Προς το περιεχόμενο

Mining

pascalia2
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

To topic είναι αυστηρά για το "τεχνικό" κομμάτι του Mining, για trading υπάρχουν τα Clubs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, omitziz είπε

Σου είπα είναι 2 παράγοντες και όσοι και να τα παρατήσουν το bomb δεν αλλάζει. Εάν πέσει η δυσκολία θα έχει πάει η τιμή του eth στα πατώματα οπότε πάλι χαμένος 2πλα θα είναι κάποιος. Ποτέ δεν έχει έχει πέσει η δυσκολία χωρίς τα πέσει κατακόρυφα η τιμή 

Screenshot_20210321-152301.jpg

Ναι είναι το χειρότερο σενάριο εάν με το 1559 χάσει 50% ( άποψη μου κάπου στο 30% Μαξ θα κλειδώσει) . Βέβαια η ιστορία επαναλαμβάνεται από ότι φαίνεται , τα ίδια έγιναν και το 2018.

Στο 50% λες ? μήπως αυτό θα φέρει και την πτώση στα crypto τύπου διόρθωση ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
4 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Το ETH ίσως πάει στο διάολο. Το conflux όμως δε θα παραμείνει επικερδές; Κάποιες μέρες είναι σχεδόν στα ίσα με το ETH.

Χθες και σήμερα μήπως όσοι έχουν Nvidia έχουν περισσότερο κέρδος με Octopus-Conflux; Το δοκίμασε κανείς;

Μπορεί να χάσουν όλα και το 90% πάλι. Υποθέσεις είναι αυτα την ώρα που το 90% ++ των gpu σκάβουν ETH. Μέχρι να γίνει η μετάβαση σε άλλο νόμισμα καλά κρασιά. Βέβαια ΟΛΑ αυτά είναι μόνο υποθέσεις , το σίγουρο είναι το roadmap του ETH.

Μόλις τώρα, omitziz είπε

Μπορεί να χάσουν όλα και το 90% πάλι. Υποθέσεις είναι αυτα την ώρα που το 90% ++ των gpu σκάβουν ETH. Μέχρι να γίνει η μετάβαση σε άλλο νόμισμα καλά κρασιά. Βέβαια ΟΛΑ αυτά είναι μόνο υποθέσεις , το σίγουρο είναι το roadmap του ETH.

Εσύ που έχεις Nvidia και το ψάχνεις, δοκίμασες να τις γυρίσεις σε Octopus σήμερα (που υπάρχει πτώση) για να δεις αν έχεις περισσότερο κέρδος έτσι;

1 λεπτό πριν, billgeo είπε

Επισης το οτι οι ισοτιμιες των κρυπτο με τα fiat ειναι στον θεο και ετοιμαζεται μεγαλη διόρθωση, το υπολογιζετε?

Και εγώ υπολόγιζα σε διόρθωση αλλά έχουν το αδιόρθωτο βέβαια να ξέρεις ότι η αγορά θα κάνει αυτό που θέλει αυτή και όχι ότι θες εσύ ή ότι σε συμφέρει  , αυτό ειναι νόμος απαράβατος !

1 λεπτό πριν, george1551 είπε

Και εγώ υπολόγιζα σε διόρθωση αλλά έχουν το αδιόρθωτο βέβαια να ξέρεις ότι η αγορά θα κάνει αυτό που θέλει αυτή και όχι ότι θες εσύ ή ότι σε συμφέρει  , αυτό ειναι νόμος απαράβατος !

Ναι, ακριβως αυτο λεω και εγω...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, omitziz είπε

Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουν το 90% γιατί έχουν μπει μεγάλοι παίκτες μέσα στα κύρια crypto BTC ETH

Εγώ θέλω να μπω σε crypto και το ψάχνω αλλά το ποιο συμφέρον ειναι το mining με προσπάθεια να πάρεις όσο ποιο γρήγορα  μπορείς τα χρήματα σου και μετά να βγάζεις το ρεύμα σου και ένα χαρτζιλίκι όπως θα πάει η δουλειά , βασικά θέλω να αγοράσω μερικά και να τα ξεχάσω γιατί μόνο έτσι θα βγουν αποδώσεις σε βάθος χρόνου πχ BTC στις 150.000 ή ETH στα 10.000 αλλά να ξέρεις ότι δεν θα σωθείς   αν κάνει ένα 5χ το ETH

Επεξ/σία από george1551

Ποιος χαζος (περα απο τον απο πανω) παει να παρει 4 rtx και μπαινει μετρο ετσι yolo με τις καρτες να φαινονται? Μετα αναρωτιουνται καποιοι πως τους στοχευουν για ληστειες

Btw 84-88 βαθμοί για μνήμες σε 5700 pulse (απλή) καλά δεν είναι? @Arkin 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, billgeo είπε

Επισης το οτι οι ισοτιμιες των κρυπτο με τα fiat ειναι στον θεο και ετοιμαζεται μεγαλη διόρθωση, το υπολογιζετε?

εγω δεν βλεπω να ετοιμαζεται καμια διορθωση ισα ισα πριν την διορθωση θα εχουμε τουλαχιστον  ενα 2χ στο bitcoin

Επεξ/σία από nikos5800

Επισκέπτης
4 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

θα εχουμε τουλαχιστον  ενα 2χ στο bitcoin

Βάλε όλα σου τα λεφτά τότε να τα διπλασιάσεις. Εδώ θα είμαστε να πανηγυρίσουμε μαζί σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, omitziz είπε

Βάλε όλα σου τα λεφτά τότε να τα διπλασιάσεις. Εδώ θα είμαστε να πανηγυρίσουμε μαζί σου.

τα εχω βαλει ηδη

Επεξ/σία από nikos5800

Επισκέπτης
Μόλις τώρα, nikos5800 είπε

τα εχω βαλει ηδη

Ωραίος ... Πόσα εάν επιτρέπεται?

Επισκέπτης
1 λεπτό πριν, nikos5800 είπε

δεν επιτρεπεται

Δεν πειράζει , το 2x μετράει

Βάζω μια υπενθύμιση μόνο να το θυμάμαι.

Screenshot_20210321-163203.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...