Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

To topic είναι αυστηρά για το "τεχνικό" κομμάτι του Mining, για trading υπάρχουν τα Clubs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, Odyss3us said:

οκ εγω ειμαι με με 320 οποτε συγκριτικα seems legit!

image.png.e0e0beaf1a0e90a9fbbaa62dc2b56ea5.png

ειναι 1x1060 1x3060 και μια vega56 (μου κρασαρει πανω απο 37mh/s)

• Απαντ. 9,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να ρωτήσω ποσό ψηλά μπορούμε να βάλουμε το memory clock για long run? Είμαι με 3070, +1300 68 c hot spot , 120w, 62,5 mh/s και δείχνει να τραβάει και αλλο. Απλά αναρωτιόμουνα για άλλοι κρατάνε τις τιμές μνήμης σε χαμηλά επίπεδα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανω folding banano αυτες τις ημερες και υπολογιζω οτι το επιπλεον ρευμα καθε μηνα θα μου κοστισει 20 ευρω, τα οποια ηδη εχω αποσβεσει εδω και 5 ημερες. Νομιζω ειμαστε καλα. Και αν αναλογιστει κανεις οτι το banano εχει πολυ μικρη τιμη, μπορει μακροπροθεσμα να φτασει και 100x ανετα.

Στις 230Kwh τρεχει ολοκληρο το συστημα, εαν μετραει σωστα ο μετρητης, με μια 2070s στα 0,875v να τρεχει στους 68 βαθμους κελσιου μεσο ορο.

Επεξ/σία από Lazostat
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Lazostat είπε

Κανω folding banano αυτες τις ημερες και υπολογιζω οτι το επιπλεον ρευμα καθε μηνα θα μου κοστισει 20 ευρω, τα οποια ηδη εχω αποσβεσει εδω και 5 ημερες. Νομιζω ειμαστε καλα. Και αν αναλογιστει κανεις οτι το banano εχει πολυ μικρη τιμη, μπορει μακροπροθεσμα να φτασει και 100x ανετα.

Στις 230Kwh τρεχει ολοκληρο το συστημα, εαν μετραει σωστα ο μετρητης, με μια 2070s στα 0,875v να τρεχει στους 68 βαθμους κελσιου μεσο ορο.

Έχει τρομερές διακυμάνσεις το banano.

Ποιο πορτοφόλι και ανταλλακτήριο χρησιμοποιείς; Κανένα μεγάλο δεν το έχει και αυτά που το έχουν είναι ΓΤΠ, από ότι διαβάζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Έχει τρομερές διακυμάνσεις το banano.

Ποιο πορτοφόλι και ανταλλακτήριο χρησιμοποιείς; Κανένα μεγάλο δεν το έχει και αυτά που το έχουν είναι ΓΤΠ, από ότι διαβάζω.

Ανταλλακτηριο κανενα, και πορτοφολι το Kalium. Το καλο ειναι οτι βοηθας και την επιστημη παραλληλα, ενω με τα BTC και ETH παει τζαμπα το ρευμα.

Πιστευω θα μπει και σε μεγαλυτερα ανταλλακτηρια καποια στιγμη.Πριν λιγες ημερες μπηκε και στο CoinEx που ειναι σχετικα μεγαλο, σε σχεση με αυτα που ηταν πριν. Θα δειξει.

Γενικα εσας τα μηχανηματα με μια καρτα γραφικων, στις ποσες Kwh τρεχουν;

Επεξ/σία από Lazostat
Δημοσ.

Παίδες όποιος είναι στο nicehash ας ανεβάζει BTC/MHs. Εγώ για 4 μέρες θα λείπω απ' το σπίτι οπότε θα πηγαίνει τρένο 24/7 το ethermine και θα αναφέρω..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι ζέστες ήρθαν. Κατεβάστε λίγο τα ρεύματα και ας χάσετε κάνα Mh.

Εγώ κατέβηκα από 57.4 στα 56.4 Mh με 4watts λιγότερο. Με 4 βαθμούς μεγαλύτερη θερμοκρασία δωματίου έμεινα στους 60πυρηνα 96μνημες.

edit:

επίσης να πω οτι παρατηρώ λίγο αυξημένα rejected σήμερα σε σχέση με προηγούμενες ημέρες στο nicehash με GMinerCuda9+. Αναβαθμίστηκε βέβαια στην έκδοση 16.1 σήμερα και έκανε και το nicehash κάποιο maintenance πριν κάνα 2ώρο. Ίσως φταίνε και αυτά.

