Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

To topic είναι αυστηρά για το "τεχνικό" κομμάτι του Mining, για trading υπάρχουν τα Clubs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

η Sapphire δίνει 3 χρόνια εγγύηση και πολλές απο αυτές που πήρα είχαν και τρέχουσα 2ετής απο μαγαζί (που επίσης λειτουργεί και σαν τράμπα :P δηλαδή αν έχεις μια απόδειξη δίνεις πίσω την χαλασμένη που δεν είχε με την απόδειξη της άλλης για να μπεις στην εγγύηση, δεν μου έτυχε να το κάνω με τις κάρτες μου αλλά έχω κάνει παρόμοια κομπίνα παλιότερα αγοράζοντας χαλασμένη κάρτα απο ebay ίδιου μοντέλου με κάρτα που είχα εγώ αγορασμένη καινούργια :P ) 

Αν λειτουργεί η κάρτα γραφικών με το που την παραλάβεις και ειναι σε καλή κατάσταση (δεν ειναι χτυπημένη κτλ) κατα 99% δεν θα έχει θέμα δεν έχεις φθορές δηλαδή εκτός αν ο αλλος την έβαζε σε τιποτα υγρό άζοτο με μόντες στα ρεύματα κτλ που ειναι ιδιαίτερα σπάνιο.

Καλά SN δεν κοιτάζουν στο RMA? τι διάολο...

Συμφωνώ με αυτά που λες, και παίζει και η επιστροφή χρημάτων απο ebay αν πάνε όλα στραβά. Αλλά δεν ξέρω. Τόσο παλιές κάρτες δεν θα έχουν καθόλου αξία μεταπώλησης μετά το bull run με τα cryptos. Γι' αυτά τα χρήματα θα κοιτούσα προς 3060 (τώρα που κυκλοφόρησε ο driver)-6700XT.  Για όσους μπορούν να τις βρουν βέβαια. 

Επεξ/σία από makhno21
  • Απαντ. 9,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, makhno21 είπε

Καλά SN δεν κοιτάζουν στο RMA? τι διάολο...

Στο RMA μάλλον αλλά και πάλι δεν ξέρω μπορεί να ειναι ρουτίνα και να μην το κοιτάνε. 

Στο μαγαζί όμως όχι πρέπει να σου την πάρουν και να σου δώσουν άλλη τουλάχιστον την μια φορά που το έκανα έτσι έγινε 

στην τελική (όσο αφορά το RMA κατευθείαν με την Sapphire) αλλάζεις τα αυτοκολλητάκια για 100% σιγουριά :P  

8 λεπτά πριν, makhno21 είπε

Συμφωνώ με αυτά που λες, και παίζει και η επιστροφή χρημάτων απο ebay αν πάνε όλα στραβά. Αλλά δεν ξέρω. Τόσο παλιές κάρτες δεν θα έχουν καθόλου αξία μεταπώλησης μετά το bull run με τα cryptos. Γι' αυτά τα χρήματα θα κοιτούσα προς 3060 (τώρα που κυκλοφόρησε ο driver)-6700XT.  Για όσους μπορούν να τις βρουν βέβαια. 

Δεν με νοιάζει η μεταπωλιτική αξία στην ισχύουσα κατάσταση (που πρέπει να σκάσω 1500+ για 65mh/s ) με καινούργια κάρτα. 

Τα χρήματα που θα προλάβω να βγάλω τραμπάρουν την διαφορά στο "περίμενε" της απόσβεσης της άλλης. 

Τέλος νταξ δεν θα έχουν μεγάλη αξία αλλά θα έχουν κάποια δεν ειναι μούφα για gaming μια vega 64 nitro+ μια χαρά παίζει όλα τα παιχνίδια και σε 1440p και μάλιστα τα περισσότερα (με εξαίρεση κάνα cyberpunk ή rdr ) σε ultra/high settings ένα 200άρι μπορώ να τις δώσω μέσα στο 21 πιστεύω αν θεωρήσω ότι πρέπει να τις πουλήσω αλλά δεν το βρίσκω πιθανό σενάριο αυτό, να χρειαστεί να πουλήσω μέσα στο 21 δηλαδή, (αλλά ποτέ δεν ξέρεις) 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
Δημοσ.
1 ώρα πριν, omitziz είπε

