pao13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, sterios1989 είπε Καμιά αποζημίωση θα πάρουμε απ' τα σπαρτά ή πάνε τζάμπα !? 😛 https://www.opekepe.gr/el/ 1
Pokemon640 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Κλείσανε τον ιππόδρομο, τώρα έκλεισαν το farmvile. Εμπρός χωριανοί, ας κάνουμε μπλόκο με τις άμαξες και τα άλογα.🐴🐴 Κρατάτε ξίφη και δρεπάνι. Ιούυυυυριααα 😂
Philip Gazis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, pao13 είπε 7 ώρες πριν, sterios1989 είπε Καμιά αποζημίωση θα πάρουμε απ' τα σπαρτά ή πάνε τζάμπα !? 😛 https://www.opekepe.gr/el/ Δεν λες πάλι καλά που δεν το πήρε χαμπάρι το ελληνικό Δημόσιο να μας βάλει να τα δηλώσουμε κτηματολόγιο και να τρέχουμε και για τοπογραφικά; Άσε μετά που κάθε επέκταση θεωρείται και αδήλωτο τετραγωνικό... Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2021 από Philip Gazis 1
fiorstel Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 «Εκλεισε το farmvile»=«Εκτατη επικαιροτητα: μερικες χιλιαδες δημοσιοι υπαλληλοι ξαναγυριζουν σε ενεργη υπηρεσια» Αντε με το καλο και στο facebook 1
grgz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Άλλο ένα σκληρό χτύπημα της μοίρας. Τι θα κάνουν οι ψεκασμένοι τώρα που είχαν πάρει τα βουνά κι έβαζαν ζώα και λαχανικά για να τη βγάλουν;
koostaas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Και εγω το είχα ανοίξει μια φορά αυτο το παιχνιδι οποτε δεν με συγκινεί και πολύ τωρα. Αν πέσει το minecraft εκει θα είναι που θα πάρει μαζί του τον μισο πληθυσμό του πλανήτη μαζι με εμένα. 1
MessatsuRoku Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 10 ώρες πριν, pao13 είπε και για το facebook εύχομαι Ελπιζω οχι, εχω κανει περισσοτερες πωλησεις στο facebook τον τελευταιο χρονο απ'οτι εχω κανει στο insomnia τα τελευταια 3 1
tasos_orf Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Ευτυχώς γιατί μια ντροπή με κράταγε από το να πάω να μαζέψω τη σαπισμένη φάρμα μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα