Προς το περιεχόμενο

Mining

pascalia2
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

To topic είναι αυστηρά για το "τεχνικό" κομμάτι του Mining, για trading υπάρχουν τα Clubs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Vsrs7 είπε

Ε δεν συμφέρει κάθε μήνα και αλλαγή pads....

Θελεις ενα 30αρι περιπου  για μια αλλαγη και βεβαια δεν συμφερει. Δεν ειναι φυσιολογικο πιστευω γτ και φιλος που βαλαμε ταυτοχρονα ,αυτος δεν ειχε θεμα. Θα δειξει πως θα παει.

Επεξ/σία από akoinonitos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Θελεις ενα 30αρι περιπου  για μια αλλαγη και βεβαια δεν συμφερει. Δεν ειναι φυσιολογικο πιστευω γτ και φιλος που βαλαμε ταυτοχρονα ,αυτος δεν ειχε θεμα. Θα δειξει πως θα παει.

Εγώ έβαλα τα απλά που μου είπες και εδώ και ένα μήνα δεν πάει πάνω από 86-88

• Like 1

33 λεπτά πριν, Vsrs7 είπε

Η δική μου δεν πάει πάνω από 88... Τι σκατα, αλλά pads  βάζουν σε ίδιες υλοποίησεις;;;

Τα fans που τα δουλεύεις; Είναι σε κουτί η κάρτα ή σε open case mining rig; Εμένα είναι σε ένα mesh κουτί της Coolermaster, ανεβάζοντας τα ανεμιστήρια όλα στα 1300rpm (από 950 που τα είχα πριν) έπεσε στους 96-98. Τα fans της GPU τα έχω στο 75% (περίπου 2250 rpm)

5 λεπτά πριν, Vsrs7 είπε

Τα έχεις αλλάξει τα pads; Εμένα έχει τα μαμίσια.

6 λεπτά πριν, Vsrs7 είπε

ιδια αποδοση περιπου εχουν και της ek ,δεν τα λες και 'απλα' πολυ καλα pads ειναι απλα δεν ειναι τοσο πιασοκωλικα οσο της grizzly. 

3 λεπτά πριν, malakudi είπε

Τα fans που τα δουλεύεις; Είναι σε κουτί η κάρτα ή σε open case mining rig; Εμένα είναι σε ένα mesh κουτί της Coolermaster, ανεβάζοντας τα ανεμιστήρια όλα στα 1300rpm (από 950 που τα είχα πριν) έπεσε στους 96-98. Τα fans της GPU τα έχω στο 75% (περίπου 2250 rpm)

Τα έχεις αλλάξει τα pads; Εμένα έχει τα μαμίσια.

Έχω αλλάξει τα pads  στην gaming oc.

Στην tuf είναι μαμισια. 77% fans  σε κουτί cougar mesh κλειστό.

• Like 1

Μόλις τώρα, Vsrs7 είπε

Έχω αλλάξει τα pads  στην gaming oc.

Στην tuf είναι μαμισια. 77% fans  σε κουτί cougar mesh κλειστό.

Κατά πως φαίνεται υπάρχει σημαντική διακύμανση από κομμάτι σε κομμάτι, διάβασα στο reddit και αναφορές για 104-106C σε TUF OC.

• Like 1

Καλησπερα, εχω μια Asus Maximus V GENE και εχω μια 3060 πανω στο PCIe x16. Ο κατασκευαστής της μητρικής λεει οτι το PCIe δουλευει σε 2.0/3.0. Το θέμα είναι οτι στο GPUz μου λεει οτι δουλευει σε 2.0 και η καρτα κανει support μεχρι 4.0 με αποτέλεσμα να είναι κλειδωμένη στα 25mh/s με τον 470.05. Πρέπει κάπως να γυρίσει σε 3.0 για να πάρω το ~50mh/s και να είναι σε x16 ειτε σε x8. Εγω την έχω στο πρωτο pci slot που ειναι x16 και την βλεπω σαν x16 2.0, ενω αν τη βάλω στο 2ο slot μου την αναγνωριζει σαν x8 2.0 (ενω είναι και αυτό x16). Έχει και 3ο slot που ειναι x4.

Μπορείτε να μου πείτε αν παίζει κατι αντίστοιχο σε εσας και αν το έχετε επιλύσει;

Tο CPU είναι 2ης γενιας i3. Μπορεί να πάρει και 3ης γενιάς δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Επίσης έχω ρυθμίσει το BIOS ---> PCIe --> Gen2. 

8 λεπτά πριν, AlexPc είπε

Καλησπερα, εχω μια Asus Maximus V GENE και εχω μια 3060 πανω στο PCIe x16. Ο κατασκευαστής της μητρικής λεει οτι το PCIe δουλευει σε 2.0/3.0. Το θέμα είναι οτι στο GPUz μου λεει οτι δουλευει σε 2.0 και η καρτα κανει support μεχρι 4.0 με αποτέλεσμα να είναι κλειδωμένη στα 25mh/s με τον 470.05. Πρέπει κάπως να γυρίσει σε 3.0 για να πάρω το ~50mh/s και να είναι σε x16 ειτε σε x8. Εγω την έχω στο πρωτο pci slot που ειναι x16 και την βλεπω σαν x16 2.0, ενω αν τη βάλω στο 2ο slot μου την αναγνωριζει σαν x8 2.0 (ενω είναι και αυτό x16). Έχει και 3ο slot που ειναι x4.

Μπορείτε να μου πείτε αν παίζει κατι αντίστοιχο σε εσας και αν το έχετε επιλύσει;

Tο CPU είναι 2ης γενιας i3. Μπορεί να πάρει και 3ης γενιάς δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Επίσης έχω ρυθμίσει το BIOS ---> PCIe --> Gen2. 

Αφου το εχεις βαλει σε gen 2 απο το bios πως περιμενεις να παιξει σαν gen 3?

• Like 1

Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

Αφου το εχεις βαλει σε gen 2 απο το bios πως περιμενεις να παιξει σαν gen 3?

10 λεπτά πριν, AlexPc είπε

Απαντάς μόνος σου.

2ης γενιάς = Sandy Bridge και τα συγκεκριμένα υποστηρίζουν PCIe 2. Σε ότι μητρική και να τα έχεις. Αν στην ίδια μητρική είχες 3ης γενιάς (Ivy Bridge) θα δούλευε το PCIe 3.

• Thanks 1

28 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Απαντάς μόνος σου.

2ης γενιάς = Sandy Bridge και τα συγκεκριμένα υποστηρίζουν PCIe 2. Σε ότι μητρική και να τα έχεις. Αν στην ίδια μητρική είχες 3ης γενιάς (Ivy Bridge) θα δούλευε το PCIe 3.

Ευχαριστώ πολύ, μου πέρασε από το μυαλό αυτη η σκέψη αλλα είπα δε παίζει!

2 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Βεβαια εχω την ενττπωση οτι το σωστο νουμερο ειναι 2.5mm ,αλλα δεν βρισκεις ελλαδα και ολοι βαζουν 2mm ,ισως επαιξε ρολο αυτο ,γτ βλεπω οτι δεν εχουν πατηθει ιδιαιτερα.

λογικα οταν ειναι "φρεσκα" ειναι στα 2mm και ακουμπανε οριακα αλλα την κανουν την δουλεια τους.

μετα απο 1 μηνα χρησης πανε στα 1.9mm(μαλακωνουν απο την ζεστη και χανουν την αρχικη τους διασταση) και δεν ακουμπανε σωστα γι'αυτο και εχεις θερμοκρασιες(μπορει και να λεω μ@λ@κιες αλλα ετσι μου σκαει)

τα pads δεν ειχαν σκληρυνει σωστα?????

οσο για το 2.5mm pad μπορεις να βαλεις 2......ενα 1.5mm και ενα 1.0mm..............

λογικα θα λειτουργησει(εδω ειναι πιο σιγουρο οτι λεω μ@λ@κιες 🤣🤣🤣)

• Like 1

17 λεπτά πριν, alexcrx είπε

οσο για το 2.5mm pad μπορεις να βαλεις 2......ενα 1.5mm και ενα 1.0mm..............

χάνεται η θερμοαγωγιμότητα. Το καλύτερο είναι 2.5mm

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σορρυ για το οφ σε ολους

@Arkin σορρυ κιολας αν και ειναι λιγο off topic οπως ειπα το συγκεκριμενο πραγμα, σε ρωτησαν 2 παιδια ποιο νομισμα επιασες x20 δεν απαντησες και εκανες τον κινεζο..τι θα γινει αν πεις.Γιατι τοσο μυστικοπαθεια...Ουτως η αλλως τωρα παει πεταξε η ευκαιρια και αν θες να παει παραπερα το νομισμα ισα ισα ειναι να το μαθει κοσμος να αγορασει για να ανεβει κι αλλο η τιμη του.

Οποιος θελει να μιλησουμε για long term trades κτλ ας παμε στο θεμα στο club.Εγω εβαλα ενα κεφαλαιο και εχω λιωσει στο διαβασμα και ηδη ειμαι 700 ευρω πανω απο το κεφαλαιο.Αλλα παω σε Project που θα εχουν εξελιξη και οχι φουσκες που κανουν μπαμ και μετα πεφτει η τιμη τους.Και για την ιστορια εγω δεν εχω προβλημα να πω ποια πηρα. 3000 κεφαλαιο..Δειτε το ss.

Απο την κοκκινη γραμμη και κατω ειναι οταν τα πρωτοαγορασα τα νομισματα.. και στους πανω 2 πινακες τα 2 τωρα τα εχω βαλει για stacking ετσι για λιγο να δω τι παιζει και με αυτο και αν αξιζει τον κοπο.Αν και ξερω πως λειτουργουν οι τοκοι.

Edit. Το estimated value στα 1617 ειναι για το vet k zil στα αλλα καντε την προσθεση η απλα δειτε ποσα εδωσα στο καθενα και ποσο αξιζουν τωρα που μιλαμε

Πχ τα καλυτερα μου βγηκαν το hot που εβαλα 967ευρω και τωρα ειναι 1554 και το bittorent απο 99.5 καθεται στα 187 ευρω.

1336487932_.jpg.1a260b8efc413b32f22716984147e9d5.jpg

Επεξ/σία από icenex

4 λεπτά πριν, cyberguy είπε

χάνεται η θερμοαγωγιμότητα. Το καλύτερο είναι 2.5mm

ρε επειδη ειπε οτι δεν βρισκει 2.5mm να φτιαξει ενα σαντουιτς απο ενα 1.5mm + ενα 1,0mm

λογικα θα γινουν ενα σωμα και θα κανει δουλεια........

36 λεπτά πριν, alexcrx είπε

λογικα οταν ειναι "φρεσκα" ειναι στα 2mm και ακουμπανε οριακα αλλα την κανουν την δουλεια τους.

μετα απο 1 μηνα χρησης πανε στα 1.9mm(μαλακωνουν απο την ζεστη και χανουν την αρχικη τους διασταση) και δεν ακουμπανε σωστα γι'αυτο και εχεις θερμοκρασιες(μπορει και να λεω μ@λ@κιες αλλα ετσι μου σκαει)

τα pads δεν ειχαν σκληρυνει σωστα?????

Θέλει 3mm στο backplate και 2mm μπροστα.

Τουλάχιστον για την gigabyte.

Λογικά και στις άλλες το ίδιο είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...