Προς το περιεχόμενο

Mining

pascalia2
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

To topic είναι αυστηρά για το "τεχνικό" κομμάτι του Mining, για trading υπάρχουν τα Clubs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

8 λεπτά πριν, omitziz είπε

Πολύ σωστά αγαπητέ average στο 24ωρο ..όλα τα άλλα είναι να φλεξαρεις σαν τον @Herald

To flexing το σωστό γίνεται έτσι (πάτα το spoiler) . Προφανώς δεν είναι stable, κάποια στιγμή θα κάνει τσαφ

Spoiler

flexing.jpg.6bb837edcb0c27108dd0d95b61c6ac03.jpg

Daily ή και weekly average δύσκολα να σου βγάλω και να έχει νόημα, όταν χρησιμοποιώ ταυτόχρονα το PC ή και ξεχνάω να το βάλω να minari όπως χτές το βράδυ. Φαίνεται και από στο γράφημα από πάνω. 

Χάνω περίπου 10-15% hashrate όταν βλέπω ταινία / youtube (πέφτω στα 105-110) και περίπου στα 115 όταν κάνω browsing.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 hour ago, panseit said:

Καλησπέρα στο φόρουμ.

Γνωρίζει κάποιος optimal ρυθμίσεις για 1660 super? Από ορισμένες ρυθμίσεις που βρήκα έχω τις παρακάτω αποδόσεις στο nicehash.

Capture123.PNG

Από που τις βρήκες αυτές τις ρυθμίσεις φίλε; Με ενδιαφέρει και εμένα γιατί έχω την ίδια κάρτα(gigabyte 1660 super gaming oc) και χωρίς καθόλου ρυθμίσεις είμαι χαμηλά(26 mh).

Και μία γενική ερώτηση, τον επεξεργαστή τον βάζετε να σκάβει μαζί με την κάρτα ή δεν αξίζει(έχω τον 2700χ);

42 λεπτά πριν, antbyron είπε

Από που τις βρήκες αυτές τις ρυθμίσεις φίλε; Με ενδιαφέρει και εμένα γιατί έχω την ίδια κάρτα(gigabyte 1660 super gaming oc) και χωρίς καθόλου ρυθμίσεις είμαι χαμηλά(26 mh).

Και μία γενική ερώτηση, τον επεξεργαστή τον βάζετε να σκάβει μαζί με την κάρτα ή δεν αξίζει(έχω τον 2700χ);

Από εδώ αλλά αλήθεια δεν έχω γνώση και γνώμη αν είναι οι ενδεδειγμένες.

• Like 1

Επισκέπτης
7 λεπτά πριν, dimitrisem είπε

Καλησπέρα.

Μπορώ σε κάποιο pool (πχ ethermine, spark κλπ) να χρησιμοποιήσω το eth wallet του nicehash ;  Υπάρχει κάποιο επιπλέον fee ; 

Για κανένα λόγο δεν κρατάμε euro ή coins στο nicehash. Εάν έχουμε σκοπό να τα κάνουμε euro τα πάμε σε ένα σοβαρό exchange για λίγο καιρό. Αλλιώς απευθείας σε σωστό wallet.

1 λεπτό πριν, omitziz είπε

Για κανένα λόγο δεν κρατάμε euro ή coins στο nicehash. Εάν έχουμε σκοπό να τα κάνουμε euro τα πάμε σε ένα σοβαρό exchange για λίγο καιρό. Αλλιώς απευθείας σε σωστό wallet.

Coinbase η binance μπορώ να χρησιμοποιήσω; Η πρέπει να δημιουργήσω wallet στο myetherumwallet ?

Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια. Για το nicehash το γράφεις επειδή το είχαν hackαρει στο παρελθόν;

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, dimitrisem είπε

Coinbase η binance μπορώ να χρησιμοποιήσω; Η πρέπει να δημιουργήσω wallet στο myetherumwallet ?

Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια. Για το nicehash το γράφεις επειδή το είχαν hackαρει στο παρελθόν;

Ναι μια χαρά και τα 2. Για το ΝΗ ακριβώς , ποτέ δεν ξέρεις πότε θα ξαναγίνει τυχαία.

Άλλωστε σε οποιοδήποτε hot wallet εάν δεν έχει τα private keys , τπτ δεν έχεις.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

13 λεπτά πριν, omitziz είπε

Για να τα πας σε hardware wallet, πληρώνεις fees?

Μετά για να τα βγάλεις από το σωστό wallet και να τα κάνεις ευρωπουλα, δεν ξανά πληρώνεις μεγάλα fees, γιατί το transaction  χρησιμοποιεί πολλούς πόρους;;;

Επισκέπτης
1 λεπτό πριν, Vsrs7 είπε

Μετά για να τα βγάλεις από το σωστό wallet και να τα κάνεις ευρωπουλα, δεν ξανά πληρώνεις μεγάλα fees, γιατί το transaction  χρησιμοποιεί πολλούς πόρους;;;

Από το pool στο hw wallet όχι , μετά θα πληρώσεις για να τα πας οπουδήποτε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Vsrs7 είπε

Hardware wallet δεν έχει fees (για να το έχεις) έχει fees αν πας να μεταφέρεις νομίσματα όπως κάθε άλλο ψηφιακό. 

Απλά είναι κάτι που μπορείς να το έχεις στο χέρι σου και ενδεχομένωςνα το χρησιμοποιήσεις σαν κάρτα (τύπου wireless POS) για να αγοράσεις κάτι αν και στην ελλάδα ναι μεν δεν ειναι 0 οι περιπτώσεις που να μπορείς να το κάνεις αυτό αλλά είναι ιδιαίτερα σπάνιες προς το παρόν τουλάχιστον. 

Σου παρέχει επίσης την επιπλέον ασφάλεια ότι δεν θα χακάρει (τουλάχιστον όχι το ίδιο εύκολα) κάποιος το wallet σου γιατί όλα τα κλειδιά ειναι μέσα στο hardware wallet και όχι κάπου σε κάποιον σκληρό σου δίσκο ή mail που αποθήκευσες κτλ 

Καλό είναι να μην έχεις όλα τα νομίσματα σου σε ένα σημείο γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται (να βαρέσει φούντο κάποια εταιρία ή να χακαριστεί κτλ) 

Τα fees ειναι αρκετά υψηλά τώρα και επίσης για να γίνει γρήγορα η συναλλαγή σου (για μεγάλα ποσά μιλάμε τώρα) θα πρέπει να φουσκώσεις τα fees σου ώστε να επεξεργαστεί γρήγορα (που σημαίνει ότι θα πουλήσεις όσο το δυνατόν πιο κοντά στην τιμή συνδιαλλαγής που έχει αυτή την στιγμή το νόμισμα που θες να συναλλάξεις) 

Προς το παρόν για "μικρά" ποσά (μερικά κατοστάρικα δηλαδή) κάτσε με ένα δημοφιλές ψηφιακό wallet σαν το MEW και τα άλλα θα τα βρείς στην πορεία. 

Επεξ/σία από Dr_Pepper

Επισκέπτης
8 ώρες πριν, Herald είπε

Την έκανα την αμαρτία μου, ελπίζω να μη το μετανιώσω @yiannis1991

Τα κοπάνησα και εγώ στο 1,2. Μέσα σε 2 μέρες έβγαλα ότι βγάζω στο mining σε 1 μήνα και κάτι..

1 ώρα πριν, omitziz είπε

Μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ σε PM τι εννοείς για να μην βγούμε off topic εδώ;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...