Απρίλιο 2022 προσωπική άποψη.

Οκ αν θυμάμαι καλά είπες ότι θέλεις να φτάσεις 2GH/s  απο 1,5 ή κάπου εκει αλλά έστω δεν θυμάμαι καλά και ειναι 2 αυτό πάει να πεί ότι περίπου απο τον Οκτώβριο του 2017 κάνεις mining με 2GHs  (= 21 ETH ανα έτος χωρίς το ρεύμα) γιατί αλλιώς λίγο δύσκολα να φτάσεις έως τον Απρίλιο του 22 στο 3ο 32άρι (96eth σύνολο) 

Εdit: Το περίεργο εδώ έγκειται στο ότι το 2017 η τιμή του ETH ήταν χαμηλή και δεν υπήρχαν οι περισσότερες αν όχι όλες οι μητρικές με πολλά PCIe slots και η καλύτερη κάρτα για mining ήταν η vega 64 (που τότε πρωτοβγήκε ) που την έβρισκες στο 500άρι αλλά δεν είχε δουλευτεί ακόμη και bios mods memory straps κτλ (χωρίς να συνυπολογίσουμε το μικρότερο efficiency των εκδόσεων των miner του 2017) άντε να έβγαζε 41Mh/s (αλλιώς δεύτερη πάμε στην 580 αλλά έστω vega)

Για 2 GH/s θα χρειαζόσουν 49 vega και λόγω έλειψης mining μητρικών μιλάμε για περίπου 10 μητρικές (+ 10 επεξεργαστές τροφοδοτικά κτλ) 

Τώρα απο την άλλη θα μου πεις μπορεί να αγόρασες τα ETH αλλά έστω ότι αγόρασες ETH πριν τον Ιανουάριο του 21

πες ότι τα αγόρασες στα 100 ευρώ μιλάμε για 6 χιλιάρικα τότε για 60ETH (κάπου στο 2019) 

Αλλά πάλι αν πίστευες στο ETH για να αγοράσεις 6 χιλιάρικα και μιας και κάνεις mining γιατί δεν τα έσκασες για RX 5700; (to 19 υπήρχαν και μητρικές με πολλά slots) 

ή ακόμη καλύτερα θα έπαιρνες 10 radeon VII ή με άλλα λόγια 600+ Mh/s  τα λεφτά σου (με 100 ευρώ ανα eth) θα τα έβγαζες μέσα στον χρόνο και λογικά θα πίστευες στο ότι θα ανέβει γιατί αλλιώς γιατί να δώσεις 6000 ευρώ; αλλά και να μην ήσουν σίγουρος πάλι το να πάρεις κάρτες θα ήταν πιο safe κίνηση γιατί έτσι θα τις πωλούσες τουλάχιστον αν πάτωνε το eth. 

Αν τα πείρες μετά τον Ιανουάριο πάλι το ίδιο αξιοπερίεργο θα έδωσες τουλάχιστον 60.000 ευρώ για 60 ETH 

με αυτά τα λεφτά θα μπορούσες να είχες 6GH/s περίπου άντε 5GH/s πες 

Οπότε ή έκανες κακές επενδυτικές κινήσεις ή μάλλον το "3ο 32άρι" ήταν τυπογραφικό με το φτωχό μου το μυαλό πάντα 

Επεξ/σία από Dr_Pepper

Γεια σας παιδιά, μόλις ξεκίνησα το mining με μια 2060 και μια παλιά μητρική GIGABYTE GA-A75M-D2H RETAIL που έχει 2 pciE.

Ηθελα να ρωτήσω, επειδή σκέφτομαι να βάλω αλλή μια παλιά κάρτα που κάθεται GTX 760 αλλά είναι σχετικά κοντά όσον αφορά την απόσταση, θα υπάρξει πρόβλημα με την θερμοκρασία? Πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσω riser ?

Το συστημα λειτουργεί σε win 10 64bit και ελπίζω να την δει.

1 λεπτό πριν, stuxnet είπε

Γεια σας παιδιά, μόλις ξεκίνησα το mining με μια 2060 και μια παλιά μητρική GIGABYTE GA-A75M-D2H RETAIL που έχει 2 pciE.

