Προς το περιεχόμενο

Mining

pascalia2
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

To topic είναι αυστηρά για το "τεχνικό" κομμάτι του Mining, για trading υπάρχουν τα Clubs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

15% δεν ειναι για τα κερδη απο crypto ή δεν εχει περαστει ακομα αυτο? Αν εχεις λογιστη, να τα περασει ως κερδη. Αν δεν εχεις, βρες καποιον σχετικο να σε καθοδηγησει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, greekfragma είπε

μισό γιατί με έπιασε λίγο ζαλάδα...πούλησες και τα 768.000 με 0.3 το ένα;

άρα μπήκαν στο λογαριασμό σου 230.400ευρώ σε ένα έμβασμα;

Συγκεκριμένα μπήκαν στο λογαριασμό 225κ€ και κάτι ψηλά. Το έκανα σε 3 δόσεις το έμβασμα από kraken. 

Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

15% δεν ειναι για τα κερδη απο crypto ή δεν εχει περαστει ακομα αυτο? Αν εχεις λογιστη, να τα περασει ως κερδη. Αν δεν εχεις, βρες καποιον σχετικο να σε καθοδηγησει.

Έχω λογιστή αλλά δεν ξέρω πως να του το πω. Ειχε κάποιες κρατήσεις γτ έπρεπε να πάρω περισσότερα αλλά όχι 15%. Νομίζω κ ολας... Δεν λογάριασα και πολλά απλά τα πήρα. 

Μόλις τώρα, b-boy_steve είπε

Συγκεκριμένα μπήκαν στο λογαριασμό 225κ€ και κάτι ψηλά. Το έκανα σε 3 δόσεις το έμβασμα από kraken. 

Dan Marino Holy Shit GIF

Δε ξέρω στο πόσο είχες μπει αλλά φαντάζομαι για τέτοιο σοβαρό ποσό τζόγαρες άσχημα. Καταρχάς λοιπόν καλορίζικη η Λάμπο

ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΝΑ ΕΝΑΣ ΕΔΩ ΜΕ ΛΑΜΠΟ

κατά δεύτερον μίλα με λογιστή οπωσδήποτε. σίγουρα θα φορολογηθείς με 15% επί των κερδών (όχι επί του συνόλου που ήρθε μέσα)

σε καλή μεριά να ευχηθώ και να τα φας όπως γουστάρεις. άντε και στα δικά μας κάποια μέρα. 

• Like 2

1 λεπτό πριν, greekfragma είπε

Dan Marino Holy Shit GIF

Δε ξέρω στο πόσο είχες μπει αλλά φαντάζομαι για τέτοιο σοβαρό ποσό τζόγαρες άσχημα. Καταρχάς λοιπόν καλορίζικη η Λάμπο

ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΝΑ ΕΝΑΣ ΕΔΩ ΜΕ ΛΑΜΠΟ

κατά δεύτερον μίλα με λογιστή οπωσδήποτε. σίγουρα θα φορολογηθείς με 15% επί των κερδών (όχι επί του συνόλου που ήρθε μέσα)

σε καλή μεριά να ευχηθώ και να τα φας όπως γουστάρεις. άντε και στα δικά μας κάποια μέρα. 

Σ ευχαριστώ πολύ! 

Καλά τι λαμπο;;; χαχα ένα 1600cc έχω και είμαι οριακά... 

Επίσης δεν περίμενα ποτέ ότι όταν θα έβγαζα λεφτά αντί να χαιρόμουν μόνο θα ανχωνομουν και ταυτόχρονα... Αν είναι δυνατόν... 

Οπότε αύριο πάω λογιστή και θα δω τι θα γίνει. 

Επίσης παίδες για το turtlecoin τι έχετε να πείτε;;; έχω ήδη μαζέψει αρκετά εκεί και λέω να τα κρατήσω σίγουρα για ένα χρόνο. Έχετε κάνα vision? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με το συμπάθειο ρε φιλαράκι αλλά με 224 και ΤΡΙΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ στη τράπεζα δε ξέρω και πολλούς γύρω μου.

αυτά είναι καλά άγχη. άμα αγχώνεσαι πολύ να σε βοηθήσω αν θες. ελεύθερα στείλε όσα νομίζεις να ξε-αγχωθείς.

(πω είναι και περασμένη ώρα και θα τα ξαναδιαβάσω το πρωί και θα με πιάσουν τα γελια ή θα μου φανεί πολύ πικρός ο εσπρέσσο)

αν σου έκατσε καλή το doge μάλλον εσύ να μας πεις το vision

(αν και το θρεντ δεν είναι για trading και καλό είναι να το λήξουμε εδώ με τη χαρά σου)

Η γνώμη μου μπορεί να θεωρηθεί και άσχετου με βασικές γνώσεις μακροοικονομίας. 1 χρόνο τώρα έπιασε κορυφή και έκανε σοβαρή διόρθωση πρόσφατα. ίσως είναι καλή στιγμή να μπεις μιας και το volume δείχνει σταθερά ανοδικό. αλλά προφανώς κολοκυθοτυρόπιτα στη μαγική μου σφαίρα.

Επεξ/σία από greekfragma
  • Like 1

200k κανένας νορμάλ άνθρωπος δεν κρατάει σε ένα λογαριασμό. Ρώτα τον λογιστή σου πως θα τα κάνετε 20αρια σε λογαριασμούς αν και τώρα με τόσο μεγάλα εμβάσματα πέταξε το πουλάκι και θα έρθει το άλλο πουλάκι.

Δεν έπρεπε να τα φέρεις εδώ πάντως , ούτε καν Revolut 6ψηφια νούμερα.

1 ώρα πριν, b-boy_steve είπε

Το μόνο που λέει είναι payward Ltd... 