Επειδή εχω σχεδόν 1.3Gh/s και θα ήθελα να τα κάνω στρογγυλά 2 , πες μου σήμερα μπορώ να αγοράσω 700ΜΗ με απόσβεση σε 5 μήνες. (700MH = 11x 3060ti , 5μηνες = 7.500 euro profit - 1000 euro (2x(mobo , psu , risers , cpu , ram , ssd)) =  590 euro η κάθε 3060ti)

Οπως βλέπεις το ROI με τις τωρινές τιμές είναι πάνω απο 10μηνο (εαν δεν χαλάσει τιποτα , εαν ανεβαίνει το ΕΤΗ για να καλύπτεις την διαφορά σε αυξανόμενο difficutly etc ) 

Εγω δεν του απανταω γιατι θα παω ban. Καθομαι στη γωνια μου και καραφλιαζω λιγο λιγο.

Επισκέπτης
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Herald είπε

Εγω δεν του απανταω γιατι θα παω ban. Καθομαι στη γωνια μου και καραφλιαζω λιγο λιγο.

Μετά μας είπε για 1500€ τα 65mh .. εγώ που είμαι καραφλος στο πάνω μέρος άρχισα να χάνω και από αλλού , δεν ασχολούμαι άλλο :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα. Μπορει να επιβεβαιώσει καποιος οτι ειναι οκ οι drivers για τις 3060? Και που μπορουμε τους βρουμε.

Επεξ/σία από Ns-BraveJohn
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, omitziz είπε

Μετά μας είπε για 1500€ τα 65mh .. εγώ που είμαι καραφλος στο πάνω μέρος άρχισα να χάνω και από αλλού , δεν ασχολούμαι άλλο :(

Για βρες μου εσύ μια RTX 3070 πιο φθηνά ... και αν βρεις πόσες θα βρείς μια;  καλά Χριστούγεννα με μια κάθε μήνα και στα πόσα θα είναι 1100; 

Αλλά απο την άλλη εσύ με τα 1,5 GH  (που δεν υπήρχε λόγος να τα αναφέρεις και συνήθως το κάνουν αυτό συγκεκριμένα είδη ατόμων που νομίζουν ότι αν πετάξουν ένα νούμερο ή ότι οδηγούν φεράρι ή ότι άλλο τους κατέβει θα κερδίσουν δια μέσω αυτού τον σεβασμό και την προσοχή και όχι με το περιεχόμενο των όσων λένε) έμεινες καραφλός με τα βασικά των payouts (PPLNS και blocks που βγάζει το ethermine) και με άλλα βασικά.. οπότε δεν με εντυπωσιάζει κάτσε παρέα με τον φίλο σου που του είπαν πως θα φάγει μπαν (άδικα μάλλον ε; )και λέτε αστιάκια... 

4 λεπτά πριν, Ns-BraveJohn είπε

Καλησπερα. Μπορει να επιβεβαιώσει καποιος οτι ειναι οκ οι drivers για τις 3060? Και που μπορουμε τους βρουμε.

Σήκωσα link μερικά tabs πιο πίσω ψάξε και κατέβασε το. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

οπότε δεν με εντυπωσιάζει κάτσε παρέα με τον φίλο σου που του είπαν πως θα φάγει μπαν (άδικα μάλλον ε; )και λέτε αστιάκια... 

Φίλοι κολλητοί... Μη σου πω και αδερφικοι φίλοι!!!!😂😂😂😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ λέω να φτιάξετε club και να συγκρίνετε εκεί μέσα τα e-penis σας. Είχατε πλάκα στην αρχή

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Ns-BraveJohn είπε

17 ώρες πριν, kmilioris είπε

ερωτηση εχει καποιος τον driver nvidia 470.05 ?

Δε τον χρειάζεστε.

Μετά το φιάσκο, όπως ήταν λογικό, αφαίρεσε τους κόφτες η Nvidia:

https://www.anandtech.com/show/16555/nvidia-fumbles-releases-geforce-rtx-3060-driver-without-antimining-throttle

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν.... Ας πάμε στα σοβαρά θέματα τώρα....

Καθόμουν χτες μέχρι τις 4 τα ξημερώματα και άκρη δεν μπόρεσα να βγάλω με το κωλο sparkpool.

