Προς το περιεχόμενο

Mining

pascalia2
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

To topic είναι αυστηρά για το "τεχνικό" κομμάτι του Mining, για trading υπάρχουν τα Clubs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, makhno21 είπε

Εγώ έχω μια 5700ΧΤ της asrock με παρόμοιες θερμοκρασίες. Θα της αλλάξω thermal pads. Ναι είσαι εντός ορίων, αλλά οριακά.

Η διαδικασία η σύγκεκριμενη είναι δύσκολη; Γιατί γενικά είμαι της φάσης μην κάνω καμία μαλακια και τρέχουμε τώρα που έχει 1200€ η κάρτα χαχαχα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 ώρες πριν, kanesaxo είπε

α, οχι δε περιμενα τοσο! θα το ξαναδοκιμασω.

και επανερχομαι! 

Θα σας γραψω και ΜΗ/ς και W να δούμε αν "συμφέρει".

Nα επανέλθω!

Βλέπω 30.80mh/s

Εχω βάλει ρυθμισεις που εχω βρει σ'ενα σαιτ (μπαμ μπαμ, δεν εκατσα να ασχοληθω) 60% power , -200 core clock , +1100 mem clock. Απο θερμοκρασιες, δεν εχει θεμα το τερατάκι.

Με σβηστή οθονη πισι, βλέπω απ'το line interactive ups πως καταναλανω 135 βαττ.  (πισι+ρουτερ+ενισχυτης σηματος βονταφ+ηχεια)

Τι λέτε;

@SabotazNic

Μην τα στέλνεις metamask. Στείλε τα κατευθείαν σε ανταλακτηριο για να γλυτώσεις τα network fees από το μεταμασκ προς το ανταλακτηριο μετά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, ooaris είπε

Μην τα στέλνεις metamask. Στείλε τα κατευθείαν σε ανταλακτηριο για να γλυτώσεις τα network fees από το μεταμασκ προς το ανταλακτηριο μετά. 

ωχ ρε συ εχω χασει τη μπαλα. Οτι και να εχω κάνει, κάποιος μου λεει να κανω κατι άλλο (σιγουρα ολοι θελουν να βοηθησουν!).

Πολλες ινφο μαζι και εχω πελαγώσει!

Στη παρούσα φάση με ενδιαφέρει να λειτουργει σωστά. Μπορώ να επιβαβαιώσω κάπως οτι χρησιμοποιει και τα 6GB της μνημης της κάρτας;

Στο GPU-Z βλέπω να χρησιμοποιούνται τα 4.8 γκιγκα απ'τα 6. Βέβαια το mh/s ειναι όσο των περισσοτερων.

Επεξ/σία από kanesaxo

15 λεπτά πριν, kanesaxo είπε

Στο GPU-Z βλέπω να χρησιμοποιούνται τα 4.8 γκιγκα απ'τα 6.

Και πολύ σωστά βλέπεις .. αυτό είναι το μέγεθος του DAG και αυξάνει ανά epoch.

Όταν φτάσει στο μέγεθος μνήμης της κάρτας σου δεν θα μπορείς να σκάβεις άλλο αποδοτικά. Μην σε ανησυχεί όμως, αυτό θα γίνει τον Μάιο του 2023 για τα 6GB

34 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Σε πορτοφολι θα τα στειλει καποιος που εχει αρκετα gh/s και προσφερει καποια ασφαλεια. Οι υπολοιποι τα στελνουμε coinbase.

Η binance

Θέλω να βάλω μια κάρτα σε riser και έχω ενα 8pin 1to2 splitter 6+2 και δε θέλω να συνδέσω στο riser το SATA -->6pin, θέλω να χρησιμοποιήσω το 6pin του PCI-e. Θα έχει θέμα; Το κίτρινο στη φώτο είναι το SATA. 

IMG_3014.jpg

4 λεπτά πριν, AlexPc είπε

Θέλω να βάλω μια κάρτα σε riser και έχω ενα 8pin 1to2 splitter 6+2 και δε θέλω να συνδέσω στο riser το SATA -->6pin, θέλω να χρησιμοποιήσω το 6pin του PCI-e. Θα έχει θέμα; Το κίτρινο στη φώτο είναι το SATA. 

IMG_3014.jpg

Προχώρα άφοβα

• Thanks 1

23 λεπτά πριν, xokarinos είπε

Καλημερα !!
έχω wallet exodus , από εκεί για να μεταφέρω ΕΤΗ και BTC σε Binance , ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος ?

Υπάρχουν πολλοί τρόποι; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...