TRIKALOS_1977 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα , θέλω σε ένα σταθερό υπολογιστή που έχει internet με καλώδιο να βάλω μια κάρτα δικτύου usb, οπού με Wi-Fi να περνώ ίντερνετ στο κινητό μου? Γίνετε αυτό και με τι συσκευή?
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 γινεται αλλα θα μπλεξεις. για μενα η πιο ευκολη λυση. καλωδιο ethernet σε switch.το Pc μετα στο Switch με ethernet. ενα access point πανω στο Switch για να παιρνει το κινητο.
pantosqwerty Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Και γιατί να παίρνεις internet από το pc σου στο κινητό και όχι απευθείας από το κινητό σου στο modem ;
TRIKALOS_1977 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Κάπως έτσι το έχω κάνει, αλλά επειδή είναι ο χώρος εργασίας μου και δεν μπορώ να επέμβω στο ρουτερ το κεντρικό θέλω κάτι τέτοιο. Παλιά δούλευε το access point που έχω κάνει, τώρα το πρωί που θα το βάλω στην πρίζα θα συνδεθεί για κάποια ώρα και μετρά μου γραφεί ότι δεν υπαρχή ιντερνέτ, λες και είναι κλειδωμένο (με στατική ip)? Δεν το έχω κατέβει ακριβώς. Μετα άμα το βγάλω το Access point από την πρίζα για κάνα 3-4 ώρες ξαναβρίσκει ιντερνέτ αλλά και μετρά το χάνει. Στις 5/1/2021 στις 11:31 ΠΜ, poulinos είπε γινεται αλλα θα μπλεξεις. για μενα η πιο ευκολη λυση. καλωδιο ethernet σε switch.το Pc μετα στο Switch με ethernet. ενα access point πανω στο Switch για να παιρνει το κινητο. Κάπως έτσι το έχω κάνει, αλλά επειδή είναι ο χώρος εργασίας μου και δεν μπορώ να επέμβω στο ρουτερ το κεντρικό θέλω κάτι τέτοιο. Παλιά δούλευε το access point που έχω κάνει, τώρα το πρωί που θα το βάλω στην πρίζα θα συνδεθεί για κάποια ώρα και μετρά μου γραφεί ότι δεν υπαρχή ιντερνέτ, λες και είναι κλειδωμένο (με στατική ip)? Δεν το έχω κατέβει ακριβώς. Μετα άμα το βγάλω το Access point από την πρίζα για κάνα 3-4 ώρες ξαναβρίσκει ιντερνέτ αλλά και μετρά το χάνει. 17 ώρες πριν, pantosqwerty είπε Και γιατί να παίρνεις internet από το pc σου στο κινητό και όχι απευθείας από το κινητό σου στο modem ; Γιατί δεν έχω τους κωδικούς στο router
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 15 hours ago, TRIKALOS_1977 said: Κάπως έτσι το έχω κάνει, αλλά επειδή είναι ο χώρος εργασίας μου και δεν μπορώ να επέμβω στο ρουτερ το κεντρικό θέλω κάτι τέτοιο. Παλιά δούλευε το access point που έχω κάνει, τώρα το πρωί που θα το βάλω στην πρίζα θα συνδεθεί για κάποια ώρα και μετρά μου γραφεί ότι δεν υπαρχή ιντερνέτ, λες και είναι κλειδωμένο (με στατική ip)? Δεν το έχω κατέβει ακριβώς. Μετα άμα το βγάλω το Access point από την πρίζα για κάνα 3-4 ώρες ξαναβρίσκει ιντερνέτ αλλά και μετρά το χάνει. Κάπως έτσι το έχω κάνει, αλλά επειδή είναι ο χώρος εργασίας μου και δεν μπορώ να επέμβω στο ρουτερ το κεντρικό θέλω κάτι τέτοιο. Παλιά δούλευε το access point που έχω κάνει, τώρα το πρωί που θα το βάλω στην πρίζα θα συνδεθεί για κάποια ώρα και μετρά μου γραφεί ότι δεν υπαρχή ιντερνέτ, λες και είναι κλειδωμένο (με στατική ip)? Δεν το έχω κατέβει ακριβώς. Μετα άμα το βγάλω το Access point από την πρίζα για κάνα 3-4 ώρες ξαναβρίσκει ιντερνέτ αλλά και μετρά το χάνει. Γιατί δεν έχω τους κωδικούς στο router θα μπορουσες να βαλεις router με θυρα wan για να φτιαξεις ενα ξεχωριστο δικτυο αλλα μετα δεν ξερω αν θα παιζει το Pc σου με τυχον προγραμματα που ειναι στο ιδιο σου το δικτυο αν βγαινει και το Pc σου απο αυτο το router> το access point ελπιζω να το εβαλες να παιρνει Ip απο dhcp και οχι να του εδωσες εσυ static διοτι θα πρεπει να βρεις καποια που δεν χρησιμοποιειται και στο ιδιο δικτυο με το δικτυο σου.μην βαλεις δηλαδη access point και ενω το δικτυο ειναι 192.168.1.χ εσυ βαλεις 192.168.2.χ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα