Προς το περιεχόμενο

Mining

pascalia2
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

To topic είναι αυστηρά για το "τεχνικό" κομμάτι του Mining, για trading υπάρχουν τα Clubs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, george1551 είπε

Ερώτηση  ο βαθμός δυσκολίας αν δεν σκάβουν θα πέσει και θα βγαινουν ποιο εύκολα τα ETH  ή ειναι λάθος αυτό.

Υπάρχει το Difficulty Bomb που αυξάνει την δυσκολία οσο προχωρας απο PoW σε PoS.

Μετά οσο ποιο πολλοί σκάβουν τοσο μειώνεται το share που παίρνεις απο τα blocks.

Αλλα οσο ποιο πολλοί ειναι α) υψηλότερη τιμή οποτε εαν πας fiat περισσοτερα euro β) περισσότερα transactions , υψηλότερο gas price πολύ μεγαλύτερα block rewards. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Άρχοντες είναι όσοι είχαν αγοράσει 5700ΧΤ με την προσφορά του Πλαισίου, 369 αν θυμάμαι καλά ή κάτι τέτοιο. Ειδικά όσοι δεν είχαν και θέματα με black screens κτλ, δύο φορές άρχοντες. Αυτή τη στιγμή δεν αξίζει να αγοράσεις κάρτα για να κάνεις mining..

Έχω βρει άκρη για 4 3060ti πιστεύετε αξίζει να τις βάλω για mining? Θέλω να μου βγάλουν μόνο το ρεύμα και τα coins να τα κρατήσω. Δεν κάνω trade απλά αγοράζα μέχρι σημερα.

33 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Άρχοντες είναι όσοι είχαν αγοράσει 5700ΧΤ με την προσφορά του Πλαισίου, 369 αν θυμάμαι καλά ή κάτι τέτοιο. Ειδικά όσοι δεν είχαν και θέματα με black screens κτλ, δύο φορές άρχοντες. Αυτή τη στιγμή δεν αξίζει να αγοράσεις κάρτα για να κάνεις mining..

Μην του πεις ουτε του παπα εκεινη η προσφορα. Ειχα πληρωσει ακριβως 298 ευρω γιατι πηρα πισω το ΦΠΑ και ειχα τσιμπησει και δωρεαν το breakpoint τοτε επαιζε στα 60 ευρω το ειχα λιωσει με 110 ωρες. Και σε 20 μερες ακομα εχω βγαλει και την καρτα με το mining. Μηδεν ρισκο σε ολο αυτο ειδικα οσοι περνουν τωρα καρτες αποκλειστικα για mining με τις τιμες που εχουν δεν ξερω ποτε θα παρουν πισω το ROI. Σε μας μενει γιατι την πηραμε για παιχνιδια το mining απλα προεκυψε μιας και ανεβηκε το κερδος. Και ενας ακομα λογος οτι δεν ειχα θεματα με μαυρες οθονες 3 ειχα με εναν συγκεκριμενο driver στον 1.5 χρονο που την εχω. Και τωρα πουλανε 3060 στα 600 με χειροτερες επιδοσεις. 

• Like 1

10 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Άσχετο με το θέμα βέβαια, αλλά πραγματικά η 3060 δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιους απευθύνεται..

Αντικατάσταση της 2060 με νέο περιτύλιγμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, DimitrisJimmys είπε

Έχω βρει άκρη για 4 3060ti πιστεύετε αξίζει να τις βάλω για mining? Θέλω να μου βγάλουν μόνο το ρεύμα και τα coins να τα κρατήσω. Δεν κάνω trade απλά αγοράζα μέχρι σημερα.

Oι 3060 βγήκαν κουτσες τελείως στο mining. Θα δώσεις ενα σκασμό λεφτά για να παίρνεις πίσω κανα 10άρι την ημέρα -και λιγοτερο σε λίγο εαν δεν σταματήσει η κατρακύλα. Απο την άλλη και σαν gaming  cards δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο  ώστε μελλοντικά να έχουν υψηλή μεταπωλητική αξία. Μην πετάτε τα λεφτα σας ρε παιδιά λόγω fomo

Επεξ/σία από stefanos_13

1 λεπτό πριν, stefanos_13 είπε

Oι 3060 βγήκαν κουτσες τελείως στο mining. Θα δώσεις ενα σκασμό λεφτά για να πέρνεις πίσω κανα 10άρι την ημέρα -και λιγοτερο σε λίγο εαν δεν σταματήσει η κατρακύλα.Μην πετάτε τα λεφτα σας ρε παιδιά λόγω fomo

Για την Ti λέει..

3 λεπτά πριν, hyperionthetitan είπε

Αντικατάσταση της 2060 με νέο περιτύλιγμα

Ούτε καν. 20% διαφορά έχει από την 2060.

34 λεπτά πριν, DimitrisJimmys είπε

Και γιατί με τα ίδια λεφτά δεν αγοράζεις κατ ευθείαν το νόμισμα;

11 λεπτά πριν, stefanos_13 είπε

Oι 3060 βγήκαν κουτσες τελείως στο mining. Θα δώσεις ενα σκασμό λεφτά για να παίρνεις πίσω κανα 10άρι την ημέρα -και λιγοτερο σε λίγο εαν δεν σταματήσει η κατρακύλα.

Ποτε δεν είχαν 10αρι , Μάξιμουμ ΔΥΟ (2) ευρώ την ημέρα οι 3060 , 

3060.jpg

11 λεπτά πριν, stefanos_13 είπε

ΟΚ. Ότι εγραψα αλλα αντι για 10 κάνε το κανα 15ευρω . 

Στις καλύτερες μερες ειχε 12 ευρώ την ημερα η πουσαρισμενη με pads 3090 , και εσυ λες 15 σήμερα η 3060ti. 

περιμένω να μου δείξεις πως θα βγάζω 15 την ημερα με 60ΜΗ 

3 λεπτά πριν, omitziz είπε

Στις καλύτερες μερες ειχε 12 ευρώ την ημερα η πουσαρισμενη με pads 3090 , και εσυ λες 15 σήμερα η 3060ti. 

περιμένω να μου δείξεις πως θα βγάζω 15 την ημερα με 60ΜΗ

Αυτό το σύνδρομο της εξυπνάδας να μην είχαμε πολλοί απο μας...  Πολλαπλασίασε το επι τις 4-5 κάρτες  που λέει ο φίλος και θα βγεί image.png.f9614c66730d52b86ffad3ef59d81df1.png

• Like 1

Μια σαφέστατη απάντηση γιατί τώρα δεν κερδίζουμε πολλά... από ομάδα Facebook:

Q= Why are my profits down?

Short A= Because the prices of crypto currency fluctuate every day.

Long A= 
1-If you are directly mining on a pool for coins, your coins will reflect fluctuations on prices, difficulty rates change too so the more people are mining, the more difficult it is to mine successfully, and if prices fall, your coins will obviously be worth less.

2- If you use a service like Nicehash, you are not mining for yourself, you are simply selling your hashing power and nicehash pays you in bitcoin, now the issue here is that now you have to deal with two factors, prices of crypto and demand for hashing power, the more demand for hash power, the more Nicehash will pay you, usually if crypto prices are high, there will be more demand for your services, but remember you get paid in crypto currency, so your crypto that you just got paid with can change in price any minute, so if prices are high and demand is high, your profits will go up, if prices fall then deman falls too, and you earn less and whatever crypto you had saved lost value, hell, it may even seem like you mined in "reverse" lol (your crypto lost lots of value), but that is a gamble you take, the minute your earnings are not greater than what you pay for electricity, shut your equipment off if you are not planning on saving the crypto until value goes up and you can't afford to mine at a loss for the moment.

I hope this helps some people understand more about this, I am new to mining also, but even I understand the concept of the crypto market (its just like stocks) and supply and demand.

My ONE major recommendation to everyone is, never invest more money than you are willing to lose, because nothing is for certain, no one can guarantee that you will make your money back, let alone guarantee that you will make a profit.

Have fun everyone, and good luck.

• Like 2

3 λεπτά πριν, stefanos_13 είπε

Αυτό το σύνδρομο της εξυπνάδας να μην είχαμε πολλοί απο μας...  Πολλαπλασίασε το επι τις 4-5 κάρτες  που λέει ο φίλος και θα βγεί image.png.f9614c66730d52b86ffad3ef59d81df1.png

Εντάξει εχω κάποιο σύνδρομο να σταματήσω να βοηθάω εδώ ή στα pm's. 

Μόλις τώρα, omitziz είπε

Εντάξει εχω κάποιο σύνδρομο να σταματήσω να βοηθάω εδώ ή στα pm's. 

Δεν μπορώ εγώ να σου πω τι θα κάνεις. Σε θεωρώ απο τα σοβαρά άτομα εδώ πάνω στο θέμα του mining και κάθε βοήθεια σου είναι σημαντική. Ειρωνεύτηκες ενω δεν διαβασες σωστά τι εγραψα και σου απαντησα ανάλογα. Peace τωρα και ντου να βρουμε καμιά κάρτα στο amazon. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...