Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

To topic είναι αυστηρά για το "τεχνικό" κομμάτι του Mining, για trading υπάρχουν τα Clubs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Odyss3us είπε

πουλας και αγοραζεις;  νομιζα εκανες μονο hodl απο σκαψιμο

Ναι κάνω HODL απλά έκανα 2 trade με την μεγάλη άνοδο. Τον ένα το έκλεισα στα 1811 όπως έγραψα .. το άλλο το έχω ποιο κάτω. Fiat δεν βγάζω εκτός των παγίων για κανένα λογο

1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Είναι καλό το trade δηλαδή? Η εδω είναι το mining thread? Το γράφω γιατί όταν γράφαμε για trade μας έβαζες χέρι. 

Αφού δεν άκουγε κανένας ανέβηκα στο βαγόνι τι να κάνω. Έχεις δίκιο όμως το σταματάω και πάω για δουλειά .

• Απαντ. 9,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα!

Μια συντομη ερώτηση. 

Αξιζει ν ασχοληθω με 2070 super για mining  ή το ξεχνάω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, panosv7 είπε

Παιδιά καλημέρα!

Μια συντομη ερώτηση. 

Αξιζει ν ασχοληθω με 2070 super για mining  ή το ξεχνάω?

Αν το έχεις 24/7 αξίζει. Κανά 60-80€ τον μηνα.

Επεξ/σία από Vsrs7
Δημοσ.

Η αμήχανη στιγμή που έχεις αγοράσει 3 games με τα λεφτά του mining και δεν μπορείς να παίξεις γιατί πληρώνει καλά τώρα :P

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Vsrs7 είπε

Αν το έχεις 24/7 αξίζει. Κανά 60-80€ τον μηνα.

Και παραπάνω. Τόσα βγάζω εγώ με την 2060. Κοντά στα 100 λογικά θα είναι η 2070S..

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Και παραπάνω. Τόσα βγάζω εγώ με την 2060. Κοντά στα 100 λογικά θα είναι η 2070S..

Ιδια φαση με cod wz. Θελω να μπω να τελειωσω το battle pass γμτ. Αντε και με αυτο το dlss. Απο μαρτιο ειχαν πει.

Δημοσ.

Εμένα μου ήρθαν 2 3070 σήμερα και λυπάμαι να σταματήσω το rig για να κάτσω να τις βάλω και να τις ρυθμίσω... Γιατί θα χάσω πολύτιμο χρόνο 🙄🙄🙄🤔

Δημοσ.

@kkatzos πάλι στο telegram του 2miners άτομα που δεν έχουν shares, βγάζει worker offline κτλ. Ή δεν έχουν ιδέα ότι συμβαίνει κάτι, ή έχουν ιδέα. Ακόμα πόσο για το payout σου? 

Μόλις τώρα, Vsrs7 είπε

Εμένα μου ήρθαν 2 3070 σήμερα και λυπάμαι να σταματήσω το rig για να κάτσω να τις βάλω και να τις ρυθμίσω... Γιατί θα χάσω πολύτιμο χρόνο 🙄🙄🙄🤔

10 λεπτά υπόθεση 😛. Τοποθέτησε τες, ετοίμασε rizer και κλείσε και σύνδεσε pci και τροφοδοσία. Problem solved 

• Like 2
Δημοσ.

Εχω 2 psu corsair 1000w και θελω να βαλω 7 3070 πανω τους και προβλιματιζομαι στο πως να δωσω τροφοδοσια! Τα τροφοδοτικα εχουν μεσα 4 pcie οπου διακλαδονονται και δινου 2 x 2+6. Ψαχνω για splitters 8pin Male to dual 6+2 Female για να ενωσω το 8 pin του splitter στην μια gpu με τα 2 6+2 και την αλλη ακρη το καλωδιο του psu σε splitter για να τροφοδοσια σε 2 risers! Το προβλημα μου ειναι οτι δεν βρισκω τον συγκεκριμενο splitter. Καμια αλλη ιδεα πως να τα συνδεσω ολα?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Vsrs7 είπε

μα περισσότερα χάνεις τώρα που τις έχεις και κάθονται..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

μα περισσότερα χάνεις τώρα που τις έχεις και κάθονται..

Σκέφτομαι μήπως πουλήσω καμία και δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Ένας λόγος παραπάνω που δεν τις έχω στήσει ακόμα.

Άσε που τώρα πίνω καφεδάκι και διαβάζω μήπως βρω κάνα coin που να αξίζει να επενδύσω 😁😁😁

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, DimitrisJimmys είπε

Εχω 2 psu corsair 1000w και θελω να βαλω 7 3070 πανω τους και προβλιματιζομαι στο πως να δωσω τροφοδοσια! Τα τροφοδοτικα εχουν μεσα 4 pcie οπου διακλαδονονται και δινου 2 x 2+6. Ψαχνω για splitters 8pin Male to dual 6+2 Female για να ενωσω το 8 pin του splitter στην μια gpu με τα 2 6+2 και την αλλη ακρη το καλωδιο του psu σε splitter για να τροφοδοσια σε 2 risers! Το προβλημα μου ειναι οτι δεν βρισκω τον συγκεκριμενο splitter. Καμια αλλη ιδεα πως να τα συνδεσω ολα?

Τα 2 χ6+2 θα πανε στις καρτες. Για τα risers χρησιμοποιησε τα molex adapters. Οκ, για mining δεν θα εχεις θεμα με τα 2χ6+2.

Υποψιν οτι αν δεν συνδεσεις και τα τροφοδοτικα μεταξυ τους με τα 24πινα, πρωτα βραχυκυκλωνεις τα 2 τροφοδοτικα και μετα ανοιγεις το pc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, DimitrisJimmys είπε

Εδώ είσαι

https://mineshop.eu/cables/pci-e-8-pin-male-to-2-6-2-pin-female-power-y-splitter-graphic-card-cable/

https://mineshop.eu/cables/24pin-20-4pin-dual-psu-atx-power-supply-adaptor-cable-connector-for-mining/

Επεξ/σία από batigoal83
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

πάλι στο telegram του 2miners άτομα που δεν έχουν shares, βγάζει worker offline κτλ. Ή δεν έχουν ιδέα ότι συμβαίνει κάτι, ή έχουν ιδέα. Ακόμα πόσο για το payout σου? 

Από χθες πάνε πολύ καλά.

Βασικά τα καλύτερα rewards που έχω δει ποτέ ανεξαρτήτως pool.

2miners.png

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Από χθες πάνε πολύ καλά.

Βασικά τα καλύτερα rewards που έχω δει ποτέ ανεξαρτήτως pool.

2miners.png

πολυ δυνατο με την vega εισαι?

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...