Ηθελα να ρωτήσω, επειδή σκέφτομαι να βάλω αλλή μια παλιά κάρτα που κάθεται GTX 760 αλλά είναι σχετικά κοντά όσον αφορά την απόσταση, θα υπάρξει πρόβλημα με την θερμοκρασία? Πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσω riser ?

Η 760 δεν πρόκειται να κάνει τίποτα. Τσάμπα θα την βάλεις.

6 λεπτά πριν, stuxnet είπε

ναι το ξέρω αλλά για FIRO την ήθελα

https://www.betterhash.net/NVIDIA-GeForce-GTX-760-mining-profitability-204268.html

Βάλε riser τότε. Τουλάχιστον για το καλοκαίρι επιβάλλεται.

• Like 1

34 λεπτά πριν, stuxnet είπε

Ανάλογα με το ποσο κοντά και είναι τι μέγεθος έχει κάθε κάρτα - αν η πάνω κάρτα έχει τουλάχιστον έναν ανεμιστήρα να "αναπνέει" δηλαδή να προεξέχει της κάτω κάρτας δεν θα ξεφύγουν πάρα πολύ οι θερμοκρασίες

Το πρόβλημα θα το έχει κυρίως η πάνω κάρτα, καθώς θα διώχνει τον καυτό άερα στο ζεστό backplate της κάτω κάρτας.

Δηλαδή δεν θα υπάρχει ψυχρή επιφάνεια να απορροφήσει την θερμότητα, οπότε αυτή θα εγκλωβίζεται σε ένα βαθμό

• Like 1

Επισκέπτης
1 ώρα πριν, Dr_Pepper είπε

Οπότε ή έκανες κακές επενδυτικές κινήσεις ή μάλλον το "3ο 32άρι" ήταν τυπογραφικό με το φτωχό μου το μυαλό πάντα 

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί αρκετούς έχω κάνει μάγκες χωρίς να κερδίσω τπτ. Απλά πριν 1 χρόνο έβγαζα για πλάκα 3eth στο 1gh και έχω κάνει 2 flip που βγήκα κερδισμένος αρκετά άνω του 35%.

Τα μεγαλύτερα λάθη μου είναι ότι δεν πήρα πολλά όταν ήταν χώμα αλλά αγόραζα rx580 με 60-70€ αλλά έχω πει ότι δεν το έχω με το trade.

Δυστυχώς ούτε το στακινγκ δουλεύει όπως ήταν στην αρχή γιατί 32 έχει πλέον και η Κούτση Μαρία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, omitziz είπε

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί αρκετούς έχω κάνει μάγκες χωρίς να κερδίσω τπτ. Απλά πριν 1 χρόνο έβγαζα για πλάκα 3eth στο 1gh και έχω κάνει 2 flip που βγήκα κερδισμένος αρκετά άνω του 35%.

Τα μεγαλύτερα λάθη μου είναι ότι δεν πήρα πολλά όταν ήταν χώμα αλλά αγόραζα rx580 με 60-70€ αλλά έχω πει ότι δεν το έχω με το trade.

Δυστυχώς ούτε το στακινγκ δουλεύει όπως ήταν στην αρχή γιατί 32 έχει πλέον και η Κούτση Μαρία.

αυτο ειναι ο ορισμος της απληστιας, που θες και καλα να μας πεισεις και πρωτα  απολα τον εαυτο σου, οτι τα εβαψες μαυρα επειδη ανεβηκε το difficulty και κατα τα λεγομενα σου "τα καλα κερδη εχουν φυγει ανεπιστρεπτι"

Επεξ/σία από Odyss3us

Κατα 99.99%, αν επεφτε η αξια του eth στον πατο, παλι θα λεγατε οτι "επεσε" το mining, αλλα anyway, οτι πιστευει ο καθενας.

Και εγω μετανιωνω που το '17 μπηκα στο mining, αλλα βαρεθηκα τελικα, ή οτι δεν πηρα περυσι btc με 3κ αλλα τι να κανουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...