Είναι πολλά... Είχα περιπου 768000 doges και πούλησα με 0.30€ περίπου... 

Να αρχίσω να κλαίω;;; 

Κάτσε έδωσες  30 χιλιάρικα σε dodge? :P 

Κατόπιν εορτής καλά σου βγήκε αλλά λολ 

Όσο για την φορολογία όταν κάνεις την δήλωση σου γράψε τα 30 χιλιάρικα σαν 743 (δαπάνη για επενδύσεις χαρτοφυλακίου ή κάπως έτσι) 

τα 230,400 (έστω αυτά που έβγαλες) - 30000(έστω αυτά που πλήρωσες για να κάνεις την αρχική αγορά) =200.400 γράψτα στο 781 

Ο φόρος θα βγεί 15% επι των 200,400

Επίσης, μπαίνει και εισφορά αλληλεγγύης (έχει κλίμακα αλλά ειναι μονοψήφιο ποσοστό ξεκινάει απο 2,2% νομίζω ανάλογα την  περίπτωση εσύ για να έδωσες 30.000 σε dodge υποθέτω ότι έχει σχετικά μεγάλη δήλωση έτσι και αλλιώς οπότε υπολόγιζε 9 με 10% )

Αλλά πήγαινε σε λογιστή καλύτερα και πες του όλες τις  λεπτομέρειες καθώς και τα υπόλοιπα οικονομικά σου στοιχεία κτλ αυτό το έγραψα για μια γενική εικόνα. 

Αλλα ρε φίλε 30.000 σε dodge;;; κοκκινο μαύρο κτλ παίζεις; :P 

• Like 1

19 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Κάτσε έδωσες  30 χιλιάρικα σε dodge? :P 

Κατόπιν εορτής καλά σου βγήκε αλλά λολ 

Όσο για την φορολογία όταν κάνεις την δήλωση σου γράψε τα 30 χιλιάρικα σαν 743 (δαπάνη για επενδύσεις χαρτοφυλακίου ή κάπως έτσι) 

τα 230,400 (έστω αυτά που έβγαλες) - 30000(έστω αυτά που πλήρωσες για να κάνεις την αρχική αγορά) =200.400 γράψτα στο 781 

Ο φόρος θα βγεί 15% επι των 200,400

Επίσης, μπαίνει και εισφορά αλληλεγγύης (έχει κλίμακα αλλά ειναι μονοψήφιο ποσοστό ξεκινάει απο 2,2% νομίζω ανάλογα την  περίπτωση εσύ για να έδωσες 30.000 σε dodge υποθέτω ότι έχει σχετικά μεγάλη δήλωση έτσι και αλλιώς οπότε υπολόγιζε 9 με 10% )

Αλλά πήγαινε σε λογιστή καλύτερα και πες του όλες τις  λεπτομέρειες καθώς και τα υπόλοιπα οικονομικά σου στοιχεία κτλ αυτό το έγραψα για μια γενική εικόνα. 

Αλλα ρε φίλε 30.000 σε dodge;;; κοκκινο μαύρο κτλ παίζεις; :P 

Μπορεί και 3000 εάν τα είχε βάλει 1 χρόνο πριν .. αλλά 3000 σε doge πριν 1 χρόνο ? Ούτε ο Χουντίνι.

Το doge έχει παίξει και αρκετά πιο κάτω μέχρι 0.00007 οπότε αν αγόρασε εκεί μιλάμε για 50 ευρώ να αγοράσει τα 768000 νομίσματα. Τώρα στα πόσα αγόρασε δεν έχει σημασία. Φτάνει ότι έβγαλε ένα σοβαρό πόσο και να δει να το χαρεί. 20 χρόνια θέλει να δουλεύεις στην Ελλάδα για να το βγάλεις. Επίσης πέτα το 1600αρι φίλε προφανώς δεν χρειάζεται lambo αλλά ένα τίμιο Mercedes audi BMW μπορείς να τσιμπήσεις.

Ιούλιο 2017 το είχα δει το doge είχε 0.0015 το 1 αλλά όλοι έλεγαν trash coin να που το trash coin μας έβαλε όλους τα γυαλιά. Παρεουλα με τον Ελον. 

• Thanks 1

Κανείς από nichhash; Hashrate και payout από χθες; Ιδανικά κάποιος που το άφησε 24ωρο; 

Επίσης έχει κάποιος από αυτές τις EVGA 2000 NVIDIA με sensor στις vram να μας πει τι θερμοκρασία βαράνε οι GDDR6;

15 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Επεσαν ολα τα κρυπτο, μαλλον λογω Τουρκιας. Δευτερα eth και btc θα ειναι παλι πανω, οποτε who cares

Σιγά το πράγμα, αναμενόμενη μια διόρθωση με πώληση κ κατοχύρωση κερδών. 

31 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Κανείς από nichhash; Hashrate και payout από χθες; Ιδανικά κάποιος που το άφησε 24ωρο; 

Επίσης έχει κάποιος από αυτές τις EVGA 2000 NVIDIA με sensor στις vram να μας πει τι θερμοκρασία βαράνε οι GDDR6;

Εγώ, έχει μειωμένη απόδοση, 360mh 0,000122.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, kmilioris είπε

Hashrate;

Άκυρο τώρα το πρόσεξα. ναι όντως δεν παίζει τόσα λίγα με 360 MH/s

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, kmilioris είπε

Σιγά το πράγμα, αναμενόμενη μια διόρθωση με πώληση κ κατοχύρωση κερδών. 

με 360mh/s ειχες 5 ευρω το 24ωρο?  Καποιο λαθος εχεις κανει.

Μαλλον εννοεις στο 4ωρο.

Επεξ/σία από akoinonitos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...