Κατέβασα trex , έκανα λογαριασμό στο sparkpool, αλλά @@ρια...

το tutorial του sparkpool είναι γτπ, ή εγώ είμαι γτπ... Δεν ξέρω τι από τα 2 φταίει. Επισης, στον φάκελο του trex δεν είδα κανένα config file  για sparkpool. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;;;

Επίσης, εάν από sparkpool, βάζω τα eth στο binance, έχω fees???

Μετά θα πρέπει τα eth να τα πουλάω και να αγοράζω bitcoin ή να τα μετατρέπω απευθείας σε bitcoin;;;;

Αυτες οι διαδικασίες έχουν fees???

Κοιτάζω να δω εάν αυτή η διαδικασία , θα στοιχίζει μια η άλλη με το nicehash 10% fees που σου κρατάει.

Επεξ/σία από Vsrs7
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Δε τον χρειάζεστε.

Μετά το φιάσκο, όπως ήταν λογικό, αφαίρεσε τους κόφτες η Nvidia:

https://www.anandtech.com/show/16555/nvidia-fumbles-releases-geforce-rtx-3060-driver-without-antimining-throttle

Εμένα πάντως τους 461.92 βγάζει ακόμη και στο search για τους beta drivers 

3 λεπτά πριν, Vsrs7 είπε

έκανα λογαριασμό στο sparkpool, αλλά @@ρια...

Ναι γιατί δεν πληρώνει στο πορτοφόλι σου.

Κάνε ένα ETH worker στο site σου 

έστω τον λένε Mitsos 

και μετά για wallet και pool βάλε αυτά 

POOL=eth-eu.sparkpool.com:3333"
WALLET=sp_Mitsos.Mitsos

(μην πειράζεις τις λέξεις wallet και pool στο conifg σου πχ μπορεί να ειναι -wal και -pool απλά κάνε paste αυτά που έβαλα διπλα στο "=" μην ξεχάσεις το sp_ δίπλα στο "Mitsos") 

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Vsrs7 είπε

Λοιπόν.... Ας πάμε στα σοβαρά θέματα τώρα....

Καθόμουν χτες μέχρι τις 4 τα ξημερώματα και άκρη δεν μπόρεσα να βγάλω με το κωλο sparkpool.

το tutorial του sparkpool είναι γτπ, ή εγώ είμαι γτπ... Δεν ξέρω τι από τα 2 φταίει. Επισης, στον φάκελο του trex δεν είδα κανένα config file  για sparkpool. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;;;

Επίσης, εάν από sparkpool, βάζω τα eth στο binance, έχω fees???

Μετά θα πρέπει τα eth να τα πουλάω και να αγοράζω bitcoin ή να τα μετατρέπω απευθείας σε bitcoin;;;;

Αυτες οι διαδικασίες έχουν fees???

Κοιτάζω να δω εάν αυτή η διαδικασία , θα στοιχίζει μια η άλλη με το nicehash 10% fees που σου κρατάει.

Δεν έχω προσέξει, αλλά δεν έχει έτοιμο bat αρχείο μέσα στον φάκελο του t Rex που κατέβασες? Για το ethermine πχ έχει, απλά αλλάζεις wallet και worker name/pool (αν θες) 

Δημοσ.

Σε πιο site κάνω το worker??

Επίσης στο wallet  θέλω εάν γίνεται, το wallet του binance.

Σόρρυ άλλα είμαι νέος στον χώρο αυτό....

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Vsrs7 είπε

έκανα ξανά quote αντί για edit για να σιγουρέψω πως θα το δεις 

δεν χρειάζεται να βάλεις αφτάκια " 

στο 

14 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

POOL=eth-eu.sparkpool.com:3333"

Ξέχασα να τα διαγράψω βάλε σκέτο eth-eu.sparkpool.com:3333 αν έχει ήδη κλεισμένο το πεδιο wallet και pool με αφτάκια το config σου τότε απλά τα αφήνεις ως έχουν

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Δεν έχω προσέξει, αλλά δεν έχει έτοιμο bat αρχείο μέσα στον φάκελο του t Rex που κατέβασες? Για το ethermine πχ έχει, απλά αλλάζεις wallet και worker name/pool (αν θες) 

Για sparkpool όχι, άρα μάλλον πρέπει να πειράξω το ήδη υπάρχον bat file

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...