Προς το περιεχόμενο

Mining

pascalia2
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

To topic είναι αυστηρά για το "τεχνικό" κομμάτι του Mining, για trading υπάρχουν τα Clubs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Με 65  ηταν ποσο να το βαλει? Τεσπα ουτε απεξω δεν ξανα περναω 😛

OK.

Με 65 σου πήρε 0.002 ΕΤΗ; Πολλα μου φαίνονται.

Οποτε δε θα μας πεις αύριο τα στατιστικά σου. Πάντως το πρωί έβαλα το ΝΗ για 1 ώρα και δεν έβγαζε πολλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Θέλω να βάλω την 1050 απ' το παλιό pc ώστε να παίζω κάνα ελαφρυ adventure ή pixel art χωρίς να χαλάει hashrate η 2060. Μπορώ να την βάλω με το pc ανοιχτό; :P Μπα ε;

10 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Θέλω να βάλω την 1050 απ' το παλιό pc ώστε να παίζω κάνα ελαφρυ adventure ή pixel art χωρίς να χαλάει hashrate η 2060. Μπορώ να την βάλω με το pc ανοιχτό; :P Μπα ε;

Μπάααα....

20 λεπτά πριν, kkatzos είπε

OK.

Οποτε δε θα μας πεις αύριο τα στατιστικά σου. Πάντως το πρωί έβαλα το ΝΗ για 1 ώρα και δεν έβγαζε πολλα.

Τα 65 πως είναι πολλά, όταν τα υπόλοιπα pools σου κρατάνε fees για να καλύψουν πιθανά payouts που γίνονται όταν τα gas είναι 200+?

Επισης,στην σελίδα του etherscan λέει τις τιμές των low, avg και high τιμών (σε $) των gas. 

11 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Τα 65 πως είναι πολλά, όταν τα υπόλοιπα pools σου κρατάνε fees για να καλύψουν πιθανά payouts που γίνονται όταν τα gas είναι 200+?

Επισης,στην σελίδα του etherscan λέει τις τιμές των low, avg και high τιμών (σε $) των gas. 

Πολλά του φαίνονται τα 0.002eth και όχι τα 65. Αυτό εννοεί.

Ρε αγόρια το έχουμε πει επανειλημμένως .. για μια κάρτα ή μικρά hashrates.NH ή οποίο άλλο μάρκετ βολεύει.

Για ποιο μεγάλα pools και το flex θέλει 0.2 payout για να μην φανούν τα fees ( στα pools που δεν έχεις fee σκάβεις και μπλόκς με τα δικά σου fees οπότε δίνουν λιγότερο reward που σε βάθος χρόνου θα έχει μια διαφορά υπέρ του flex μπλα μπλα)

Για τον φίλο που θέλει να νοικιάσει hash από NH όχι δεν είναι για ερασιτέχνες σαν και εμάς. Το χρησιμοποιούν για να αλλάξουν από btc σε eth γιατί συγκεκριμένες φορές το flipping φέρνει κέρδη. Ακόμα το έχουν για ξέπλυμα γιατί κρύβεται το wallet που ξεκινάνε τα btc σε καθαρό mining eth wallet. Ορισμένοι τζογαρουν και πάνε solo eth mining με στόχο να χτυπήσουν τα μεγάλα σε reward's blocks.

Με το να παει να αγοράσει κάποιος 100€ από το ΝΗ καλύτερα να τα πάρει απευθείας BTC 

My 2 cents

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Vsrs7 είπε

Πολλά του φαίνονται τα 0.002eth και όχι τα 65. Αυτό εννοεί.

Και εγω λεω αυτο:

image.png.95d3449e1de302baf358c9b6b96f982d.png

Ειτε βγαλεις 0.05 eth, ειτε 0.5, τα fees κατα το payout παραμενουν σταθερα (αναλογως το gas limit που εχεις ορισει).

26 λεπτά πριν, omitziz είπε

Για ποιο μεγάλα pools και το flex θέλει 0.2 payout για να μην φανούν τα fees ( στα pools που δεν έχεις fee σκάβεις και μπλόκς με τα δικά σου fees οπότε δίνουν λιγότερο reward που σε βάθος χρόνου θα έχει μια διαφορά υπέρ του flex μπλα μπλα)

Απλα για να δω αν το εχω καταλαβει καλα. Σε πχ ethermine, σου κραταει καποιο fee απο το reward του block? 

Επεξ/σία από SabotazNic

4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Απλα για να δω αν το εχω καταλαβει καλα. Σε πχ ethermine, σου κραταει καποιο fee απο το reward του block? 

Όχι , το κάθε pool που έχει μηδενικά fees βάζει 1 gwei to κάθε transaction payout. Μαζεύει όλα αυτά τα fees και τα χώνει σε blocks και τα σκάβει. Όποτε αυτά τα blocks θα έχουν μικρότερο reward λόγο του ελάχιστου fee.

1 ώρα πριν, kkatzos είπε

OK.

δεν ηταν δικα μου ρε αυτα ,φιλου ηταν εγω εχω δρομο ακομα

1 ώρα πριν, kkatzos είπε

OK.

ναι ειχε πεσει τις πρωινες ωρες ,δεν ξερω πως παει σημερα ,ακομα

56 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

σε σχεση με το ethermine που δεν κραταει σχεδον τπτ ας πουμε μου φαινονται πολλα ρε συ. 

5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

σε σχεση με το ethermine που δεν κραταει σχεδον τπτ ας πουμε μου φαινονται πολλα ρε συ. 

17 λεπτά πριν, omitziz είπε

Όχι , το κάθε pool που έχει μηδενικά fees βάζει 1 gwei to κάθε transaction payout. Μαζεύει όλα αυτά τα fees και τα χώνει σε blocks και τα σκάβει. Όποτε αυτά τα blocks θα έχουν μικρότερο reward λόγο του ελάχιστου fee.

1 ώρα πριν, malakudi είπε

Αν είναι αλήθεια ότι ο φίλος παραπάνω έκανε μεταφορές από εξωτερικό 225k euro σε 3 εμβάσματα, να περιμένει σύντομα τον έλεγχο της ΑΑΔΕ.  Όποιος κάνει τέτοια δήλωση κινδυνεύει να του τα πάρει όλα η εφορία, να φορολογηθεί σαν εισόδημα που δε δικαιολογείται με τη μέγιστη κλίμακα (45%) συν πρόστιμα. Ακόμα κι αν γίνει αποδεκτό το ποσό σαν κέρδος από υπεραξία κεφαλαίου, θα πρέπει το ποσό αγοράς να είχε δηλωθεί όταν έγινε η αγορά, μιας που αποτελεί τεκμήριο. Κοινώς, αν κάποιος αγόρασε crypto το  2019 σαν επένδυση, έπρεπε να τα δηλώσει πέρυσι στο αντίστοιχο πεδίο.

Γιατί να αρνηθεί ο έφορος μια δήλωση για crypto με το 15%; Γιατί πολύ απλά όλη αυτή η συναλλαγή μπορεί να αποτελεί ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Για παράδειγμα, έχω 200k μαύρα, αγοράζω οποιοδήποτε coin για 2k, τα βάζω με εντολή πώλησης 200k, τα αγοράζω με τα μαύρα λεφτά σε πολλές συναλλαγές (πχ από crypto ATMs κτλ) και εμφανίζω τα 200k κέρδη για φορολόγηση 15%. Δε τους έχω για χαζούς στην ΑΑΔΕ.

Για να γίνει η δήλωση θα πρέπει να προσκομίσεις το χαρτί αγοράς και πώλησης άρα τα εισοδήματα σου θα πρέπει να δικαιολογούν τα χρήματα αγοράς, το ξαναλέω πρόβλημα υπάρχει με την εξόρυξη αυτή την στιγμή 

1 ώρα πριν, omitziz είπε

Ρε αγόρια το έχουμε πει επανειλημμένως .. για μια κάρτα ή μικρά hashrates.NH ή οποίο άλλο μάρκετ βολεύει.

Για απάντησε κι αυτό.

Θα έπερνα λιγότερα ή περισσότερα ETH από NH; Όχι τι θα δω στο wallet του NH σε ευρώ. Τι θα δω στο BINANCE αν τα τραβήξω στην τράπεζα σαν fiat και τα στείλω αμέσως στο  BINANCE και τα μετατρέψω σε ETH. Διότι το NH δεν σου δίνει άλλη επιλογή. Μόνο σε fiat πληρωμή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, malakudi είπε

Αν είναι αλήθεια ότι ο φίλος παραπάνω έκανε μεταφορές από εξωτερικό 225k euro σε 3 εμβάσματα, να περιμένει σύντομα τον έλεγχο της ΑΑΔΕ.  Όποιος κάνει τέτοια δήλωση κινδυνεύει να του τα πάρει όλα η εφορία, να φορολογηθεί σαν εισόδημα που δε δικαιολογείται με τη μέγιστη κλίμακα (45%) συν πρόστιμα. Ακόμα κι αν γίνει αποδεκτό το ποσό σαν κέρδος από υπεραξία κεφαλαίου, θα πρέπει το ποσό αγοράς να είχε δηλωθεί όταν έγινε η αγορά, μιας που αποτελεί τεκμήριο. Κοινώς, αν κάποιος αγόρασε crypto το  2019 σαν επένδυση, έπρεπε να τα δηλώσει πέρυσι στο αντίστοιχο πεδίο.

Γιατί να αρνηθεί ο έφορος μια δήλωση για crypto με το 15%; Γιατί πολύ απλά όλη αυτή η συναλλαγή μπορεί να αποτελεί ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Για παράδειγμα, έχω 200k μαύρα, αγοράζω οποιοδήποτε coin για 2k, τα βάζω με εντολή πώλησης 200k, τα αγοράζω με τα μαύρα λεφτά σε πολλές συναλλαγές (πχ από crypto ATMs κτλ) και εμφανίζω τα 200k κέρδη για φορολόγηση 15%. Δε τους έχω για χαζούς στην ΑΑΔΕ.

η εφορια μπορει να τον κυνηγησει ετεροχρονισμενα, αυτος δεν μπορει να προσκομισει με τον ιδιο τροπο το ποσο που επενδυσε  για να δικαιολογησει τα κερδη;

δηλαδη αν εγω τοποθετησω σημερα 100 ευρω σε ενα shitcoin και αυτο σε 5 χρονια γινει 100.000 θα πρεπει να δηλωσω εξαρχης στην εφορια την αγορα των 100 ευρω για να ειμαι ενταξει;

Επεξ/σία από Odyss3us

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...