Nikos3390 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας αν κάποιος γνωρίζει. Πηγαίνοντας στην δουλειά μου που βρίσκεται κέντρο Θεσσαλονίκη δεν έβρισκα πάρκινγκ και σταθμευσα σε διάβαση. Με έγραψαν από την δημοτική 40 ευρώ και από την πίσω μεριά μου είπε να τους παραδώσω πινακίδες άδεια και δίπλωμα για 60 ημέρες. Δεν μου πήραν τις πινακίδες. Το πρόστιμο το πλήρωσα την επόμενη ημέρα και ηλεκτρονικά έκανα και ένσταση για τις πινακίδες. Μου είπαν πως δεν την δέχτηκαν. Άν δεν παραδώσω πινακίδες τι γίνεται ενώ έχω πληρώσει το πρόστιμο?
turbat0s Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, Nikos3390 είπε Άν δεν παραδώσω πινακίδες τι γίνεται ενώ έχω πληρώσει το πρόστιμο? Φαίνεσαι στο σύστημά τους ότι "χρωστάς" πινακίδες-δίπλωμα-άδεια. Πήγαινε παρέδωσέ τα για να ξεκινήσουν να μετρούν οι 60 μέρες, εκτιμώ σε τυχόν επόμενο έλεγχο που θα πέσεις θα έχεις πρόβλημα.
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 19 λεπτά πριν, Nikos3390 είπε Παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας αν κάποιος γνωρίζει. Πηγαίνοντας στην δουλειά μου που βρίσκεται κέντρο Θεσσαλονίκη δεν έβρισκα πάρκινγκ και σταθμευσα σε διάβαση. Με έγραψαν από την δημοτική 40 ευρώ και από την πίσω μεριά μου είπε να τους παραδώσω πινακίδες άδεια και δίπλωμα για 60 ημέρες. Δεν μου πήραν τις πινακίδες. Το πρόστιμο το πλήρωσα την επόμενη ημέρα και ηλεκτρονικά έκανα και ένσταση για τις πινακίδες. Μου είπαν πως δεν την δέχτηκαν. Άν δεν παραδώσω πινακίδες τι γίνεται ενώ έχω πληρώσει το πρόστιμο? Τι σε νοιάζει;Αφού όλα στα παλιά σου τα παπούτσια τα γράφεις.
Nikos3390 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Εγώ ρώτησα αν γνωρίζει κάποιος πως να αποφύγω το την παράδοση των πινακίδων. Τώρα όποιος είναι τόσο σωστός μιας και που υπάρχουν και χώροι να παρκάρεις ας κριτικάρει
turbat0s Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 16 λεπτά πριν, Nikos3390 είπε πως να αποφύγω το την παράδοση των πινακίδων Δεν γίνεται. 17 λεπτά πριν, Nikos3390 είπε Τώρα όποιος είναι τόσο σωστός μιας και που υπάρχουν και χώροι να παρκάρεις ας κριτικάρει Κανείς δεν είναι ολόσωστος. Κάνεις λάθος δεκτόν - δέχεσαι όμως τις συνέπειες. Δεν διορθώνεις το λάθος με δεύτερο λάθος.
vasilllis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Σε κάθε περίπτωση επιβολής του διοικητικού μέτρου ο οδηγός, κάτοχος ή ιδιοκτήτης υποχρεούται, ειδοποιούμενος εγγράφως από την οικεία Αστυνομική Αρχή, να παραδώσει τα στοιχεία κυκλοφορίας του οχήματος, καθώς και την άδεια ικανότητας οδηγού αυτοκινήτου εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών από την ειδοποίηση. Αυτός που δεν συμμορφώνεται με τη διάταξη αυτή τιμωρείται με κράτηση μέχρι έξι (6) μηνών και πρόστιμο μέχρι τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ σύμφωνα με το άρθρο 103 παρ.5 σε συνδυασμό με το άρθρο 31 του Ν.3904/2010 (ΦΕΚ Α-218
Salvation81 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Εχεις δει ποτε Woodman Casting? Ε αν σε σταματησουν και δεν τις εχεις παραδωσει καπως ετσι θα προχωρησει το πραγμα.
Mobid Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Nikos3390 είπε Παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας αν κάποιος γνωρίζει. Πηγαίνοντας στην δουλειά μου που βρίσκεται κέντρο Θεσσαλονίκη δεν έβρισκα πάρκινγκ και σταθμευσα σε διάβαση. Με έγραψαν από την δημοτική 40 ευρώ και από την πίσω μεριά μου είπε να τους παραδώσω πινακίδες άδεια και δίπλωμα για 60 ημέρες. Δεν μου πήραν τις πινακίδες. Το πρόστιμο το πλήρωσα την επόμενη ημέρα και ηλεκτρονικά έκανα και ένσταση για τις πινακίδες. Μου είπαν πως δεν την δέχτηκαν. Άν δεν παραδώσω πινακίδες τι γίνεται ενώ έχω πληρώσει το πρόστιμο? Παραδιδεις πινακιδες κανεις ενσταση κατευθειαν η εντος 3 ημερων τωρα αντι για 60 συνηθως σου λενε 30 μερες , αμα υπαρχει σοβαρος λογος πχ ειναι 1 αμαξι στην οικογενεια και ενας μελος πρεπει να πηγαινει νοσκομειο κτλπ στις δινουν αρκει να το αποδειξεις διαρορετικα περιμενεις η εκτος αμα εχει ''γνωστο'' Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2021 από Mobid
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα