Προς το περιεχόμενο

Mining

pascalia2
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

To topic είναι αυστηρά για το "τεχνικό" κομμάτι του Mining, για trading υπάρχουν τα Clubs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Kατι υπολογιζεις λαθος ρε συ. 95.3 που εχεις εσυ με 98 εχουν 7.3% διαφορα? το payment  που εβαλα ειναι για ενα 24ωρο πριν απο την ωρα που το ποσταρα ,μπορεις να βαλεις σαν average ας πουμε τις τελευταιες 6 ωρες ,εκει επειδη τα δυο τελευταια  payment ηταν ηψηλα ειχε average /24 9.16 ευρω.  

Αν το υπολογισεις σωστα συμφωνα με το payments σου με 98mh/s θα εβγαζες 8.35 ευρω.

8.12x98/95.3= 8.35

Το θεμα ειναι πως διαφορες δεν υπαρχουν   και οποιες υπαρχουν ειναι μικρες ποτε υπερ του ενος και ποτε υπερ του αλλου , δεν γινεται δλδ να δεις ποτε δοαφορα στο 1 ευρω τη μερα ξερω γω εκει θελω να καταλειξω. Το whattomine δεν δειχνει σωστα νουμερα. Καθε μερα συγκρινουμε 2 3080 με τα ιδια σεττινκς και διαφορες ουσιαστικες δεν υπαρχουν. Δεν γινεται να μην πιστευω αυτα που βλεπω και να πιστευω το whattomine.

102.4 έλεγε το PS σου. Και εγω είχα  95.4. Είναι 7.4% 

Screenshot_20210407_141537.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, ooaris είπε

102.4 έλεγε το PS σου. Και εγω είχα  95.4. Είναι 7.4% 

Screenshot_20210407_141537.jpg

Ο miner σου ποσα λεει ρε ,το reported ειναι αυτο που δινει ο miner ,αυτο που βλεπεις εκει ειναι το average το δικο σου ,εμενα το reported ειναι 98mh/s.

Θα σου δωσω ενα παραδειγμα.

Εμενα η καρτα μου βγαζει 98mh/s αλλα η average accepted speed ειναι 102 στο nicehash server

εσενα η καρτα σου βγαζει 95.4mh/s αλλα η average accepted speed στον server  του erhermine ειναι 91 ξερω γω. 

Που ειναι καλυτερα?

Στο ethermine εχεις cuurent ,average και reported 

reported:  οσα λεει ο miner 

current αυτα που σου δειχνει εκεινη την στιγμη μπο να ειναι 75 μπορει να ειναι και 125 ,υπαρχει διακυμασνη αν εχεις παρατηρησει αναλογως δυσκολιας , επθκοινωνιας με server ,rejected κλπ.

και το average: που ειναι ο μεσος ορος της διακυμασης αυτης.

Επεξ/σία από akoinonitos

26 λεπτά πριν, SpirosRonto είπε

Με αυτα εδω ειμαι(τα εβαλα τερμα κατω) ακομα στο ψαξιμο αλλα προς το παρον με παραπανω memory clock με παει καλυτερα σε hash rates και οσο το κραταω ειναι σταθερο προς το παρον το ειχα αφησει ολο το βραδυ. Δεν ξερω τι να αλλαζα πχ στο οριο ενεργειας δεν εχω καταλαβει αν θα βοηθαγε.

Ωραιοοο, με το modded bios εχεις δει διαφορά ή κατι αλλο; Εγω που δοκιμασα τα σετινγκ σου με το απλο bios επεσε για κανα 0.5MH/s . Sapphire pulse και εγω

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

χωρίς το modded bios, με παρόμοιες ρυθμίσεις, ήμουν 52.λίγο MH/s.

πήρε δηλ. 2.5 MH/s και έπεσε λίγο η θερμοκρασία στις μνήμες και η κατανάλωση

3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ο miner σου ποσα λεει ρε ,το reported ειναι αυτο που δινει ο miner ,αυτο που βλεπεις εκει ειναι το average το δικο σου ,εμενα το reported ειναι 98mh/s

Εγώ ειδα ένα νούμερο.

Θεώρησα ότι είναι το σταθερό, reported. 

Screenshot_20210407_143214.jpg

Το reported είναι για τα σκουπίδια και δεν έχει κανένα ενδιαφέρον. Average μετράμε μόνο 

1 λεπτό πριν, ooaris είπε

Εγώ ειδα ένα νούμερο.

Θεώρησα ότι είναι το σταθερό, reported. 

Screenshot_20210407_143214.jpg

οχι ρε ειναι το αντιστοιχο average το δικο σου. 

πχ τωρ εχω την καρτα με +1250 μνημη ,το reported μου ειναι αυτο 

1268206250_Screenshot_20210407-143843_SamsungInternet.jpg.5c2b6025af6a547d350fe7806f0074b0.jpg

αλλα το average μου ειναι αυτο

605655293_Screenshot_20210407-144128_SamsungInternet.jpg.c109be4971e7ebb66698c1215547652d.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, totomis είπε

χωρίς το modded bios, με παρόμοιες ρυθμίσεις, ήμουν 52.λίγο MH/s.

πήρε δηλ. 2.5 MH/s και έπεσε λίγο η θερμοκρασία στις μνήμες και η κατανάλωση

Έδωσε αρκετό δηλαδή μια χαρά , και σε γκειμινγκ δεν σε επηρεάζει; Μήπως υπάρχει κάποιο λινκ αν γίνεται από εκεί που το πήρες το mod να το έψαχνα; Αν έχεις χρόνο δηλαδή.

Δεν ξέρω αν έχεις δει και το Phoenix miner , εμένα από 52.9 που δίνει εν τέλει 52.2 λόγω fee , στο Phoenix συνήθως 53.5 είναι και έχει 0.65% fee σε σχέση με το άλλο που έχει 1%.  Αν και όταν είμαι στα παράθυρα κολλάει λίγο λόγω υπερπροσπάθειας gpu 😂

Επεξ/σία από SpirosRonto

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, omitziz είπε

Το reported είναι για τα σκουπίδια και δεν έχει κανένα ενδιαφέρον. Average μετράμε μόνο 

προφανως αλλα το average δεν εξαρταται μονο απο την καρτα η τις καρτες ,αλλα και απο την συνδεση, τους server του καθε pool ,rejacted stales κλπ. Η συγκριση θα γινει με το τι specs εχει το hardware, οποτε στα specs μπαινει καθαρα το reported.

Επεξ/σία από akoinonitos

4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

προφανως αλλα το average δεν εξαρταται μονο απο την καρτα η τις καρτες ,αλλα και απο την συνδεση, τους server του καθε pool ,rejacted stales κλπ. Η συγκριση θα γινει με το τι specs εχει το hardware

Μου είχε δημιουργηθεί η εντύπωση ότι μετράτε τι μπαίνει στο wallet στο τέλος της ημέρας ( οπότε μας νοιάζουν όλα αυτά) .. πάω πάσο

4 λεπτά πριν, omitziz είπε

Δεν συμφωνώ. 

Το μόνο δεδομένο είναι το reported από τον miner. Τα υπόλοιπα είναι αποτελέσματα περιπλοκων διαδικασιών ( τι block έλαβε το pool εκείνη την στιγμή, πότε το πρόλαβες, πόσα shares του block έστειλες, πόσα έγιναν  stale, θείοι... Ορφανά... Και ένα κάρο μπούρδες. 

Ή σωστή σύγκριση γίνεται με το αρχικό reported hashrate από τον miner που είναι πάντα σταθερό και από το τελικό profit σε eth. 

Δηλαδή μέθοδος των τριών... 

Τόσα mhs έδωσα

Τόσα eth  πήρα  (σε x χρόνο) 

Το κακό με το nh είναι ότι τα γυρίζει σε btc και γίνεται πιο περίπλοκο όταν πας να το συγκρινεις με pool

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, sharke είπε

εχει κανένας γνωστό αργεντινή?

να βγάλουμε ακρη να πάρουμε κάρτες normal τιμές?1.JPG.29f51a1496b51c8d896151e62797c452.JPG

2.000 usd ειναι αυτο btw. Οχι οτι ειναι φυσιολογικο, αλλα δεν ειναι αυτο που φαινεται :P

Επεξ/σία από SabotazNic

3 λεπτά πριν, sharke είπε

εχει κανένας γνωστό αργεντινή?

να βγάλουμε ακρη να πάρουμε κάρτες normal τιμές?1.JPG.29f51a1496b51c8d896151e62797c452.JPG

1700€ για 3060 δεν το λες normal τιμή 

Εχω αυτο το τροφοδοτικο https://www.gigabyte.com/us/Power-Supply/P850GM#kf και δε μπορω να βρω 8pin --> x2 6+2pin σαν αυτα που ειχε μεσα στο κουτι. Εχω φάει το τόπο. Θέλω ακριβως τα ιδια γιατι τα third party τα φοβαμαι. Εχει κανεις καμια ιδεα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...