Προς το περιεχόμενο

Mining

pascalia2
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

To topic είναι αυστηρά για το "τεχνικό" κομμάτι του Mining, για trading υπάρχουν τα Clubs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

11 λεπτά πριν, Letshe είπε

Ειναι καλυτερα revolut η ανοιγμα 2ου λογαριασμου σε τραπεζα?μιλαω για ποσα 150-200 το μηνα

Εγώ προσωπικά άνοιξα revolut. Λιγότερες προμήθειες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα σε όλους.

Έχει προσπαθήσει κανείς να κάνει mining με χρήση cloud computing VMs και συγκεκριμένα αν επιτρέπται;

Από ένα γρήγορο ψάξιμο εδώ είδα ότι είναι σε γκρίζα ζώνη.

Επισκέπτης

Για αυτό που φωνάζω τόσο καιρό τώρα και επίσημα , Ιούλιο θα μπει το 1559.

Οπότε HODL μέχρι να σβήσει ο ήλιος ή τα προφιτς.

5 ώρες πριν, Koutsos99 είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Έχει προσπαθήσει κανείς να κάνει mining με χρήση cloud computing VMs και συγκεκριμένα αν επιτρέπται;

Από ένα γρήγορο ψάξιμο εδώ είδα ότι είναι σε γκρίζα ζώνη.

Και να βρεις Tesla κάρτα σε νορμάλ τιμή ( ποτέ δηλαδή) δεν κάνει για ⛏️. Είναι φτιαγμένες για data centers.

Τα DC έχουν πολύ συγκεκριμένες προδιαγραφές σε κατανάλωση ρεύματος και ψύξης του εξοπλισμού και κανένας δεν θα δεχόταν mining σε rack. Είναι και το κόστος ενοικίασης των 4U απαγορευτικό. Γενικά είναι εντελώς No No φάση.

Τι σημαινει αυτο για εμας σε απλα ελληνικα γιατι πχ εγω ειμαι ακομη πολυ νουμπας και δεν τα εχω μαθει ολα περι σκαψιματος.Μιλαω τι αλλαγες θα φερει το 1559 με λιγα λογακια απλα και κατανοητα.

Επισκέπτης
1 ώρα πριν, icenex είπε

Τι σημαινει αυτο για εμας σε απλα ελληνικα γιατι πχ εγω ειμαι ακομη πολυ νουμπας και δεν τα εχω μαθει ολα περι σκαψιματος.Μιλαω τι αλλαγες θα φερει το 1559 με λιγα λογακια απλα και κατανοητα.

50% λιγότερο προφιτ.

Επισκέπτης
12 λεπτά πριν, ptz13 είπε

Λες τοσο πολυ; Οι devs λενε για 20-30 και ο bbt το υπολογιζει 30-40.

Σωστά 30 με 50 .. εγώ πάντα λέω το χειρότερο για να μην μας κακοφανει

Επισκέπτης
4 λεπτά πριν, amakrypat είπε

Ναι αλλά παράλληλα λένε ότι θα διπλασιαστεί η τιμή 

Αυτά είναι θέματα τζόγου δεν με απασχολούν. Το μόνο 10000% σίγουρο είναι ότι θα γίνουν burn πολλά eth που αλλιώς θα κατέληγαν στα πορτοφόλια μας.

Εάν είσαι σίγουρος ότι θα διπλασιαστεί βάλε ότι έχεις και δεν έχεις. 

Εγω παιδες αυτο που ξέρω ειναι οτι ολοι μου λεγανε δεν αξιζει το μαινινγκ 2-3 χρόνια τώρα και εγω επένδυσα σε αυτο αγοράζοντας μια 470 και βάζοντας και μερικά ευρω ακομα για αγορα bitcoin και τα 500 ευρω που εδωσα εχουν αξια 3500 σε ευρω τώρα.

Κάντε την δική σας έρευνα και μην ακούτε τους αλλους και επενδύστε και μερικά χρήματα και σε altcoins, εγω εχω 5-10 altcoins που δείχνουν ένα ενδιαφέρον και μερικά ακόμα. 

• Like 2
  • Confused 1

13 λεπτά πριν, Exoskeletor είπε

Εγω παιδες αυτο που ξέρω ειναι οτι ολοι μου λεγανε δεν αξιζει το μαινινγκ 2-3 χρόνια τώρα και εγω επένδυσα σε αυτο αγοράζοντας μια 470 και βάζοντας και μερικά ευρω ακομα για αγορα bitcoin και τα 500 ευρω που εδωσα εχουν αξια 3500 σε ευρω τώρα.

Κάντε την δική σας έρευνα και μην ακούτε τους αλλους και επενδύστε και μερικά χρήματα και σε altcoins, εγω εχω 5-10 altcoins που δείχνουν ένα ενδιαφέρον και μερικά ακόμα. 

Και η 1 million dollar ερώτηση είναι : Αν είχες επενδύσει απευθείας στα cryptos η διαφορά θα ήταν μεγάλη? Μήπως έχασες κιόλας με το ρεύμα που έκαψες?

Τι θέλω να πω. Με ρωτάει φίλος. Να πάρω 5-6 κάρτες να κάνουμε ένα rig να φαρμάρουμε (10.000€ κόστος)? Του απαντώ όχι. Αγόρασε απευθείας cryptos. Αν μου έκανε την ίδια ερώτηση τον Οκτώβριο θα έλεγα προφανώς ναι.

Δεν κάνεις επένδυση mining όταν τα cryptos είναι σε ATH. Αν πραγματικά πιστεύεις σε αυτά, αγόρασε τα απευθείας.

my 2 cents

24 λεπτά πριν, makhno21 είπε

Και η 1 million dollar ερώτηση είναι : Αν είχες επενδύσει απευθείας στα cryptos η διαφορά θα ήταν μεγάλη? Μήπως έχασες κιόλας με το ρεύμα που έκαψες?

Τι θέλω να πω. Με ρωτάει φίλος. Να πάρω 5-6 κάρτες να κάνουμε ένα rig να φαρμάρουμε (10.000€ κόστος)? Του απαντώ όχι. Αγόρασε απευθείας cryptos. Αν μου έκανε την ίδια ερώτηση τον Οκτώβριο θα έλεγα προφανώς ναι.

Δεν κάνεις επένδυση mining όταν τα cryptos είναι σε ATH. Αν πραγματικά πιστεύεις σε αυτά, αγόρασε τα απευθείας.

my 2 cents

Εγω εκανα και τα 2. Με αυτο που εκανα προφανώς ειχα μικρότερο ρίσκο. 

Δεν κρίνετε κατι με βαση το αποτέλεσμα ομως.. Δεν εχει νόημα να πεις αν ειχα βάλει ολα τα χρήματα μου στο κρυπτο τωρα θα ειχα περισσότερα κερδη αρα αυτό έπρεπε να κάνω. Με βαση το ποσο σε πονα το καθε αρνητικό σενάριο κρίνεις και πράττεις αναλογα. 

Αν ειχα 10.000 εγώ για κρυπτο παντως θα εκανα οτι και τοτε, και τα 2.τα μισα αγορα κρυπτο τα αλλα μισα αγορα για mining. Δε μου φαίνεται καθόλου κακή επιλογή και το να τα δωσει ολα σε κρυπτο. 

Αυτο το my 2 cent που βλέπω κατα καιρους απο που προκύπτει? :P ειναι ορος σε gambling?

Επισης αυτο με το ρεύμα που ρωτατε μερικοί μαλλον έχετε μπερδευτεί επειδή καπου διαβάσατε οτι το μαινινγκ καιει πολυ ρευμα και δε ξέρετε να το υπολογίζεται εσεις ποσο καιτε. Πραγματικά με ρωτας αν τα 500 ευρω που εγιναν 3500 αν τα εχω πληρωσει σε ρευμα? Λες να μην ειχα παρει χαμπαρι απωλειες σε χιλιαρικα? Η διαφορά στο λογαριασμό της ΔΕΗ ειναι τρομερα μικρη απο την ωρα που άρχισα να κανω μαινινγκ. Δεν ειναι καν αισθητή, ετσι και αλλιως παντα ανοιχτό το ειχα τον υπολογιστή, ασε που καιει ελάχιστο ρεύμα μια κάρτα γραφικών 

• Like 2
  • Confused 1

πιστευω οτι στα εξοδα αυτα που εχεις πολυ αναλυτικα υπολογισει θα πρεπει να βαλεις και την φθορα του pc μην ξεχνας οτι εχεις ενα μηχανημα που δουλευει 100% 24/7 ......

1 λεπτό πριν, kostas19751975 είπε

πιστευω οτι στα εξοδα αυτα που εχεις πολυ αναλυτικα υπολογισει θα πρεπει να βαλεις και την φθορα του pc μην ξεχνας οτι εχεις ενα μηχανημα που δουλευει 100% 24/7 ......

Το μηχάνημα αυτο δούλευε 100% και πριν μαινινγκ. Η φθορά ειναι παρα πολυ μικρή απτο μαινινγκ, μπορεί ο καθένας να κανει την έρευνα του και να δει τι συμβαίνει σε ενα μηχάνημα που δουλεύει 100% χωρίς να κάθεται να κανει εικασίες 

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...