Επεξ/σία από greekfragma
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, DimitrisJimmys είπε

Να ρωτήσω ποσό ψηλά μπορούμε να βάλουμε το memory clock για long run? Είμαι με 3070, +1300 68 c hot spot , 120w, 62,5 mh/s και δείχνει να τραβάει και αλλο. Απλά αναρωτιόμουνα για άλλοι κρατάνε τις τιμές μνήμης σε χαμηλά επίπεδα?

Μείνε έτσι όπως είσαι, απλά ανέβασε τα ανεμιστήρακια λίγο, για να πέσει η θερμοκρασία στους 60.

Εγώ θα έβαζα τις μνήμες +1200

Αν αναρωτιεσαι γιατί .... Σκέψου να πας από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη με τέρμα γκάζι... Κάποια στιγμή θα πάρεις τις μπιελες στο χέρι.

Ταξιδεύεις με τέρμα γκάζι εσύ; 😉 

Το mining είναι ένα ταξίδι. Δεν είναι αγώνας δρόμου...

Άσχετο.

Μήπως να βάζαμε και τα cpu μας να δουλέψουν;;; Τι λέτε για monero;;;

Επεξ/σία από Vsrs7
  • Like 2
Δημοσ.

το ειπαν και το καναν....

η μεταφορα με SEPA στο Binance, ξεκλειδωσε...

μενει να φανουν στο λογαριασμο...

προσεχετε γενικα με τις ημερομηνιες αν σας ζητησει...οχι σα και μενα😉

αν και εγω μαλλον κολλησα στη "μεταφραση"

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Vsrs7 είπε

Μείνε έτσι όπως είσαι, απλά ανέβασε τα ανεμιστήρακια λίγο, για να πέσει η θερμοκρασία στους 60.

Εγώ θα έβαζα τις μνήμες +1200

Αν αναρωτιεσαι γιατί .... Σκέψου να πας από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη με τέρμα γκάζι... Κάποια στιγμή θα πάρεις τις μπιελες στο χέρι.

Ταξιδεύεις με τέρμα γκάζι εσύ; 😉 

Το mining είναι ένα ταξίδι. Δεν είναι αγώνας δρόμου...

Άσχετο.

Μήπως να βάζαμε και τα cpu μας να δουλέψουν;;; Τι λέτε για monero;;;

Σαν νέος στο άθλημα αυτό σκέφτηκα στην αρχή αλλά διαβάζοντας εδω ειδα άτομα που το πανε τέρμα σε όλα και λέω μα γιατί έτσι αυτοί?!  Αύριο το πρωι θα τα κατεβάσω ολα γιατί Κύπρο που είμαι από αύριο έρχεται καύσωνας.

Edit: hot spot ειναι το juction temp που βλέπω?

Επεξ/σία από DimitrisJimmys
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, DimitrisJimmys είπε

Σαν νέος στο άθλημα αυτό σκέφτηκα στην αρχή αλλά διαβάζοντας εδω ειδα άτομα που το πανε τέρμα σε όλα και λέω μα γιατί έτσι αυτοί?!  Αύριο το πρωι θα τα κατεβάσω ολα γιατί Κύπρο που είμαι από αύριο έρχεται καύσωνας.

Edit: hot spot ειναι το juction temp που βλέπω?

Από το hotspot να υπολογίζεις 20-30 βαθμούς πιο πάνω για τις μνήμες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vsrs7 είπε

Από το hotspot να υπολογίζεις 20-30 βαθμούς πιο πάνω για τις μνήμες.

Λίγα λες, Στις περισσότερες κάρτες είναι 30-35 ;)

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Παίδες όποιος είναι στο nicehash ας ανεβάζει BTC/MHs. Εγώ για 4 μέρες θα λείπω απ' το σπίτι οπότε θα πηγαίνει τρένο 24/7 το ethermine και θα αναφέρω..

ανεβαζω καθε πρωι 11-11 screenshot

Δημοσ.

Έχω κοντά στο 5% λιγότερο hashrate.

Δεν πρόσεξα ποτέ εγινε αλλά νομίζω μετά τον driver 466.27 nvidia και το update του trex. 

Παρατήρησε κάνεις κάτι παρόμοιο; 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, IzAz είπε

ανεβαζω καθε πρωι 11-11 screenshot

Εννοώ συγκεντρωτικά και διαιρεμένο με το reported hashrate, αυτό που δείχνει ο miner δηλαδή..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...