iSAD Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα παρέα και καλη χρονιά! Μια ερώτηση έχω αν ξέρετε...Πήρα σήμερα δωράκι απο άτομο της οικογένειας το Iphone 11 pro max αλλα χωρίς φορτιστή. Μπήκα να δω για το κινητό λένε θέλει 18W για γρήγορη φόρτιση , αν εγώ τώρα πάρω 20 παίζει ρόλο? 20W = Apple 20W USB-C Wall Adapter Λευκό (20W USB-C) - Skroutz.gr 18W= Apple Type-C Wall Adapter Λευκό (18W USB‑C Power Adapter) - Skroutz.gr Ευχαριστώ!
achilles_g_ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Όχι, το κινητό θα τραβήξει αυτό που χρειάζεται.
Papakaliati Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Keep in mind οτί δεν χρειάζεται δε και καλά να είναι Apple, ή USB-C.
iSAD Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 12 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Όχι, το κινητό θα τραβήξει αυτό που χρειάζεται. Γιατι 18αρη πολύ δύσκολα βρίσκεις πλεον... 1 λεπτό πριν, Papakaliati είπε Keep in mind οτί δεν χρειάζεται δε και καλά να είναι Apple, ή USB-C. Τα φοβαμαι αυτα τα ριμαδια για αυτο ειπα να παω στα 20-25€ σιγουρα
Papakaliati Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, iSAD είπε Γιατι 18αρη πολύ δύσκολα βρίσκεις πλεον... Τα φοβαμαι αυτα τα ριμαδια για αυτο ειπα να παω στα 20-25€ σιγουρα Τι φοβάσαι δηλαδή;
iSAD Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Papakaliati είπε Τι φοβάσαι δηλαδή; Σκέψου οτι είμαι με Xiaomi εδω και 5 χρόνια και όλα αξίας 300-350 οταν εχω στα χέρια μου κατι 800€ δεν ξερω γιατι αλλα θελω να βαλω κατι καλο μην χαλάσει. Εσυ τι θα προτεινες? 16 λεπτά πριν, Papakaliati είπε Τι φοβάσαι δηλαδή; Βρήκα εναν σπιτι της Blitzwolf αρα κάνει δουλεια λες?
tilaverboy Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, iSAD είπε Σκέψου οτι είμαι με Xiaomi εδω και 5 χρόνια και όλα αξίας 300-350 οταν εχω στα χέρια μου κατι 800€ δεν ξερω γιατι αλλα θελω να βαλω κατι καλο μην χαλάσει. Εσυ τι θα προτεινες? Βρήκα εναν σπιτι της Blitzwolf αρα κάνει δουλεια λες? Πάνε σε anker που είναι κορυφαία! 2
iSAD Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 14 ώρες πριν, tilaverboy είπε Πάνε σε anker που είναι κορυφαία! Εγινε φιλε μου , σε ευχαριστω πολυ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα