Προς το περιεχόμενο

Mining

pascalia2
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

To topic είναι αυστηρά για το "τεχνικό" κομμάτι του Mining, για trading υπάρχουν τα Clubs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, Vsrs7 είπε

Σε πιο site κάνω το worker??

Επίσης στο wallet  θέλω εάν γίνεται, το wallet του binance.

Σόρρυ άλλα είμαι νέος στον χώρο αυτό....

Στο sparkpool 

Δεν γίνεται να βάλεις το binance πρέπει τα πληρώνει στο δικό του πορτοφόλι και μετά στα μεταφέρει (όταν φτάσεις 0,1ETH) 

Το καλό ειναι ότι αν τα αφήσεις εκει (στο cloud wallet του worker σου) και εφόσον φτάσεις 0,1ETH τοκίζονται με 2.3% ανα ημέρα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Το καλό ειναι ότι αν τα αφήσεις εκει (στο cloud wallet του worker σου) και εφόσον φτάσεις 0,1ETH τοκίζονται με 2.3% ανα ημέρα. 

και μετα φταίω εγώ , με 2.3% την ημέρα θα είχαμε απόδοση 402252.13% τον χρόνο ή με το 0.1 eth σε ένα έτος θα είχαμε 402ΕΤΗ.

(το 2.3% που λέει το pool είναι τον χρόνο (https://help.sparkpool.com/hc/kb/article/1413555/?lang=en)) 

@Herald ελα σειρά σου. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης

27 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Στο sparkpool 

Δεν γίνεται να βάλεις το binance πρέπει τα πληρώνει στο δικό του πορτοφόλι και μετά στα μεταφέρει (όταν φτάσεις 0,1ETH) 

Ναι το είδα αυτό. Με έβαλε σε σκέψεις να πω την αλήθεια μου...

6 λεπτά πριν, omitziz είπε

και μετα φταίω εγώ , με 2.3% την ημέρα θα είχαμε απόδοση 402252.13% τον χρόνο ή με το 0.1 eth σε ένα έτος θα είχαμε 402ΕΤΗ.

(το 2.3% που λέει το pool είναι τον χρόνο (https://help.sparkpool.com/hc/kb/article/1413555/?lang=en)) 

@Herald ελα σειρά σου. 

ρε φίλε είναι δύσκολο να μιλήσεις χωρίς τρολλ ύφος;  Αφού δεν το ήξερες έτσι και αλλιώς δεν έχεις επαφή σου φάνηκε περίεργο και το googλαρες είδες πόσο εύκολα σε διαβάζει κάποιος. 

Έχει δίκαιο όμως ήταν λάθος διατύπωση το νούμερα που έγραψα ήταν ο ετήσιος τόκος αν είχες όμως sparkpool λογαριασμό θα ήξερες ότι σου πληρώνει την αντιστοιχία αυτού κάθε μέρα και όχι στο τέλος του έτους.  (στο Αν πχ έχεις 0,1 πληρώνεσαι 0.000006 κάθε μέρα 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Vsrs7 είπε

Για sparkpool όχι, άρα μάλλον πρέπει να πειράξω το ήδη υπάρχον bat file

Το bat αρχείο είναι txt αρχείο με άλλη κατάληξη. Εννοώ ότι μπορείς και να φτιάξεις νέο αν θέλεις, απλά αντί για pool.txt το κάνεις pool.bat

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, omitziz είπε

@Herald ελα σειρά σου. 

Δεν το γνώριζα αυτό. Πάω να βάλω 1000€ να βγάζω τον βασικό μετά από κρατήσεις. 

Προφανές όταν κάποιος, οποιοσδήποτε, αναφέρει 2.3% επιτόκιο την ΗΜΕΡΑ, μάλλον δεν έχει επαφή με το αντικείμενο. Είναι σαν να βρίσκεις τυπά με βατραχοπέδιλα στον Όλυμπο. Προφανώς κάπου χάθηκε, πήρε μια στροφή λάθος, το ένα έφερε το άλλο και κατέληξε εκεί. Στην παραλία ήθελε να πάει ο άνθρωπος

Aπό ethereum δεν ξέρω αλλά χαμήλο δεν είναι το 2.3% για stake (τον χρόνο προφανώς :P). Cardano με πραγματικά νούμερα ίσως ξεπεράσεις και το 5%

Επεξ/σία από Herald

14 λεπτά πριν, omitziz είπε

@Herald ελα σειρά σου. 

Είσαι σίγουρα ο omitziz???

Δαίμονα βγες έξω από τον omitziz!!!

@Herald

Ετοιμάσου για την είσοδο του ada στο usa coinbase εσύ 😄😄😄

5 λεπτά πριν, Vsrs7 είπε

@Herald

Ετοιμάσου για την είσοδο του ada στο usa coinbase εσύ 😄😄😄

Γιαυτό είπα 19 του μήνα το πρωί με καφεδάκι θα πουλήσω. Δεν με παρακολουθείς :P 

Επισκέπτης
5 λεπτά πριν, Herald είπε

Aπό ethereum δεν ξέρω αλλά χαμήλο δεν είναι το 2.3% για stake (τον χρόνο προφανώς :P)

Σήμερα είναι 7.9% σε staking pool , 8.9 validator αλλα καθε μερα μειώνετε γιατι ολο και περισσότεροι στακαρουν. 

Κάπου στα κοντά ανοίγει και το rocketpool και θα γίνει όλεθρος. 

παιδια στην σελιδα του ethermine εκει που επιλεγεις miners amd παταω τον Lolminer αλλα στο github μου δινει για linux ενω θελω για windows. μπορει να βοηθησει καποιος?

Επισκέπτης
1 ώρα πριν, kkatzos είπε

Δε τον χρειάζεστε.

Μετά το φιάσκο, όπως ήταν λογικό, αφαίρεσε τους κόφτες η Nvidia:

https://www.anandtech.com/show/16555/nvidia-fumbles-releases-geforce-rtx-3060-driver-without-antimining-throttle

τραγικοί..

Επισκέπτης
3 λεπτά πριν, johnmt2 είπε

παιδια στην σελιδα του ethermine εκει που επιλεγεις miners amd παταω τον Lolminer αλλα στο github μου δινει για linux ενω θελω για windows. μπορει να βοηθησει καποιος?

https://github.com/Lolliedieb/lolMiner-releases/releases/download/1.24/lolMiner_v1.21_Win64.zip

lolm.jpg

1 ώρα πριν, johnmt2 είπε

TeamRedMiner χρησιμοποίησε.

Δίνει 0,5 - 1ΜΗ/s παραπάνω και έχει δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις το B-mode για να έχεις ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση στα ίδια MH/s

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kkatzos είπε

Δε τον χρειάζεστε.

Μετά το φιάσκο, όπως ήταν λογικό, αφαίρεσε τους κόφτες η Nvidia:

https://www.anandtech.com/show/16555/nvidia-fumbles-releases-geforce-rtx-3060-driver-without-antimining-throttle

με την έκδοση 470.05 η απόδοση ανεβαίνει στα 42 με 44 (από 27 - 30), η κατανάλωση πάει 155 από 79.
απλά η 2060 δεν δουλεύει καλά έπεσε η απόδοση της στα 28....

η κατανάλωση ανέβηκε συνολικά στα 470 από 270 και για τις 3 κάρτες......

Επεξ/σία από kmilioris

1 λεπτό πριν, kmilioris είπε

με την έκδοση 470.05 η απόδοση ανεβαίνει στα 42 με 44 (από 27 - 30), η κατανάλωση πάει 155 από 79.
απλά η 2060 δεν δουλεύει καλά έπεσε η απόδοση της στα 28

Θα αφαιρέσουν το limiter από την επόμενη έκδοση και στους κανονικούς drivers.

Όλος ο πλανήτης έχει πρόσβαση αν θέλει στους 470.05, οπότε δεν έχει πλέον νόημα.

Αν δεν το κάνουν θα είναι πραγματικά γελοίοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...