Προς το περιεχόμενο

Mining

pascalia2
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

To topic είναι αυστηρά για το "τεχνικό" κομμάτι του Mining, για trading υπάρχουν τα Clubs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

εμένα που καίει 90w

Γιάννη, δεν καίει 90W.

Καιει και ο υπόλοιπος Η/Υ ρευμα. Δε θα τον είχες όλη μέρα ανοικτό αν δεν εσκαβες. Επισης 90W + Led/fan καναδυο W και ολο + του υπολοίπου PC το διαιρούμε διά PSU efficiency στο συγκεκριμένο load...

10 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

τότε θα πληρώσω 5 ευρώ παραπάνω

...αρα θα πληρώσεις αρκετά παραπάνω από 5€. Αλλά και πάλι καρασυμφέρει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Το ξαναλέω αν και γίνομαι κουραστικούς, αλλά το γράφω περισσότερο για αυτούς που δεν το κατέχουν με την ΔΕΗ και τους λογαριασμούς. Το πρόβλημα δεν είναι η τιμή της kWh που μεγαλώνει μετά τις 2.000 για όλες τις kWh, είναι οι χρεώσεις που προκύπτουν από τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις μετά την χρήση πολλών kWh. Εγώ όπως είπα θα υπολόγιζα 30 λεπτά την kWh, ώστε όταν μου έρθει ο λογαριασμός να είμαι τελικά και χαρούμενος και κερδισμένος σε σχέση με αυτά που υπολόγισα.

• Like 1

ρε μαγκες ποσο δυσκολο ειναι να κανεις mining??????

εχω μια rtx 2080 αλλα δεν βγαζω ακρη πως να αρχισω.........

κανενας ευκολος οδηγος?????????????

σας ευχαριστω πολυ ρε αλανια

Λοιπόν εγώ όπως ξαναείπα είχα ένα νετ κλειστό και μέχρι να ανοίξει ειπα να κάνω αυτό. 

Με ενδιαφέρει και η καταπόνηση. Το έστησα σε 24 pc έκλεισα οθόνες  case fun και άφησα μόνο τους βασικούς. 

Τα pc είναι γύρω στους 65 με 70 βαθμούς  Celsius.  Αυριο 6 το απόγευμα θα πάω να μετρήσω kwh και ποσα έχει δώσει σε  ευρω και θα δω εάν συμφερει καθώς και θερμοκρασίες. 

35 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Γιάννη, δεν καίει 90W.

Καιει και ο υπόλοιπος Η/Υ ρευμα. Δε θα τον είχες όλη μέρα ανοικτό αν δεν εσκαβες. Επισης 90W + Led/fan καναδυο W και ολο + του υπολοίπου PC το διαιρούμε διά PSU efficiency στο συγκεκριμένο load...

...αρα θα πληρώσεις αρκετά παραπάνω από 5€. Αλλά και πάλι καρασυμφέρει

Ναι ξέχασα να πω ότι μέτρησα και την κατανάλωση του pc τη νύχτα, γιατί έτσι και αλλιώς όλη τη μέρα είναι ανοιχτό. Και βγαίνουν +80 kwh το μήνα οι οποίες κάνουν 0,15*80 = 12 ευρώ. Αν η κατανάλωση είναι 400+ τότε οι επιπλέον kwh πέρα των 400 έχουν 0,2/kwh, άρα 0,2*80 = 16, δηλαδή +4 ευρώ. Βέβαια εμένα η μεγαλύτερη κατανάλωση μου τον τελευταίο χρόνο είναι 330kwh/μήνα, άρα είναι σχεδόν αδύνατο να βγει όλο το υπόλοιπο ρεύμα 400, ώστε όλες οι kwh του mining να πάνε στα 0,2/kwh..

47 λεπτά πριν, stefanos_13 είπε

Εννοούσα ότι δεν το αναφέρει κανείς εδω μέσα.

Έχει αναφερθεί παραπίσω..

33 λεπτά πριν, amakrypat είπε

Λοιπόν εγώ όπως ξαναείπα είχα ένα νετ κλειστό και μέχρι να ανοίξει ειπα να κάνω αυτό. 

Με ενδιαφέρει και η καταπόνηση. Το έστησα σε 24 pc έκλεισα οθόνες  case fun και άφησα μόνο τους βασικούς. 

Τα pc είναι γύρω στους 65 με 70 βαθμούς  Celsius.  Αυριο 6 το απόγευμα θα πάω να μετρήσω kwh και ποσα έχει δώσει σε  ευρω και θα δω εάν συμφερει καθώς και θερμοκρασίες. 

Αδικαιολογητοι βαθμοί για 1660.βαζεις msi afterburner σε όλα και ριχνεις από εκεκ το power limit οπωσδήποτε. Μετά κάνεις overclock την μνήμη. Δες κάνα video στο tube. Είναι υποχρεωτικό να τα κάνεις όχι μόνο επειδή θα βγάλεις τουλάχιστον +30% απόδοση αλλά κια επειδή θα πέσουν και οι θερμοκρασίες που είναι ο λόγος που χαλάνε οι καρτες... 

• Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, amakrypat είπε

Επιπλεον επειδη λογικα και τα τροφοδοτικα το επιτρεπουν, συγκεντρωσε καρτες σε οσα λιγοτερα pc γινεται για να μειωσεις και αλλο την καταναλωση.

Αν ριξεις power limit στο ~60%, το μονο προβλημα θα ειναι το case αν χωραει 2η καρτα (υποψιν οτι ουτε συνδεση με οθονη θες, ουτε με sli/crossfire bridge)

Και καλο ειναι να τα αφησεις ολα τα fan, εστω και στο 70%

Edit: δεν ξερω κατα ποσο πρεπει να το αφησεις ολο το βραδυ με stock settings. 

Επεξ/σία από SabotazNic

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το quick miner nicehash κανει τιποτα?????

edit : το nicehash miner λεει τιποτα??????

Επεξ/σία από alexcrx

2 ώρες πριν, ooaris είπε

Αδικαιολογητοι βαθμοί για 1660.βαζεις msi afterburner σε όλα και ριχνεις από εκεκ το power limit οπωσδήποτε. Μετά κάνεις overclock την μνήμη. Δες κάνα video στο tube. Είναι υποχρεωτικό να τα κάνεις όχι μόνο επειδή θα βγάλεις τουλάχιστον +30% απόδοση αλλά κια επειδή θα πέσουν και οι θερμοκρασίες που είναι ο λόγος που χαλάνε οι καρτες... 

Πως θα πέσουν οι θερμοκρασίες εαν αυξήσω μνήμη? 

Έβαλα το afterburner σε ένα δοκιμαστικά και έτρεξα το oc . Δεν είδα διαφορά. 

Εαν έχεις κάποια πρόταση καλοδεχουμενη 

38 λεπτά πριν, amakrypat είπε

Θα ριξεις το Power limit και θα κανεις underclock στο πυρηνα (τερμα αριστερα μπορεις να το πας). Μετα ασχολεισαι με memory ισως τιμες τυπου +500 να ειναι οκ. (googlαρε για να βρεις μια safe τιμη για την μνημη χωρις να χριεαστεις να τρεξεις bench κτλ) 

εβαλα το NiceHash Miner και cpu και gpu........

εχω 7700k και rtx 2080...........

βλεπω οτι τραβαει συνολο 300watt

καλα ειναι??????θα βγαλω τιποτα ή θα ερθει κανας λογαριασμος στον Θεο??????

28 λεπτά πριν, amakrypat είπε

Στο afterburner:

Ρίχνεις το power limit στο 70% (αυτό είναι το undervolt που θα ρίξει watt κια θερμοκρασία) 

Core - 200

Memory +800 (ανεβάζει mh/s) 

Αν οι 1660 είναι με το ένα fan... Βαλτο τουλάχιστον 80%. Είναι ζέστη κάρτα. 

Καλό θα ήταν να μην ξεπερνά τους 60C, γιατί η θερμοκρασία μνήμης θα είναι πιο ψηλά και δεν μπορείς να την δεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...